|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Znaci trudnoće
7.4.2010 15:01:03   
anuksunamun
ja sam ceo zivot od kada sam prvi put dobilauser posted image dobijala na kilazi u pms -u i to nekada cak i po dve kile...a sada izgubila kg user posted image user posted image user posted image ...dva puta eggwhite ovaj mesec.....user posted image user posted image sto bi rekla jedna cuvena dr ako nisi trudna sigurno ces dobitiuser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1101
7.4.2010 15:02:43   
Anoniman
tako i ja,kada sam dobija pa pre mece na dan dva ko bure,i nagojim se i naduvam....
kad ces test da radis?

(odgovor članu anuksunamun)
  Direktna veza do poruke: 1102
7.4.2010 15:03:04   
anuksunamun
draga isidorice...ja sam do sada sve simptome imala:)svakog meseca se pojavi neki novi...i mene su zatezale prepone ovaj mesec...ne znam sta da ti kazem....za par dana sigurno cu imati odgovoruser posted image

Direktna veza do poruke: 1103
7.4.2010 15:05:00   
anuksunamun
sacekacu par dana...necu da se tripujem...ja se UVEK naduvam...sada samo sise ...i jajnici kao da mi kruze....nemam pojma...mozda mi je od uzbudjenja sto danas pocinjem da vezbam konacno...da se oslobodim ovog viska energije

Direktna veza do poruke: 1104
7.4.2010 15:07:01   
Anoniman
a je l zna da ti kasni ili dobijas u dan? kod mene se nije znalo kada ce user posted image pa sam ja radila csto testove

Direktna veza do poruke: 1105
7.4.2010 15:09:46   
anuksunamun
redovna mi meca....nekad hoce da zakasni dan ili dva....i to u ovo poslednje vreme od kako se ovako 3pujemuser posted image i nekako imam neku tremu i uzbudjenje u stomaku ovaj putuser posted image ma nemam pojma...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1106
7.4.2010 15:13:41   
Anoniman
sacekaj dan,dva drzim fige i navijam da mi se pridruzis user posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 1107
7.4.2010 15:14:14   
Tinana
Jao ljudi iz vasih usta u Bozije usi!To bih zelela najvise na svetu.
3. i 4. dana nakon ovulacije strasno me je boleo stomak tj.jajnici.I to je trajalo dobrih 3 dana.I taman resim da odem kod moje doktorke ono prestade.Pa se sve nadam da je to mozda to,ali ko zna mozda je i od kontacepcije.
Ovi simptomi mi bas idu na zivce!Sve moze da bude a i ne mora da znaci!!!

Nije srećan onaj koji mnogo ima,već onaj kome malo treba!!!!!!!!!!!!!!!

Direktna veza do poruke: 1108
7.4.2010 15:15:44   
anuksunamun
ja mislim da ne postoji veci blagoslov za zenu na ovoj planeti...rado bih se pridruzila...hvala leno na podrsci...dace Bog ...pre ili kasnije...bolje pre da sacuvam ovo mentalno zdravlje :):):):)

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1109
7.4.2010 15:16:30   
Tinana
Anuk ja navijam user posted image user posted image user posted image user posted image za tebe i za jednog user posted image

Nije srećan onaj koji mnogo ima,već onaj kome malo treba!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu Tinana)
Direktna veza do poruke: 1110
7.4.2010 15:17:01   
mickybap
svi navijamo za jedno user posted image

(odgovor članu Tinana)
Direktna veza do poruke: 1111
7.4.2010 15:17:24   
anuksunamun
jedno je sigurno...mozes se opustiti ...ali ne skroz ...nijedna zena na RR nije skroz opustena bila dok je cekalauser posted image to je sigurno pa su ipakuser posted image user posted image hvala Bogu dragom...trud i rad se uvek isplatiuser posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 1112
7.4.2010 15:18:33   
anuksunamun
pozdravljam vas moram da begam...hvala na podrsci svima ..cao

Direktna veza do poruke: 1113
7.4.2010 15:23:27   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: anuksunamun

ja mislim da ne postoji veci blagoslov za zenu na ovoj planeti...rado bih se pridruzila...hvala leno na podrsci...dace Bog ...pre ili kasnije...bolje pre da sacuvam ovo mentalno zdravlje :):):):)

user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 1114
7.4.2010 16:10:52   
jelena038
anuk, morala bi do danas da imas ta 2 kg user posted image ja ih isto redovno dobijem, i prosli mesec sam se istripovala, nije ih bilo, ali sam ih dobila to jutro, kad i user posted image ali tebi ce draga sutra da kasni jedan dan...user posted image   nije za zanemariti... user posted image user posted image user posted image drzim fige!

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1115
7.4.2010 17:51:36   
anuksunamun
joj raspascu se od cekanjauser posted image user posted image bila sam na yogalatesu i osecam se divno .....ali cim sam usla u kucu o'ma na RR mozda mi neko od vas potvrdi trudnocuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jelena038)
Direktna veza do poruke: 1116
7.4.2010 17:58:30   
jelena038

joj raspascu se od cekanjauser posted image user posted image bila sam na yogalatesu i osecam se divno .....ali cim sam usla u kucu o'ma na RR mozda mi neko od vas potvrdi trudnocuuser posted image user posted image user posted image
nemam pojma, ti meni delujes kao neko ko vec ima kupljen test i svadja se s njim od jutros... user posted image

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

Direktna veza do poruke: 1117
7.4.2010 18:02:35   
anuksunamun

IZVORNA PORUKA: jelena038

nemam pojma, ti meni delujes kao neko ko vec ima kupljen test i svadja se s njim od jutros... user posted image

jeco ja ne podnosim testove...popiskicu ga tek onda kad mi stomak bude do zubauser posted image user posted image

(odgovor članu jelena038)
Direktna veza do poruke: 1118
7.4.2010 18:04:54   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image
zasto to? videces kad te obraduje sa user posted image pa ces ga zavoleti user posted image

Direktna veza do poruke: 1119
7.4.2010 18:06:47   
jelena038
jesi i do te faze dosla jogom? user posted image pa sta radis, betu? ja je radila prosli mesec, i sramota me da idem opet, narednih pet meseci... 

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

Direktna veza do poruke: 1120
7.4.2010 18:07:55   
anuksunamun
joj zene volim vas sto ste mi takve...uradicu test...daj Boze da i dotle stignem...bar dva dana da kasniuser posted image ako ne...bit ce kasnijeuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1121
7.4.2010 18:10:54   
Anoniman
ja kad sam uradila test pojavila se druga koju sam samo ja videla user posted image
ali beta je potvrdila moje ostro oko

Direktna veza do poruke: 1122
7.4.2010 18:11:19   
anuksunamun
ma ne mogu betu ovde...mrzi me da trazim te laboratorije sada ...videcu polako :):)ako sam trudna ,nece mali nigdeuser posted image

Direktna veza do poruke: 1123
7.4.2010 18:16:56   
Anoniman
tako je,uostalom test ne gresiuser posted image
super sto nisi panicar i sto shvatas to kao nesto sto mora da dodje samo od sebe a ne kad iskljucivo mi hocemo i planiramo. naravno da ce biti user posted image ,dace Bog nekoliko...samo treba verovati i ne opterecivati se
evo zagrljaj podrskee user posted image

Direktna veza do poruke: 1124
7.4.2010 18:21:37   
jance
lenaJe super ti je ticker...Pregbar user posted image

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?
Ringerajina tabela za praćenje plodnih dana
Želite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here