Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Porodila se Verus!!! 1.4.2010 17:45:14
|
|
|
|
Lu
|
Kako se to brzo desi, Č E S T I T A M
|
|
RE: Porodila se Verus!!! 1.4.2010 17:50:18
|
|
|
|
lothroniell
|
CESTITAM Verus! Ljubi Helenu od nas!
|
|
RE: Porodila se Verus!!! 1.4.2010 17:53:50
|
|
|
|
Anoniman
|
Cestitam od srca
|
|
|
|
RE: Porodila se Verus!!! 1.4.2010 17:57:24
|
|
|
|
pepino
|
Cestitam,neka je ziva i zdrava 100 godina,sad uzivajte!!!!
|
|
|
|
RE: Porodila se Verus!!! 1.4.2010 18:07:41
|
|
|
|
Modessty
|
Draga moja Veruška!!! Čestitam od srca! Ljubimo i tebe i Helenu Danilo i ja! Jao kako sam se prijatno iznenadila kad sam videla naslov teme!!! A noćas se porodila i moja snajka. Isto devojčica i to veeelika 3900 i 56cm. Veruška uživaj u svojoj princezici!!!
|
|
RE: Porodila se Verus!!! 1.4.2010 18:08:09
|
|
|
|
Zoka81
|
Cestitam Verus, ljubim vas obe.
|
|
|
|
RE: Porodila se Verus!!! 1.4.2010 18:11:20
|
|
|
|
New Mom
|
Čestitam Verus! Helena, dobrodošla!
|
|
RE: Poradja se Verus!!! 1.4.2010 18:23:03
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: simke Verkin status na fb... Baby Helena born 04.01.2010@ 9:08 пре 16 минута CESTITAMOOOOO!!!!! Ima li neko vise info Bubica rođena u 9:08. 2600gr i 46,5cm. Pišem opširno kasnije obe smo dobro. Volim vas! ČESTITAM!!!!!
|
|
|
|
RE: Poradja se Verus!!! 1.4.2010 18:24:16
|
|
|
|
cipiripi
|
Bravo Veki
|
|
RE: Poradja se Verus!!! 1.4.2010 18:25:30
|
|
|
|
dunja RR
|
Divnoooo, čestitam i ljubim vas
|
|
|
|
RE: Poradja se Verus!!! 1.4.2010 18:25:39
|
|
|
|
*Alexx*
|
Malecko
|
|
RE: Poradja se Verus!!! 1.4.2010 18:26:29
|
|
|
|
ciro
|
cestitam verus od srca
|
|
|
|
RE: Porodila se Verus!!! 1.4.2010 18:27:24
|
|
|
|
ljubičica
|
VERKAAAAAAA ČESTITAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAMMM DOBILI SMO NAŠEG OVNIĆA JUHUUUUUUUUUUU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Poradja se Verus!!! 1.4.2010 18:28:11
|
|
|
|
Modessty
|
jao baš je bubicaaa
|
|
RE: Poradja se Verus!!! 1.4.2010 18:48:56
|
|
|
|
bebuska
|
Cestitam Veruska!!!!
|
|
RE: Poradja se Verus!!! 1.4.2010 18:51:58
|
|
|
|
SUPER MAMA
|
Cestitke i do mene Verus.
|
|
|
|
RE: Poradja se Verus!!! 1.4.2010 19:18:50
|
|
|
|
Anoniman
|
Cestitam milaaaaaaaa... Helena ima najlepsu mamicuuuuuuu....
|
|
|
|
RE: Poradja se Verus!!! 1.4.2010 19:20:36
|
|
|
|
Anoniman
|
Sad ce Verus da se javi na temu i lepo nam kaze aprili li li
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 1.4.2010 20:05:24
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Poradja se Verus!!! 1.4.2010 20:12:49
|
|
|
|
Anoniman
|
Verus, draga, od srca cestitam tebi i srecnom tatici!!! Uzivajte u svakom narednom danu uz vase cedo
|
|
|
|
RE: Poradja se Verus!!! 1.4.2010 20:36:04
|
|
|
|
BabyG
|
Dobrodošla, devojkO! Puno sreće vam želim!
|
|
|
|
RE: Poradja se Verus!!! 1.4.2010 20:41:08
|
|
|
|
marince1
|
Verus draga najezih se! Kakve divne vesti! Cestitam od srca,sad sledi uzivancija sa malom dusom! Ljubim vas obe!
|
|
RE: Poradja se Verus!!! 1.4.2010 20:52:23
|
|
|
|
tanya
|
Cestitan Verus!Dobrodosla
|
|
|
|
RE: Poradja se Verus!!! 1.4.2010 20:55:11
|
|
|
|
jasnicak
|
cestitam Verus i da slusas svoju lepoticu
|
|
RE: Poradja se Verus!!! 1.4.2010 21:04:49
|
|
|
|
dacca
|
VERUS CESTITITIKEEEEEEEE
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Urokljive zeneDa li se plasite da neko moze da urekne vase dete tako sto pomazi vas stomak ili dete a vi znate da osoba nije dobra?Ne, to je glupost (
65%)
Nije mi svejedno (
25%)
Da, verujem i pazim se (
11%)
Ukupan broj glasova: 93Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!