Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 24.3.2010 16:39:55
|
|
|
|
ljupce
|
iz Beograda,sada zivim u Londonu... Mari,bravo za rezultate,od koje terapje mu se tako poravilo stanje, i koliko dugo je primenjivao?
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 24.3.2010 16:43:40
|
|
|
|
ljupce
|
izvini,sad sam tek procitala terapiju:-) i mi cemo probati sa propolisom!!!
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 24.3.2010 16:43:59
|
|
|
|
Mari86
|
IZVORNA PORUKA: Mari86 mm je pio 5 meseci Klomifen i Andriol svaki dan... Propolis,Cink i Selen i KOmpleks vitamina B Jos uvek pije iste stvari... ljupce evo moj prethodni post gde sam naapisala sta pije mm.. pije je vec 5 meseci...sad sam gledala taj spermogram sto je bio 0,3....to je bilo 03.11.2009.
< Poruku je uredio Mari86 -- 24.3.2010 16:45:22 >
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 24.3.2010 16:47:12
|
|
|
|
ljupce
|
da,da kasno sam videla:-)) i mm ima povecane leukocite(normalno je do 15,a on ima 18-20 u vidnom polju) ,medjutim,spermokultura nikakvu bakteriju nije pokazala-izolovana je fizioloska flora sta li onda ti leukociti traze u vidnom polju???
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 24.3.2010 16:48:40
|
|
|
|
Mari86
|
ne znam draga za to..mm nema leukocite nikada nije ni imao...
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 24.3.2010 16:52:05
|
|
|
|
cipiripi
|
Ljupce jel ti suprug bio na UZ testisa i prostate i jel radio briseve?
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 24.3.2010 16:55:21
|
|
|
|
Mari86
|
cipi a kako je moguce da ima leukocite a nikakva bakterija nije izolovana ili obrnuto..nema leukocita a bakterija izolovana,to moze? nisam znala da to moze..
< Poruku je uredio Mari86 -- 24.3.2010 16:56:00 >
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 24.3.2010 16:56:40
|
|
|
|
cipiripi
|
pa moze...zato se i rade brisevi, spermokultura nece neke stvari da pokaze... malo leukocita moze biti od kozice..zato se savetuje da pishki pre davanja uzorka.. a 20 leukocita u vidnom polju je bas puno...
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 24.3.2010 17:04:35
|
|
|
|
Mari86
|
sad mi je jasno...dobro je mm je radio i spermokulturu mirni smo sto se toga tice... hvala cipiii
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 24.3.2010 17:06:59
|
|
|
|
cipiripi
|
mm je bilo tako..u spermokulturi nista...leukociti 5,6,7...u brisu ureoplazma...
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 24.3.2010 17:10:48
|
|
|
|
Mari86
|
Divan ti je ticker...dobice pec..ali moram da kazem
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 24.3.2010 17:12:33
|
|
|
|
cipiripi
|
off: roze....moram da menjam ako saznam da je decko
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 24.3.2010 17:48:14
|
|
|
|
sunce ***
|
IZVORNA PORUKA: cipiripi off: roze....moram da menjam ako saznam da je decko vidi u kineskom kalendaru meni je pogodio i trkni do 2 crtice ako stignes
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 25.3.2010 0:15:21
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Mari86 ljupce reci nam odakle si?? EVO nasih rezultata...za sada znam samo broj rezultati su kod mm-a... spermatozoidi 29 miliona u ml.... spermatozoidi / V 81 Sa 0.3 na 29 Ja tek sad videla bravooo
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 25.3.2010 0:17:58
|
|
|
|
dzenysa
|
Nas ,odnosno spermiogram mm je poprilicno los............... Ima mnogo leukocita 4-6,a pokretljivost -slaba........ sad treba da uradi spermokulturu
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 25.3.2010 0:19:26
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: dzenysa Nas ,odnosno spermiogram mm je poprilicno los............... Ima mnogo leukocita 4-6,a pokretljivost -slaba........ sad treba da uradi spermokulturu kolika je pokrerljivost? kod mm je na samoj granici kako dr kaze ni dobar ni los
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 25.3.2010 0:20:03
|
|
|
|
cipiripi
|
a ph? jel bio kod urologa?
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 25.3.2010 0:22:45
|
|
|
|
Anoniman
|
cipi jel moguce da spermokultura ne pokaze nista, ako postiji ureaplazma i da li mogu leukociti da budu uvecani?
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 25.3.2010 0:24:56
|
|
|
|
cipiripi
|
spermokultura nikada ne moze da pokaze ni ureo ni mikro ni hlamidiju, to moze samo iz brisa da se vidi... mislim da cak hlamidija kod muskaraca moze i iz uzorka urina... a sad u genetskim lab se moze naci i iz brisa usta..
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 25.3.2010 0:25:53
|
|
|
|
cipiripi
|
ako su leukociti uvecani , a sa njima i Ph znaci da postoji neki upalni proces...moze biti i neka od ovih baterija a moze i upala prostate...moze svasta...
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 25.3.2010 0:29:24
|
|
|
|
Anoniman
|
Bez veze mi palo na pamet, jer je mm spermokultura bila ok, a imali smo ureaplazmu. hvala na odgovoru
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 25.3.2010 0:30:32
|
|
|
|
cipiripi
|
isti slucaj draga..identicno sa mm
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 25.3.2010 0:31:41
|
|
|
|
dzenysa
|
IZVORNA PORUKA: miljanaM IZVORNA PORUKA: dzenysa Nas ,odnosno spermiogram mm je poprilicno los............... Ima mnogo leukocita 4-6,a pokretljivost -slaba........ sad treba da uradi spermokulturu kolika je pokrerljivost? kod mm je na samoj granici kako dr kaze ni dobar ni los ovako: Kolicina sperme-ccm-2 Broj spermija,mil 2 ejakulat ,broj-mil,24 pokretljivost 65 kvalitet pokretljivosti -slab normalni spermiji 80 leukociti na v.p. 4-6 L OLIGOSPERMIJA
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 25.3.2010 0:34:48
|
|
|
|
Anoniman
|
Strasno nekad pomislim da neki doktori postoje da bi uzimali novac, kod nas tri dijagnoze, vise se i ne secam koje su a i iskreno ne zelim, nego mozak na otavu i vitamincici zdrav zivot. jer hvala bogu ima dosta plivaca a na granici pokretljivosti tako da se nadam onom najboljem, da mi se desi sto i tebi pre mesec dana ljubim te
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 25.3.2010 0:36:26
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: dzenysa IZVORNA PORUKA: miljanaM IZVORNA PORUKA: dzenysa Nas ,odnosno spermiogram mm je poprilicno los............... Ima mnogo leukocita 4-6,a pokretljivost -slaba........ sad treba da uradi spermokulturu kolika je pokrerljivost? kod mm je na samoj granici kako dr kaze ni dobar ni los ovako: Kolicina sperme-ccm-2 Broj spermija,mil 2 ejakulat ,broj-mil,24 pokretljivost 65 kvalitet pokretljivosti -slab normalni spermiji 80 leukociti na v.p. 4-6 L OLIGOSPERMIJA Mi smo na pocetku u ovome, ali strpi se malo pa ce ti cipiripi priskociti u pomoc da ti sve objasni
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?