|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  46 47 [48] 49 50   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Znaci trudnoće
8.4.2010 11:09:24   
dijana1*
Ja sam tek posle vracala film i u glavi analizirala, zanimalo me je koja je razlika i da li uopste postoje ti simptomi ali mislim da to nemozes odmah da shvatis. Citala sam svasta te sukrvica pa neki braonkasti sekret i svasta nesto. Kod mene nista i da pojela sam za rucak teglu kiselih krastavcica user posted image ali to je sve bilo par dana pred ocekivani menstrualni ciklus. Posle kada sam saznala za trudnocu nisam uopste imala mucnine samo sam spavala.
Pre trudnoce par meseci sam samo ganjala simptome, kupila sam milion testova user posted image uvek je u mojoj glavi bilo e to je to, i taj mesec kada sam se najmanje nada ostala sam trudna. Zbunili su me ti bolovi u donjem stomaku to nisam ocekivala kao simptom user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu morena)
Direktna veza do poruke: 1176
8.4.2010 11:11:50   
dijana1*
IZVORNA PORUKA: mina@

Hvala ti draga sto si svoje lepo iskustvo podelila sa nama, svaka informacija nam je ovde dragocena....

Nema na cemu i ja sam studirala ovu temu milon puta user posted image
Zelim i vama da sto pre saznate za user posted image pa da cekate svoje user posted image
Srecno user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mina@)
Direktna veza do poruke: 1177
8.4.2010 11:26:51   
Tinana
dijana1 hvala na lepim zeljama.Nadamo se da cemo i mi uskoro ugledati svoje user posted image
Zelim ti lepu skolsku trudnocuuser posted image user posted image user posted image user posted image

Nije srećan onaj koji mnogo ima,već onaj kome malo treba!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 1178
8.4.2010 13:12:36   
Nanet
Meni su dva testa pokazala user posted image . Doduše na prvom, koji sam radila prekjuče je crtica bila jako bleda, a jutros je druga crtica dosta vidljivijauser posted image
Medjutim ja uopšte nemam NIKAKVE simptome????
Da li je to normalno??? Zar ne bi trebalo barem grudi da mi se naduvaju ili da me bole?! Ove moje ne reaguju, ali uopšte! Zato se i bojim da nešto nije u reduuser posted image

(odgovor članu Tinana)
Direktna veza do poruke: 1179
8.4.2010 13:17:17   
mickybap
Neke ne osecaju nista neke osecaju,svaka zena je drugacija i drugacije reaguje,mozda ti se posle pokaze :)

(odgovor članu Nanet)
Direktna veza do poruke: 1180
8.4.2010 13:21:07   
Ivanka 75
IZVORNA PORUKA: Nanet

Meni su dva testa pokazala user posted image . Doduše na prvom, koji sam radila prekjuče je crtica bila jako bleda, a jutros je druga crtica dosta vidljivijauser posted image
Da li je to normalno??? Zar ne bi trebalo barem grudi da mi se naduvaju ili da me bole?! Ove moje ne reaguju, ali uopšte! Zato se i bojim da nešto nije u reduuser posted image

Nemoj da se brines, ni meni nisu simptomi dosli odmah, tek u 7 nedelji i trajali citavih 10 dana. Jedini simptom je bio sto mi kasnila 3 dana.
Nadam se da ce i tebi tako da bude, totalno asimptomaticna trudnicauser posted image

(odgovor članu Nanet)
Direktna veza do poruke: 1181
8.4.2010 13:30:20   
zvezdica009

nanet koji dan ciklusa si radila prvi test ?

(odgovor članu Nanet)
Direktna veza do poruke: 1182
8.4.2010 13:31:06   
dijana1*

Da li je to normalno??? Zar ne bi trebalo barem grudi da mi se naduvaju ili da me bole?! Ove moje ne reaguju, ali uopšte! Zato se i bojim da nešto nije u redu

Ja sam uradila 2 razlicita testa i oba su pokazala trudnocu, drugi dan sam da ne bi mnogo razmisljala otisla ujutro u privatnu ambulantu izvadila krv i u 13 h sam dosla po rezultat.

(odgovor članu Nanet)
Direktna veza do poruke: 1183
8.4.2010 13:56:38   
Nanet
Zvezdice, prvi test sam radila 31. dc.
Ivanka , to i nije tako loše, zar ne? user posted image

(odgovor članu zvezdica009)
Direktna veza do poruke: 1184
8.4.2010 14:01:29   
zvezdica009

Zvezdice, prvi test sam radila 31. dc.
Ivanka , to i nije tako loše, zar ne? user posted image

ma gde lose, vazno da si ugledal crticeeeeeeeeeeeeee, blago tebiiiiiiiiiiiii cestitam user posted image

(odgovor članu Nanet)
Direktna veza do poruke: 1185
8.4.2010 14:10:48   
Nanet
Hvala Zvezdice!!!

(odgovor članu zvezdica009)
Direktna veza do poruke: 1186
8.4.2010 19:40:42   
jelena038
je l osetio neko neke kao grčiće u materici, kao menstrualni bol,  ali tuplji, onako, vise neprijatnost? zigucka me od 4 popodne, i puna sam kao da cu da dobijem, a nidje veze, tek mi je 6 DPO. mada mi je temperatura bas pala, eto je na avataru... cudno mi skroz... 

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu Nanet)
Direktna veza do poruke: 1187
8.4.2010 20:58:58   
Lilly*
Ja imala kao kontrakcije tu negde odmah posle O, i taj mesec zatrudnela user posted image

(odgovor članu jelena038)
Direktna veza do poruke: 1188
8.4.2010 20:59:04   
bojanica7
aha! sve buduce trudnice spavaju :)
ja budna, iako sam nesto pospana. i takodje ne mogu da se namestim u sedecu pozu koja mi odgovara. ne mogu da docekam da radim test, a trebalo bi da ne dobijem za tri-cetiri dana. hihi. dok nisam pocela da citam sta skrabate ovde, bila sam ubedjena da sam kul i strpljiva, a sad sam se oslobodila i priznajem da sam nestrpljiva da vidim user posted image
inace, ovo nam je cetvrti mesec kako zelimo bebu :)
bas je lepo voditi ljubav i nadati se bebi user posted image pardon, muckati i nadati se user posted image

ps nisu mi se povecale sise i nisu mi nista plavo dole user posted image
kapiram da sam jedna od onih user posted image koje nemaju simptome user posted image user posted image
pozdrav svima!!!

Direktna veza do poruke: 1189
8.4.2010 21:42:42   
jelena038
IZVORNA PORUKA: Lilly RR

Ja imala kao kontrakcije tu negde odmah posle O, i taj mesec zatrudnela user posted image
stvarno sam obecala sebi da ovog meseca necu da verujem ni u user posted image dok dr ne potvrdi, izignorisala sam i miris rdje ceo dan, al ovo me vec nervira. a na sve to, nikad gori dan u zivotu, ceo dan placem i jos mi ovo.. kako bih volela da prodjem kao ti...user posted image

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu Lilly*)
Direktna veza do poruke: 1190
8.4.2010 21:50:04   
anuksunamun

IZVORNA PORUKA: jelena038

IZVORNA PORUKA: Lilly RR

stvarno sam obecala sebi da ovog meseca necu da verujem ni u user posted image dok dr ne potvrdi, izignorisala sam i miris rdje ceo dan, al ovo me vec nervira. a na sve to, nikad gori dan u zivotu, ceo dan placem i jos mi ovo.. kako bih volela da prodjem kao ti...user posted image

e sada sam posizela jos nisam dobila a piskim ko na takmicenjuuser posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 1191
8.4.2010 21:57:40   
jelena038
samo da znas da je sutra prekosutra, a meni sutra pocinje za par sati...

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu anuksunamun)
Direktna veza do poruke: 1192
8.4.2010 22:07:01   
bojanica7
ciribu ciriba i svaka ubrzo user posted image ugledala
ciribu ciriba i svaka user posted image ne dobila
ciribu ciriba i svaka za devet meseci user posted image dojila

aha!!!
evo mene pocinju krsta da bole
odjednom
a malo i stomak
ma psiha je cudo
nacitala sam se na ovom forumu i sve simptome odjednom imam
ko kad neko pocne da prica o vaskama, i odjednom te svrbi glava :)

Panta rei

Direktna veza do poruke: 1193
9.4.2010 15:54:44   
jelena038
user posted image user posted image user posted image Ja sam samo dosla da prijavim jedan svoj zakljucak, glede nasih redovnih simptoma, odnosno cinjenice da smo mi svaki mesec trudne sve dok user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ne dodje. Naime, da to nije cinjenica, ne bi narod govorio "ostala trudna", nego "postala trudna"

< Poruku je uredio Lilly RR -- 9.4.2010 15:58:45 >

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu bojanica7)
Direktna veza do poruke: 1194
9.4.2010 21:55:29   
Tinana
IZVORNA PORUKA: jelena038

user posted image user posted image user posted image Ja sam samo dosla da prijavim jedan svoj zakljucak, glede nasih redovnih simptoma, odnosno cinjenice da smo mi svaki mesec trudne sve dok user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ne dodje. Naime, da to nije cinjenica, ne bi narod govorio "ostala trudna", nego "postala trudna"

user posted image user posted image user posted image Mudro zboris!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Nije srećan onaj koji mnogo ima,već onaj kome malo treba!!!!!!!!!!!!!!!

Direktna veza do poruke: 1195
9.4.2010 22:13:07   
jelena038
sta li je meni lili ovde uredila... ne secam se da sam ista vise pisala user posted image

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu Tinana)
Direktna veza do poruke: 1196
10.4.2010 14:15:56   
Malena29
Drage moje,nisam 100% sigurna dali sam opet trudna pa vas pitam za misljenje,posle porodjaja nakon 3 meseca dobila sam user posted image i to normalno sledeca je bila oko 25-og dana ali je trajala samo 1 dan,psto sam posle toga imala odnose do sad nisam dobila,dali je moguce da sam ponovo trudna,ja bi volela al moj muz nije odusevljen time misli da je rano za drugo.trebala sam dobiti oko 25.3user posted image

Direktna veza do poruke: 1197
10.4.2010 14:18:14   
cipiripi
Malena sto ne uradis test li betu?
Moja kuma se porodila pre 6 meseci..evo zadnji put joj je kasnila mesec dana a nije trudna...

saljem ti bebi prasinu draga! Nek uspe!!! ... by Verus ! :D

A sad Ivona kaze "Verus..al si mi zaprasnjavilaaaa mamuuuu" !!!!

:D :*:*:*

(odgovor članu Malena29)
Direktna veza do poruke: 1198
10.4.2010 14:23:28   
Malena29
Uradicu ovih dana,cula sam razne situacije da mozda postoji sansa a test ce mi to otkriti,mozda je i neki hormonalni poremecajuser posted image user posted image a ja bi iskreno volela opet da vidimuser posted image imam 30 godina nisam bas ni mlada da cekam da mali poraste pa da onda planiram drugouser posted image

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 1199
10.4.2010 14:32:45   
jelena038
IZVORNA PORUKA: Malena29

Uradicu ovih dana,cula sam razne situacije da mozda postoji sansa a test ce mi to otkriti,mozda je i neki hormonalni poremecajuser posted image user posted image a ja bi iskreno volela opet da vidimuser posted image imam 30 godina nisam bas ni mlada da cekam da mali poraste pa da onda planiram drugouser posted image
malena, nakon porodjaja je menstruacija cesto kao kad je tek dobijas, u pubertetu. nekome dodje ranije, nekome kasnije, ali ciklus se cesto sredi tek posle par meseci. ti najbolje znas sta si radila, a bolje konsultuj lekara, nego da slusas svakakva nagadjanja. ovo ti kazem jer si se skoro porodila i materica ti nije bas kao kod zena koje nisu radjale, ili koje su odavno rodile. idi na pregled, batali test. i ne zaboravi, potrebno je godinu dana da se telo vrati u normalu, nakon porodjaja.

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu Malena29)
Direktna veza do poruke: 1200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  46 47 [48] 49 50   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  46 47 [48] 49 50   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

PITAJTE DOKTORA NA RINGERAJI
Dr Jelena Todorović, stručnjak u oblasti interne medicine, izaćiće u susret svim Ringerajinim korisnicima koji imaju nek...
Mesečni ciklus žene
Saznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here