|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  80 81 [82] 83 84   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vantelesna oplodnja
3.3.2010 16:08:52   
cipiripi
ovo je lepo , zaista user posted image
ali zene su cudo..a stivo za citanje JAVNO ne moze ponuditi odgovore na mnogobrojna pitanja koja zenama mogu pasti na pamet...
mozda gresim..mozda pise..ako pise SVAKA CAST user posted image user posted image user posted image

U SVAKOM SLUCAJU  vredi kupiti i informisati se... bar malo.. user posted image

saljem ti bebi prasinu draga! Nek uspe!!! ... by Verus ! :D

A sad Ivona kaze "Verus..al si mi zaprasnjavilaaaa mamuuuu" !!!!

:D :*:*:*

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 2026
7.3.2010 21:02:40   
Isydora
Jos jedan sajt / forum, posvecen iskljucivo vantelesnoj oplodnji, sa eventualno novim i korisnim informacijama:

http://vantelesna-oplodnja.com/
http://vantelesna-oplodnja.com/forum/

Isidora

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 2027
8.3.2010 11:56:28   
Odri Hepbern
Devojke , da li neka od vas ima iskustva sa klinikom Spebo u Leskovcu? Mi smo posle god dana zavlacenja od strane jednog   
'' eminentog '' doktora krenuli kod njih , i ako mm-u  nadju nekog plivaca uradicemo kod njih i VTO. user posted image

(odgovor članu Isydora)
Direktna veza do poruke: 2028
8.3.2010 19:42:25   
srecca
Ne znam za kliniku u Leskovcu tj.znam ako je to klinika onog naseg poznatog geneticara,onda sam je zvala da pitam za cenu i bilo je...Ja sam sasvim zadovoljna sa Prof.V.Kopitovic i klinikom "Genesis" a dolazi im i Dr iz Madjarske koji radi hacing metodu tako da je uspesnost povecana.Ja ostala trudna i sad u 14-oj nedelji

(odgovor članu Odri Hepbern)
Direktna veza do poruke: 2029
12.3.2010 14:27:49   
bebuska
Marijaci se nije dugo javljala bas me interesuje kako napreduju bebice, nadam se da je sve ok.user posted image
Cipiripi draga hoces li skoro opet na ovu temu ili da te trazim u "trudnice prvo tromesjecje?"user posted image

< Poruku je uredio bebuska -- 12.3.2010 14:28:14 >

Pre nego sto krenete da trazite srecu, proverite - mozda ste vec srecni. Sreca je mala, obicna i neupadljiva i mnogi ne umeju da je vide!

(odgovor članu srecca)
Direktna veza do poruke: 2030
12.3.2010 14:29:47   
cipiripi
bices obavestena user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
jel mi verujes da sam par puta bacila pogled na tvoj ticker i pomislila "sad bi i ja bila ova nedelja" user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bebuska)
Direktna veza do poruke: 2031
12.3.2010 14:52:59   
bebuska
Bice uskoro user posted image nemoj sad da me rastuzis...user posted image user posted image user posted image

Pre nego sto krenete da trazite srecu, proverite - mozda ste vec srecni. Sreca je mala, obicna i neupadljiva i mnogi ne umeju da je vide!

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 2032
12.3.2010 15:53:50   
cipiripi
bice draga znam to ! user posted image srecna sam zbog tebe user posted image user posted image user posted image
znas i sama da si mi bila najveca podrska user posted image

(odgovor članu bebuska)
Direktna veza do poruke: 2033
12.3.2010 16:17:17   
diamond
IZVORNA PORUKA: cipiripi

primila pp i odgovorila..
privano vto kosta 3000e.

nisam radila u decembru jer sam htela detaljnije da ispitam zasto nije uspelo..

I sta kazu, zasto nije uspelo? Koji su uopste razlozi da ne dodje do trudnoce?

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 2034
12.3.2010 16:28:19   
cipiripi
pa znas kako...mali je procenat uspesnosti iz prvog puta...mada mene ta prica ne dotice i ne verujem tj ne prihvatam ta objasnjenja...i moja jetrva i bebuska su iz prve ostale trudneuser posted image

meni je dr rekao "nije doslo do razmene molekula izmedju majke i bebe" ni to mi nije bilo neko objasnjenje , pa sam sela sama sa sobom i krenula da proucavam "problem neplodnosti"...

dosla sam do nekih imunoloskih analiza..uradila ih na svoju ruku iako su dr govorili da sam ja "zdrava i da to meni ne treba.." i sta se ispostavi...pozitivna sam na ACA..to su ti antetela..ajde laicki da ti objasnim...gusta mi je krv i beba moze da se zakaci ali ne moze da se hrani i ode...terapija je cardiopirin svako vece...ironija user posted image

sad to pijem pa cemo videti...

Psiha je takodje jako bitna..ima i tema.. "Psiholoski aspekti steriliteta"...ja je postavila ali nesto je zene zaobilaze...

(odgovor članu diamond)
Direktna veza do poruke: 2035
12.3.2010 21:53:33   
diamond
IZVORNA PORUKA: cipiripi

pa znas kako...mali je procenat uspesnosti iz prvog puta...mada mene ta prica ne dotice i ne verujem tj ne prihvatam ta objasnjenja...i moja jetrva i bebuska su iz prve ostale trudneuser posted image

meni je dr rekao "nije doslo do razmene molekula izmedju majke i bebe" ni to mi nije bilo neko objasnjenje , pa sam sela sama sa sobom i krenula da proucavam "problem neplodnosti"...

dosla sam do nekih imunoloskih analiza..uradila ih na svoju ruku iako su dr govorili da sam ja "zdrava i da to meni ne treba.." i sta se ispostavi...pozitivna sam na ACA..to su ti antetela..ajde laicki da ti objasnim...gusta mi je krv i beba moze da se zakaci ali ne moze da se hrani i ode...terapija je cardiopirin svako vece...ironija user posted image

sad to pijem pa cemo videti...

Psiha je takodje jako bitna..ima i tema.. "Psiholoski aspekti steriliteta"...ja je postavila ali nesto je zene zaobilaze...

da, negde sam procitala za to objasnjenje...malo je glupouser posted image ! Svaka ti cast, stvarno, vecina zena bi takvo objasnjenje progutala(ja prva verovatno), ali ne i nasa Cipi...stvarno hrabro!!!! Nije meni to bas najjasnije, veci deo posla se tu odradi, mislim na oplodnju i onda kada treba da se finisira...nista. Potpuno se slazem sa tobom po pitanju uspesnosti, moja drugarica je iz prvog puta ostala trudna, ali je ona na samom pocetku imala stav kao i ti sada, ok verujem ja njima ali da ja ipak proverim...jednom je cak rekla da joj je doktorica pogresno protumacila nalaze (na sta sam ja umrla od smeha i savetovala joj da ne glumi doktora)...i bila je u pravu...

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 2036
12.3.2010 21:55:04   
diamond
odo da vidim tu temuuser posted image

(odgovor članu diamond)
Direktna veza do poruke: 2037
13.3.2010 11:32:25   
janci
Drage moje, evo mene na novoj temi.user posted image Danas mi je doktorka rekla da je VTO jedina opcija za nas. Trebali smo da radimo prvu inseminaciju ovaj mesec, ali se od toga odustalo zbog nedostatka dominantnog folikula. Ne znam skoro nista o VTO i trudicu se da procitam sve sto je do sada napisano o ovoj temi. 

(odgovor članu diamond)
Direktna veza do poruke: 2038
13.3.2010 11:43:31   
bebuska
Ne obeshrabruj se, VTO nije nista strasno. Bitno je doc do cilja pa nebitno na koji nacin. Zelim ti da ti prva VTO bude uspjesna i tu smo sta god ti treba pitaj. user posted image

(odgovor članu janci)
Direktna veza do poruke: 2039
13.3.2010 11:43:43   
cipiripi
...i pitaj sta god ti nije jasno... user posted image

(odgovor članu janci)
Direktna veza do poruke: 2040
13.3.2010 11:46:16   
bebuska
Znala sam da ce se nas strucnjak za VTO javiti...user posted image
Mislim da ces od Cipi dobit najvise korisnih savjeta, a naravno tu smo i svi ostali da te podrzimo. user posted image

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 2041
13.3.2010 15:58:58   
janci
Cipi, vidim da si tu. Zabolele me oci citajuci o ovoj temi. Htela sam da pitam da li se i transfer radi u opstoj anesteziji?user posted image   Da li neko moze da mi kaze koliko traje ceo postupak od trenutka pokretanja postupka za odobravanje VTO o trosku drzave do transfera? Koliko dugo se ceka odobrenje iz Beograda? Da li je istina da komisija iz Beograda odredjuje gde ce par raditi VTO? Toliko pitanja...user posted image user posted image user posted image
Da li je cena injekcija uracunata u taj besplatan pokusaj ili te troskove par sam snosi? Cipi, znam da ti sve radis privatno, ali mozda ipak znas odgovore na neka od ovih pitanja. Hvala vam zene sto postojite!user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 2042
13.3.2010 16:01:52   
cipiripi
ja mogu samo da nagadjam, ali stvarno nisam sigurna kako to funkcionise o trosku drzave... user posted image sorry user posted image
transfer se ne radi u anesteziji jer ne boli nista, a punkcija se radi.. user posted image

(odgovor članu janci)
Direktna veza do poruke: 2043
13.3.2010 16:02:29   
dunja RR
IZVORNA PORUKA: janci

Da li neko moze da mi kaze koliko traje ceo postupak od trenutka pokretanja postupka za odobravanje VTO o trosku drzave do transfera?

Zavisi od slučaja tj. od problema koji imate....npr. ako je VTO jedina mogućnost ( žena nema jajovode) na red se dolazi brzo....

< Poruku je uredio dunja -- 13.3.2010 16:04:14 >

(odgovor članu janci)
Direktna veza do poruke: 2044
13.3.2010 16:07:31   
dunja RR

Hoću da kažem da što je teži problem, brže se stiže na red.....

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 2045
13.3.2010 16:15:41   
janci
Mislim da sam ja medju tim tezim slucajevima, samo ne znam zbog godina. Imacu 27 u oktobru, a ne znam da li starije zene imaju prednost. Kopitovicka mi je rekla danas da nam je to jedina sansa i da ce nam dati sve sto je neophodno da udjemo u program. Mislili smo prvo da pokusavamo o trosku drzave, a posle privatno.
Dunja citala sam da nemas jajovode i da treba da radis VTO, da li si pokusala?

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 2046
13.3.2010 16:23:27   
janci
Bebuska, gde si radila VTO? Kod tebe je bas prvo pa musko, bravoooooo...user posted image user posted image

(odgovor članu bebuska)
Direktna veza do poruke: 2047
13.3.2010 16:36:36   
dunja RR

nisam se još prijavljivala ali planiram....

(odgovor članu janci)
Direktna veza do poruke: 2048
14.3.2010 10:08:40   
bebuska

IZVORNA PORUKA: janci

Bebuska, gde si radila VTO? Kod tebe je bas prvo pa musko, bravoooooo...user posted image user posted image

U Jevremovoj klinici user posted image a sto se tice toga ko ima prednost kada se ide o trosku drzave mislim da prednost imaju tezi slucajevi bez obzira na godine bar je tako kod nas...(ja sam iz BiH).

(odgovor članu janci)
Direktna veza do poruke: 2049
14.3.2010 20:22:35   
janci
Cipi, koliko kosta cuvanje embriona? Da li cena zavisi od njihovog broja i vremena cuvanja ili kako?

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 2050
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  80 81 [82] 83 84   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  80 81 [82] 83 84   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako izgleda zdrava i plodna sperma?
Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here