Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 27.2.2010 0:52:19
|
|
|
|
eugenija
|
Gagana83 je u temi Pražnjenje creva kod novorođenčadi napisala: Neverovatno je kako jedno obicno govance moze da obraduje coveka
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 27.2.2010 17:26:58
|
|
|
|
Anoniman
|
Dora *************Sve sam dobro smislila...najbolje je na početku da se zakamuflira taj stomačić, istaknu grudi dojilje i da se popnem na visoku petu...malo šminke, čista kosa i eto. Ništa se ne primeti. A to kad se skinem u donji veš... pa neće me niko gledati baš odmah, a mm se i onako nagledao i još sam mu lepa ************ ---------------------------------------------------------------------------------- ....
|
|
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 4.3.2010 21:03:12
|
|
|
|
eugenija
|
OTI je u temi Porađa se OTI napisala: ebem ti a zakazala sam farbanje za sutra..!!!! ima dete da se uplasi kad me vidi...
< Poruku je uredio eugenija -- 4.3.2010 21:04:03 >
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 4.3.2010 21:15:46
|
|
|
|
Lu
|
OTI u temi epiziotomija jao sad sam se usrala od straha... sad cu da se polijem cisternom maslinovog ulja ...
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 6.3.2010 18:00:36
|
|
|
|
Anoniman
|
Maslinica u Trecem tromesecju se zali kako je boli karlica i u 32.oj nedelji trudnoce kaze: "...imam taj neki pritisak na dole, ne mogu da stojim, ...ne znam sta me je to snaslo..."
|
|
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 9.3.2010 1:08:12
|
|
|
|
eugenija
|
IZVORNA PORUKA: OTI .ne znam sta me je to snaslo..." Aaaaaaaajoj! Loma si dnatru, ništa strašno
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 9.3.2010 1:39:08
|
|
|
|
Maxin
|
Ova tema je super. Ne da sam se ismejala. A planirala sam da legnem pre pola sata Das prvo treba da me prodje stomak od smejanja da bi mogla spavati
|
|
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 10.3.2010 13:05:45
|
|
|
|
eugenija
|
LillyT je u temi Trudnice-treće tromesečje, govoreći o pupku koji je iskočio, napisala sledeće: ... izgledam dole kao kiklop, ocekujem da mi namigne tokom dana....
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 14.3.2010 13:37:25
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Lu RR Može žena izgledati kao avion i skakati po partneru svaki tren a on će ju opet prevariti i to možda sa nekom ružnijom,bezveznijom,jednostavno jer mu se hoće,to je takav tip osobe i nema to puno veze sa zdravom pameću ili nekim logičnim razlogom! U temi "Žena se švalera zbog ..."
|
|
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 27.3.2010 0:05:03
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: jelena038 joj, kad se setim svog onog pubertetlijskog bdenja nad testom i moljakanja boga da ne bude pozitivan.. dodje mi da se samopljunem! U temi '' Cekamo ''
|
|
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 30.3.2010 18:25:14
|
|
|
|
jelena038
|
dijalog sa crtica, cekajuci da kleo javi rezltate, popucale smo po savovima: IZVORNA PORUKA: mili15 Hej jedno pitanje, koliki razmak izmedju dvije menstruacije. Kod mene se nikad ne zna kad ce doci,al mi je rekla doktorica da ako ne ostanem trudna dobicu odmah. Sutra radim ponovo test. IZVORNA PORUKA: anuksunamun pa ako nemas redovne cikluse to ne mozes da izracunas...a svakako ko god nije zatrudneo dobije menstruaciju
< Poruku je uredio jelena038 -- 30.3.2010 18:26:05 >
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 30.3.2010 21:32:19
|
|
|
|
Anoniman
|
u temi POradja se buhla: IZVORNA PORUKA: jelena038 hej, dobrodosla! ma porodicemo te mi, sad, kad imas laptop, oni nek idu na uskrs!
|
|
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 2.4.2010 19:03:50
|
|
|
|
Alexis79
|
U temi poradje se buhla IZVORNA PORUKA:buhla pa ja se nadam da ce moka pomoci... ona je cudotvorna... to ce ovde mnogi da potvrde a i rucak su mi moji doneli, pravi domaci... tako da... osecam se kao da sam na slobodi
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 5.4.2010 12:47:32
|
|
|
|
jelena038
|
evgenija, u temi Prevara IZVORNA PORUKA: eugenija Ali ako njemu nije stalo, i očekuje da se dve žene čepuraju oko njega fakina, ma.. putuj igumane!!!!!! ( i koristi kondomeeee!!!)
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 10.4.2010 13:58:16
|
|
|
|
guppy RR
|
eugenija u temi Nedostaje mi: Nekad sam nam svima davala titule sama sebi u glavi: Lu - Ministar bašte, vrta i cveća Guppy - Ministar morskog sveta i zadužena za pitanja morskih sirena Tasha - Ministar za unutrašnju politiku Dunja - Ministar za odnose sa javnošću (Ministar - Mini star - mala zvezda ) itd, ne smem više, mnogo sam luda
|
|
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 10.4.2010 15:54:53
|
|
|
|
guppy RR
|
Alexx RR u temi "Vaše ime na indijanski način": Moj sin bi se zvao Ćelava Glava Prljavo Dupe
|
|
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 11.4.2010 18:01:36
|
|
|
|
Lu
|
Bebablue u temi o svekrvama... ....Vrhunac je bio dok sam povracala na pocetku trudnoce, rekla je da kupim duboke gace herojke-bubregare, da mi drze malo stomak, da ne potresam bebu dok bacam peglu .
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 11.4.2010 21:34:39
|
|
|
|
*Alexx*
|
A vidi, vidi, Guppy me prozivala ovde Meni je genijalna Verus RR u temi "Žutica kod novorođenčadi": Ma, prvo dete je takav eksperiment... Ne znam da li da se smejem ili plačem.
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 11.4.2010 21:36:13
|
|
|
|
New Mom
|
IZVORNA PORUKA: Alexx RR Meni je genijalna Verus RR u temi "Žutica kod novorođenčadi": Ma, prvo dete je takav eksperiment... Ne znam da li da se smejem ili plačem.
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 13.4.2010 18:40:10
|
|
|
|
Anoniman
|
"UH! Pre koji dan sam na radiju slušala, ali ja sam trudna, ne zapamtim ni stvari koje su bitne za moj život, a kamoli ne nebitne." Tasha ------- > pa trudnice, sad vi vidite ..........
|
|
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 13.4.2010 18:41:03
|
|
|
|
Anoniman
|
Čik ostani trudna ako smeš!
|
|
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 19.4.2010 21:59:33
|
|
|
|
eugenija
|
Dijagirl u temi Drveće cveta... Bitno da smo svi zivi i zdravi i da ja imam novu dasku za peglanje
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 19.4.2010 22:55:52
|
|
|
|
Ellenica
|
IZVORNA PORUKA: marince Jer ja imam problem za svako resenje
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 20.4.2010 7:15:37
|
|
|
|
*Alexx*
|
U temi ishrana 6-9 meseci: IZVORNA PORUKA: marince Joj Ellenice ja dobijem dijareju od dusebriznika. Draga naša Marinče
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 20.4.2010 8:11:59
|
|
|
|
lothroniell
|
Alex RR u temi "Kako zamisljamo ostale forumasice 2?": IZVORNA PORUKA: Alexx RR Meni je Nensin muž poznat Ali meni su svi poznati, ili mi liče na nekoga... Tako da se ne uzbuđujem, verovatno vas uopšte ne znam.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?