|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Carski rez
3.3.2010 15:55:05   
cipiripi
sad vidim da to sto sam cula ipak nije glupost..user posted image
a slazem se za termin "dugo zeljena trudnoca" user posted image

saljem ti bebi prasinu draga! Nek uspe!!! ... by Verus ! :D

A sad Ivona kaze "Verus..al si mi zaprasnjavilaaaa mamuuuu" !!!!

:D :*:*:*

(odgovor članu liliana)
Direktna veza do poruke: 401
3.3.2010 16:23:37   
Dora
Ma, kad se žena toliko namuči da zatrudni, stvarno je greh ne raditi CR. Ne treba rizikovati. 

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 402
3.3.2010 17:27:48   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: bebuska

Bas strasno...user posted image A znate sta meni jos nije jasno, mozda malo glupo pitanje al zasto vecinu zena kojima se planira CR ostavljaju do kraja trudnoce? Zasto ih ne poradjaju kad udju u deveti mjesec, vec rizikuju da se tako nesto desi? Eto i meni je dr. rekla da me planira na carski u 39 nedelji user posted image

I mene su porodili svega 10 dana pred termin. Sada valjda ne smeju ni toliko radno, nego max 7 dana pred termin, tako sam čula.

(odgovor članu bebuska)
  Direktna veza do poruke: 403
3.3.2010 17:32:49   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: minavb

Moja koleginica , posle 15 godina lecenja steriliteta , uspe da zatrudni u 45. godini. Iznese trudnocu do kraja, dva puta joj pomere zakazani carski rez za po 5 dana , i beba joj iz nepoznatih razloga umre u stomaku. Zeni su upropastili zivot.

Nepoznatih razloga? user posted image

Sirota žena.

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 404
17.3.2010 22:20:21   
Anoniman
mene zanima kolika pauza mora da se napravi izmedju dva carska reza? i koliko dece najvise moze da se rodi carskim? nekada sam slusala da je pauza tri godine i da samo dvoje dece moze,a sada ako nista drugo cujem da neke nase javne licnosti u godini rado dvoje dece i to na carskiuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 405
17.3.2010 22:21:13   
Anoniman
Draga .... ako je posle pola godine sve ok, rana lepo zarasta.... nalazi uredni .... u akciju.user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 406
17.3.2010 22:31:51   
Anoniman
znaci mozeuser posted image
ja bih volela bar troje deceuser posted image
ali sam zaista za prirodan porodjaj,mada mi svi predlazu carski i ludim zbog toga..umesto da me ubedjuju za prirodni user posted image
ima jos vremena do porodjaja pa cu dobro razmisliti o svemu

< Poruku je uredio lenaJe -- 17.3.2010 22:32:20 >

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 407
17.3.2010 22:37:02   
Anoniman
Imaš vremena ...user posted image
Kod mene je takav slučaj .... e , nismo svi isti to je tačno ali priča o 2-3 godine između dva carska je smešna ...Jedino ako nisu neki ozbiljni tazlozi u pitanju.
Ako si mlada, fino se oporaviš....
Polako ... user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 408
17.3.2010 22:39:10   
Anoniman
dobro je,isplovila sam i iz te zablude user posted image
kaliopi,hvalauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 409
17.3.2010 22:40:01   
Anoniman
user posted image Nema na čemu ...

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 410
18.3.2010 11:42:42   
gagins
Zakazali su mi carski 6 dana pre termina.Da li se neko skoro porodio carskim u Betaniji?Zanima me ako treba da se javim ujutro u 7.30h da li to znaci da ce me taj dan poradjati popodne ili uvece,ili sutradan ujutro?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 411
18.3.2010 11:42:46   
Anoniman
Zašto je smešna priča o 2-3 godine???

Meni je dr rekla 2 - 3 godine.

Koliko nakon CR  novi CR? KLIKNI

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 412
18.3.2010 11:43:38   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: gagins

Zakazali su mi carski 6 dana pre termina.Da li se neko skoro porodio carskim u Betaniji?Zanima me ako treba da se javim ujutro u 7.30h da li to znaci da ce me taj dan poradjati popodne ili uvece,ili sutradan ujutro?

Mislim da zavisi od gužve. A šta su ti rekli, jel da jedeš veče pre?

(odgovor članu gagins)
  Direktna veza do poruke: 413
18.3.2010 12:39:18   
gagins
Nista mi nisu rekli!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 414
18.3.2010 15:12:12   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Tasha RR

Znam šta ti je rekla... i to je mišljenje tvoje doktorke u koje neću da ulazim.
Ovo je mišljenje mog doktra a i moje lično .
Naravno, svako ima svoju glavu (i na kraju krajeva - nismo sve iste...) da odluči šta i kako ...

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 415
18.3.2010 18:33:46   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: kaliopi

IZVORNA PORUKA: Tasha RR

Znam šta ti je rekla... i to je mišljenje tvoje doktorke u koje neću da ulazim.
Ovo je mišljenje mog doktra a i moje lično .
Naravno, svako ima svoju glavu (i na kraju krajeva - nismo sve iste...) da odluči šta i kako ...

Zato sam i pitala zašto je smešna ta priča. Jer, ako neki dr tako savetuju, onda nije smešna, nego neki dr imaju takvo mišljenje.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 416
18.3.2010 20:45:36   
Anoniman
Meni je smešno. 

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 417
18.3.2010 21:43:24   
Dora
Odmah da vam kažem, doktori se ne slažu po mišljenjima. Moja izabrana dok. iz DZ kad sam joj došla po bolovanje, samo se izbečila na mene:"TREĆI CR???"
Jbt, onda ona treba da mi vodi trudnoću? Neeeee....pogotovo to što je moje mišljenje da treći CR nigde u svetu nije bauk. Kod zdrave žene, naravno.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 418
21.3.2010 10:36:05   
maslinica
da pitam zene koje su vec radjale CZ, jer me intersuje kako je to sa mlekom, kazu stane mleko, ovo, ono...da li je to tacno?....jer mi se sve cini da cemo ja i moj sin na CZ jer je i dalje karlicno okrenut, ja moram da mirujem, sad tek nema razloga da se okrece, jer koliko citam bebi prija polu lezeci polozaj kad je na karlici ( zatku). negde sam se vec pripremila da cemo na CZ...pa da upitam. koliko se lezi u bolnici posle porodjaja i ako je sve ok i ako si uporan brzo se dizes na noge, jel da?  koliko skontah iz pethodnih postovauser posted image

(odgovor članu Dora)
Direktna veza do poruke: 419
21.3.2010 10:42:32   
Dora
Na noge se dižeš posle 24h i počinješ da ustaješ češće, zavisi kako se budeš osećala. Mleko kreće posle dan- dva- tri, zavisi od žene isto kao i kod prirodnog porođaja. Nije ništa strašno, boli ali boli i prirodni porođaj.
Mene u svemu tome najviše plaše silne igle koje ti pozabadaju, često vade krv, pa infuzija, pre toga anestezija, kasnije razne injekcije...ih, to mi je najgore jer imam slabe vene ali ostalo je ok.

(odgovor članu maslinica)
Direktna veza do poruke: 420
21.3.2010 10:44:28   
Dora
U bolnici se ostaje 7 dana (u nekim bolnicama i kraće)

(odgovor članu Dora)
Direktna veza do poruke: 421
21.3.2010 10:51:45   
maslinica
hvala Dora....to je kompletna anestezija, jel da? negde sam citala da daju epidural za cz? vec sam operisala pred jedno 8 godina nos, i bila u anesteziji i sve oko toga je pretpostavljam slicnouser posted image iako sam ja hitno operisana, jer mi je pukao nos, nisam isla na nikakve pretrage, i sve bilo super..tako da znam da smo otprni na ta stanja:) to moram da napomenem, jel da?

(odgovor članu Dora)
Direktna veza do poruke: 422
21.3.2010 11:48:51   
Anoniman
Draga totalna da totalnija ne može biti ....user posted image

(odgovor članu maslinica)
  Direktna veza do poruke: 423
21.3.2010 12:08:03   
bratzz
Mene zanima koliko carska reza sme jedna zena da ima. Ja bi volela da imam troje dece a mozda i cetvoro sve zavisi da li cu moci sama da se snadjem ali troje bi mi bilo taman. Trenutno cekam prvo dete i mnogo razmisljam o nacinu poradjanja i sve mi se cini da bi najradije carski rez ali se bojim da mi doktori nece dozvoliti tri carska reza bezobzira sto bi ja ispostovala period od dve godine izmedju svake trudnoce.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 424
21.3.2010 16:28:05   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Dora

U bolnici se ostaje 7 dana (u nekim bolnicama i kraće)

Pre 4 godine, ja sam jedina koja je ostala 5 dana, sve ostale žene, koje su porođene isti dan kad i ja, otišle su kući 4ti dan.

(odgovor članu Dora)
  Direktna veza do poruke: 425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće
Koliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here