|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  82 83 [84] 85 86   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vantelesna oplodnja
14.3.2010 21:17:55   
bebuska

IZVORNA PORUKA: cipiripi

user posted image user posted image user posted image user posted image
MOZDA JE ON TEBE TREBAO DA POTRAZI...A MOZDA SE UPLASIO user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Mene? Pa bas nisam strasna. user posted image user posted image user posted image

Pre nego sto krenete da trazite srecu, proverite - mozda ste vec srecni. Sreca je mala, obicna i neupadljiva i mnogi ne umeju da je vide!

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 2076
14.3.2010 21:19:03   
janci
Ni ja nemam problema, ali ste me malo uplasile sa bolom koji se oseca nakon skidanja jajnih celija. Ne znam sta da ocekujem. Mislim da ce mi biti frka, ali ima jos dosta do toga pa cu se vec nekako pripremiti. 

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 2077
14.3.2010 21:20:40   
bebuska

IZVORNA PORUKA: janci

Ni ja nemam problema, ali ste me malo uplasile sa bolom koji se oseca nakon skidanja jajnih celija. Ne znam sta da ocekujem. Mislim da ce mi biti frka, ali ima jos dosta do toga pa cu se vec nekako pripremiti.

Kao malo jaci menstrualni bolovi nista strasno, vidjeces. user posted image

Pre nego sto krenete da trazite srecu, proverite - mozda ste vec srecni. Sreca je mala, obicna i neupadljiva i mnogi ne umeju da je vide!

(odgovor članu janci)
Direktna veza do poruke: 2078
14.3.2010 21:22:05   
janci
Onda nemam razloga za brigu.user posted image Negde sam procitala da ''oci ispadaju'', pa sam se malo uplasila.

(odgovor članu bebuska)
Direktna veza do poruke: 2079
14.3.2010 21:33:54   
cipiripi
u pravu je Bebuska user posted image ne brini se... user posted image

saljem ti bebi prasinu draga! Nek uspe!!! ... by Verus ! :D

A sad Ivona kaze "Verus..al si mi zaprasnjavilaaaa mamuuuu" !!!!

:D :*:*:*

(odgovor članu janci)
Direktna veza do poruke: 2080
15.3.2010 18:11:00   
diamond
IZVORNA PORUKA: cipiripi

ja nemam problema sa anestezijom...lepo zaspim jos lepse se budimm user posted image

molim vas ako moze duplo  user posted image

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 2081
16.3.2010 0:14:32   
simka
počeli mi da skupljamo nalaze sa VTO da se prijavimo u program preko Fonda (mada nam je prvo u planu da pokušamo insemenciju) i na iznenadim se, stigao nalaz kaže imam rubeole user posted image , nema simptoma, nema osipa, ničega, al mene odmah poslali kod infektologa. to je bilo pre deset_ak dana, ja sam još uvek u karantinu
za nas se ipak sve odlaže za 3 meseca user posted image

(odgovor članu diamond)
Direktna veza do poruke: 2082
16.3.2010 0:37:59   
dunja RR
simka samo strpljivo draga, bolje je da se na vreme otkrilo pa da se opustiš ova 3 meseca i polako izlečiš, i onda polako do user posted image user posted image

< Poruku je uredio dunja -- 16.3.2010 0:44:35 >

(odgovor članu simka)
Direktna veza do poruke: 2083
16.3.2010 15:12:24   
Mrvicabg
Drage moje ja sam se danas naset_ala kao tenkre Visegradska-Nemanjina i nista nisam uradila moram opet u Visegradsku kod neke dr da proverim koliko teske slucajeve rade(kad je problem muski),jel ima neka da je VTO radila o trosku drzave

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 2084
16.3.2010 15:15:52   
Verus
mrvice, mislim da ima...nadam se da ce se neka devojka koja zna uskoro javiti!!!  Puno srece draga!  Jel tvoj mm ima bar >14% zdravih spermica?  To je neki min. uslov da uspe IVF....

(odgovor članu Mrvicabg)
Direktna veza do poruke: 2085
16.3.2010 15:21:22   
sunčica
izvinite možete li mi objasniti šta je inseminacija to nije VTO ili ?
pozdrav user posted image

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 2086
16.3.2010 15:26:02   
Verus
suncice, insemnacija je gde se "obradjena" sperma partnera ubaci u matericu zene-posle stimulacije jajovoda klomidom (lekom) i pracenja na UZ (znaci, dr se uveri da imas ovulaciju, da je folikul pukao i ubacuje spermu muskarca).  A VTO je vantelesna oplodnja, gde se jajna celija nakon stimulacije hormonima izvadi iz zene i spoji pod mikroskopom sa spermom muskarca-i embrion se potom ubaci u matericu...

Nadam se da sam relativno dobro objasnilauser posted image

(odgovor članu sunčica)
Direktna veza do poruke: 2087
16.3.2010 15:27:39   
dacca
Verus user posted image

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 2088
16.3.2010 15:32:18   
Verus
user posted image

(odgovor članu dacca)
Direktna veza do poruke: 2089
16.3.2010 15:39:55   
simka
hvala na podršci Dunja user posted image
kad sam dobila bila sam besna, al kad sam videla ove rezultate shvatila sam da je najbolje tako, bar ću posle biti bezbedna

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 2090
16.3.2010 15:44:56   
Mrvicabg

IZVORNA PORUKA: Verus RR

mrvice, mislim da ima...nadam se da ce se neka devojka koja zna uskoro javiti!!!  Puno srece draga!  Jel tvoj mm ima bar >14% zdravih spermica?  To je neki min. uslov da uspe IVF....

Verus hvala draga u svakom slucaju mi smo radili ICSI,kod mm nalaz ide gore dole tako da nikad nismo nacisto na cemu smo

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 2091
16.3.2010 15:45:52   
dacca
Jaoj Simka, jasad vidjeh tvoj post! Samo da znas da te je bog pogledao, dobro je pa si tio sada ustanovila, prije svega! Odboluj to i bacaj se na posao user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu simka)
Direktna veza do poruke: 2092
16.3.2010 15:56:41   
simka
rekli su mi da ću morati da sačekam 2-3 meseca da se organiyam oporavi
šta je tu je, iskoristiću to vreme da uradim još neke analize da me opet ne iznenadi nešto, a posle.....
da prionem na posao i da se nadam user posted image

(odgovor članu dacca)
Direktna veza do poruke: 2093
16.3.2010 16:05:11   
enigmaa
Cao drage moje,dugo me nije bilo pa sam samo htela da vas pozdravim.Nadam se da me se secate ja sam ranije bila registrovana kao Melania ali sam zaboravila lozinku i sad sam Enigma,ha ha!!Prijavljivanje za drugi pokusaj je poceo jos prosle godine samo da znate,svima puno srece koji su u postupku,pozdrav.

(odgovor članu simka)
Direktna veza do poruke: 2094
16.3.2010 18:04:58   
cipiripi
SIMKA,
sta pise...rubella Igm ili Igg pozitivna? Vidi to ...

(odgovor članu enigmaa)
Direktna veza do poruke: 2095
16.3.2010 19:28:03   
dunja RR

IZVORNA PORUKA: enigmaa

Cao drage moje,dugo me nije bilo pa sam samo htela da vas pozdravim.Nadam se da me se secate ja sam ranije bila registrovana kao Melania ali sam zaboravila lozinku i sad sam Enigma,ha ha!!Prijavljivanje za drugi pokusaj je poceo jos prosle godine samo da znate,svima puno srece koji su u postupku,pozdrav.

draga naša nema te dugo, dokle si stigla?.... ljubim te puuunouser posted image

(odgovor članu enigmaa)
Direktna veza do poruke: 2096
16.3.2010 21:38:38   
simka
Cipiripi
na tom nalazu oba  parametra su mi bila iznad referentnih vrednosti
a danas sam dobila nove rezultate (sad iz privatne laboratorije) i oni su u granicama normale, tj. imam pozitivan samo IGG parametar, što će reći da je ili prošla ili je nije ni bilo, infektolog mi je zakazala kontrolu za sledeću nedelju, pa ću videti šta ona kaže na sve to, postaje mi sve malo sumnjivo al ajd
u principu meni je trenutno bitno da imam antitela, tj. da sam bezbedna za ubuduće
user posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 2097
16.3.2010 21:41:25   
cipiripi
srce moje ti si prelezala boginje kao mala zato ti je to..isti si slucaj kao i ja i isto sam se ja tako istraumirala..zato sam te odmah pitala za Igg - koja je stara infenkcija i Igm - koja podrazumeva novu infekciju...
kad je Igg veci to znaci da imas vojnike u sebi i da ti rubella vise ne moze nista...

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu simka)
Direktna veza do poruke: 2098
16.3.2010 21:54:26   
simka
da, ali ipak me čudi što je i IGM bio povišen, i ako je bila greška krivo mi je što ću izgubiti 2-3 meseca, al dobro nije to dugo

pretpostavljam da ću dobiti opomenu što pišem van teme VTO user posted image

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 2099
16.3.2010 21:55:42   
cipiripi
ne zelim da verujem da im se desavaju te greske user posted image

(odgovor članu simka)
Direktna veza do poruke: 2100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  82 83 [84] 85 86   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  82 83 [84] 85 86   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?
Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...
Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here