jelena038
|
ispisala na crticama, pa da ne pisem ispocetka... ja sam ovog puta imala zbunjujce simptome. prvo, nikad nisam imala ovakav pad pre 11. dpo, a kamoli 6. dpo (eto ga na avataru), drugo, taj dan, kad je bio pad, preseklo me nekoliko puta, jaki bol u materici, ali kratak i onako, kao menstrualni, ali bas oset__no, ali sam taj dan procitana sa tog spiska i potresla se uzasno, sto ostajem bez posla i mislila sam da je sve to od toga. onda od tog dana, tacno tri noci sam se budila svakih 20 minuta, neobjasnjivi razlozi, probudim se i ne spava mi se, onda na silu nastavim da spavam jer moram do 6:30 zbog merenja bazalne i tako do budjenja, a onda se u 6:30 probudim i ustanem slomljena. tek nocas sam prespavala noc normalno. sva ta tri dana me ziguckalo i pomalo se grcilo u stomaku, ali sam toliko plakala i nervirala se sva tri dana, da vise nisam znala sta je od cega. a od juce me ubi stomak i stvarno piskim svaki cas, jer sam puna kao da cu da dobijem za pet minuta. sto se mirisa i ukus tice, jedino mi je taj dan, kad je bio taj veliki pad temperature, smrdela rdja, koje nigde nije bilo, jedino metalno u mojoj blizini je bila velika mixeta za kojom radim, i ona je mirisala normalno, a meni su smrdele vlastite ruke, koje sam kao manijak sto puta prala, ali uzalud. to je, ponavljam, bilo samo tog dana. inace mi se normalno jede i pije, nemam ni mucnine, ni vrtoglavice, ni metalni ukus, ni nista, samo taj pun stomak, piskenje i jake menstrualne bolove. grudi bole normalno, kao svakog ciklusa, bradavice su normalne boje, i malo sam umornija, ali i ne bila od ovolikog zdranja i te otecenosti. inace, bas smo uboli dane... eto. to su moji simptomi za ovaj mesec cekam tek za nedelju dana