|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Znaci trudnoće
7.4.2010 20:47:44   
zvezdica009
zaboravila sam da vam kazem, jedan od potencijalnih znakova trudnoce je i to sto sam  pocela da se sminkam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  inace retko to radim,a sad sam bas zaredjala :)

< Poruku je uredio zvezdica009 -- 7.4.2010 20:48:13 >

(odgovor članu zvezdica009)
Direktna veza do poruke: 1151
7.4.2010 21:02:22   
jelena038
ja znam koji je tvoj najpouzdaniji znak koji mi nesto govori, a to cu da kazem tek kad objavis user posted image ...

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

Direktna veza do poruke: 1152
7.4.2010 21:09:09   
zvezdica009
IZVORNA PORUKA: jelena038

ja znam koji je tvoj najpouzdaniji znak koji mi nesto govori, a to cu da kazem tek kad objavis user posted image ...

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa koji je govori odmah user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jelena038)
Direktna veza do poruke: 1153
7.4.2010 21:27:33   
Tinana
Da nije mozda jeda od znakova kada uocite pojacane vene,ali na bradavicama.Nekako su mi skroz cudne,i zaklela bih se da ih nisam do sada vidjala.A mozda samo nisam obracala paznju.Ko ce ga znati?????

Nije srećan onaj koji mnogo ima,već onaj kome malo treba!!!!!!!!!!!!!!!

Direktna veza do poruke: 1154
7.4.2010 21:28:57   
anuksunamun

IZVORNA PORUKA: zvezdica009

zaboravila sam da vam kazem, jedan od potencijalnih znakova trudnoce je i to sto sam  pocela da se sminkam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  inace retko to radim,a sad sam bas zaredjala :)
[/quote sminkas se ?!?!?!?!?!pa ti si nemoralnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 1155
   [Obrisana poruka]
7.4.2010 21:30:34   
Brisani korisnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu anuksunamun)
  Direktna veza do poruke: 1156
7.4.2010 21:33:33   
anuksunamun

IZVORNA PORUKA: gagi

Aneks ajde na kavuuser posted image
gde cemo ???ja cu tacno jednu sad da skuhamuser posted image

(odgovor članu Brisani korisnik)
Direktna veza do poruke: 1157
   [Obrisana poruka]
7.4.2010 21:34:42   
Brisani korisnik

Direktna veza do poruke: 1158
7.4.2010 22:03:35   
jelena038
IZVORNA PORUKA: Tinana

Da nije mozda jeda od znakova kada uocite pojacane vene,ali na bradavicama.Nekako su mi skroz cudne,i zaklela bih se da ih nisam do sada vidjala.A mozda samo nisam obracala paznju.Ko ce ga znati?????
joj, ovaj, da user posted image meni su se skroz videle. vene, ne mlecne zlezde, nikakve, nego bas vene... i posle, dok sam dojila, imam i slike, venetine.

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu Tinana)
Direktna veza do poruke: 1159
7.4.2010 22:10:20   
anuksunamun
meni vene uvek iskoce u pms-u ali ja imam sisate sise -da tako kazem user posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 1160
7.4.2010 22:14:25   
zvezdica009
te vene su dobar znak, verujem da su veceras najsigurniji od svih koje smo nabrojale user posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 1161
7.4.2010 22:15:37   
jelena038
 a ja nemam bas, onako, srednje.. zsrednje zalosno bilo do user posted image , sad j samo srednje user posted image tako da, nadamo se da ce devojka da se snadje user posted image

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

Direktna veza do poruke: 1162
7.4.2010 22:21:57   
anuksunamun
izgleda da tonu ladje sa simptomima...niko nista ne piseuser posted image

Direktna veza do poruke: 1163
8.4.2010 0:14:15   
Tinana
Ma to me najvise i cudiuser posted image .Cice su mi skroz drugacije.Uvek pred user posted image me uzasno bole i budu bas onako tvrde,a sada su samo ovecane i meke.Bas zato sto sam prestala sa kontracepcijom se i nadam malo vise jer kazu da nakon prestanka da je plodnost veca.
Pa dobro i da nijeuser posted image ,Boze moj!Idemo dalje,dok ne bude!!!

Direktna veza do poruke: 1164
8.4.2010 0:25:51   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: anuksunamun

meni vene uvek iskoce u pms-u ali ja imam sisate sise -da tako kazem user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 1165
8.4.2010 7:54:53   
mina@
Dobro jutro devojke, evo da se prijavim i ja sa mojim simptomima, bez obzira sto mi je tek 24 dc. Vec dva dana grudi me rasturaju, a bole me i ispod pazuha, a bradavice ne smem ni da pipnem, i nekako su vece (ili ja to do sada nisam primetila user posted image user posted image user posted image ), onda, non-stop piskim, a pijem bas malo tecnosti, ustvari zastrasujuce malo, mozda sve ukupno dve case za ceo dan.... i bolucka me stomak, kao pred user posted image , ali rano je, jer meni su ciklusi od 28-31d.... mozda cu jos neceg da se setim.... imam vremena na pretek za preispitivanje simptoma...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1166
8.4.2010 9:15:39   
jelena038
smrdi mi neka rdja user posted image

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu mina@)
Direktna veza do poruke: 1167
8.4.2010 10:43:56   
Tinana
Mina,mislim da nije rano.Citala sam da su mnoge devojke osetile simptomime par dana pre nego da dobijuuser posted image .
Od srca ti zelim user posted image !!!!

Direktna veza do poruke: 1168
8.4.2010 10:54:14   
mina@
IZVORNA PORUKA: Tinana

Mina,mislim da nije rano.Citala sam da su mnoge devojke osetile simptomime par dana pre nego da dobijuuser posted image .
Od srca ti zelim user posted image !!!!

Hvala ti draga na zeljama, ali ne znam...kao da ne smem da se nadam...ma da u prethodnoj izgubljenoj trudnoci, znam da sam non-stop jurila u wc, jos i kad mi nije ni palo na pamet da sam mozda user posted image ...ubija me ovo iscekivanje i osluskivanje tela... a kao sto reko NE trebam da dobijem za 5-6 dana...

(odgovor članu Tinana)
Direktna veza do poruke: 1169
8.4.2010 10:55:08   
morena
Nije rano za simptome. Iako ih većina osjeti tek nakon + na testu. Ja nemam apslolutno nikakav simptom. Niti jedan jedini. A inače me pred PMS hvata sve i svašta. 

Stigao nam je nas Jakov! :)

(odgovor članu Tinana)
Direktna veza do poruke: 1170
8.4.2010 10:58:40   
jelena038
nije rano.

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu morena)
Direktna veza do poruke: 1171
   [Obrisana poruka]
8.4.2010 10:59:26   
Brisani korisnik

Direktna veza do poruke: 1172
8.4.2010 10:59:40   
dijana1*
Dobro jutro devojke, evo da vam i ja napisem svoje iskustvo. Svaki mesec sam dobijala na 26-28 dana, bila sam ubedjena da cu dobiti,nadut stomak, predmenstrualni bolovi i to ne mali cak kada krenem u grad stavim ulozak za svaki slucaj eto koliko sam bila ubedjena da cu dobiti, stepenice su me ubijale sto do tada nije bio slucaj uvek sam trcala uz njih, narucila sam u kaficu kafu i casu vode. Kafa mi nije nikako prijala i ostavila sam je a u casi sam osetila neki limun tako da sam i vodu ostavila. i bilo mi je stalno vruce, spavalo mi se dosta. Do 28 dana me je boleo stomak i stalo niti sam dobila a bolovi nestali i onda sam kupila test i odmah je pokazalo user posted image sreci naravno nije bilo kraja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tinana)
Direktna veza do poruke: 1173
8.4.2010 11:01:39   
morena
Super! Ma mislim da svaka žena ima neke simptome kad je T, samo što to shvati tek poslije.

Stigao nam je nas Jakov! :)

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 1174
8.4.2010 11:02:41   
mina@
Hvala ti draga sto si svoje lepo iskustvo podelila sa nama, svaka informacija nam je ovde dragocena....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 1175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Ringerajina tabela za praćenje plodnih dana
Želite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...
Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...
Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here