Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 10.3.2010 11:55:47
|
|
|
|
Anoniman
|
Možda je to individualno, koliko traje ta faza posle O. Meni je M stizala na 14 dana nakon O. Gde nam je lence???
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 10.3.2010 12:37:21
|
|
|
|
Delijagirl
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR Možda je to individualno, koliko traje ta faza posle O. Meni je M stizala na 14 dana nakon O. Gde nam je lence??? Pa to sam i ja pitala vec pre neku nedelju Nisam naisla na nju sto godina
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 11.3.2010 8:34:34
|
|
|
|
Anoniman
|
Ne vidim grafove, pa ne znam koji dan posle O ti je?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 11.3.2010 8:49:15
|
|
|
|
Suncicabg
|
Delija jeste pala, ali ko zna, mozda vec sutra skoci, ja mislim da je vazno da je iznad crvene, ali ako i sutra padne...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 11.3.2010 8:51:23
|
|
|
|
Anoniman
|
Znaš odgovor draga... Ili će sutra da padne, ili će da skoči...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 11.3.2010 9:30:39
|
|
|
|
Mari86
|
Ja moram da kazem da ne mogu da otvorim ni jedan graf iz teme grafovi sa pozitivnim ishodom delija navijam
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 11.3.2010 9:35:47
|
|
|
|
Delijagirl
|
Nadam se da nece ali ajde ako padne idemo dalje jel :) Btw tasho vunene carapice samo tebi pomognu :) Mari ne radi slikomat pa nemozes nista uplodovano preko toga da pogledas...
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 11.3.2010 9:40:51
|
|
|
|
Anoniman
|
Da, ne radi Slikomat. Ja držim palčeve Delijo.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 12.3.2010 9:08:21
|
|
|
|
Suncicabg
|
Deloijoooooooo
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 12.3.2010 9:18:48
|
|
|
|
NinaMandarina
|
Delija Super . Navijamo
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 12.3.2010 9:47:49
|
|
|
|
zvezdica009
|
evo mog grafa, stavicu ga samo da vidite kako izgleda ali danas sam uradila test i negativan je, tako da se ne nadam.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 12.3.2010 9:49:53
|
|
|
|
Suncicabg
|
Zvezdice moja ne znam sta da ti kazem T je prilicno viskoka Ala ste bili vredni
< Poruku je uredio Suncicabg -- 12.3.2010 9:52:45 >
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 12.3.2010 9:51:35
|
|
|
|
NinaMandarina
|
Zvezdice, meni se cini da ti je graf odlican . Mozda je prerano za test?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 12.3.2010 9:52:26
|
|
|
|
Delijagirl
|
IZVORNA PORUKA: zvezdica009 evo mog grafa, stavicu ga samo da vidite kako izgleda ali danas sam uradila test i negativan je, tako da se ne nadam. A na koliko obicno dobijas?
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 12.3.2010 9:52:49
|
|
|
|
zvezdica009
|
jeste, ali stomak me sad boli i imam osecaj kao da ce svakog casa krmaca da stigne, a posto sam radila laparoskopiju mozda mi se ciklus poremetio ? ne znam, danas je po grafu 15 dpo, mislim da bi test pokazao da ima nesto...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 12.3.2010 9:54:24
|
|
|
|
zvezdica009
|
IZVORNA PORUKA: Delijagirl A na koliko obicno dobijas? 25,26 danas je 27 dan, dobila sam 14, a graf sam krenula jedan dan kasnije
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 12.3.2010 9:56:19
|
|
|
|
zvezdica009
|
IZVORNA PORUKA: Suncicabg Ala ste bili vredni trudili smo se hihih
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 12.3.2010 9:58:22
|
|
|
|
zvezdica009
|
ne bih radila test da temperatura nije porasla, ali eto corak, ma necu da se nadam
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 12.3.2010 9:58:24
|
|
|
|
Suncicabg
|
Cekaj jos malo, mozda je O bez obzira na graf bila kasnije, u ostalom ako ne dodje lako ces ponoviti test
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 12.3.2010 11:13:37
|
|
|
|
Delijagirl
|
Zvezdice nemoj da mislis da ti ulivam laznu nadu ili tako nesto ali nemora da znaci da bi pokazao nesto znas ako nam ne stigne do ponedeljka mozemo zajedno na betu :)
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 12.3.2010 11:18:52
|
|
|
|
zvezdica009
|
IZVORNA PORUKA: Delijagirl Zvezdice nemoj da mislis da ti ulivam laznu nadu ili tako nesto ali nemora da znaci da bi pokazao nesto znas ako nam ne stigne do ponedeljka mozemo zajedno na betu :) delija navijam da ne dodje ali imam osecaj kao da ce svakog casa stici. tebi drzim pesnice i nadam se da neces dobiti, nemoj samo raditi test bolje bez testa nego sa jednom crtom za vikend nisam tu pa se javim u ponedeljak, al ubedjena sam da cu dobiti a na koliko ti dobijas ?
< Poruku je uredio zvezdica009 -- 12.3.2010 11:19:59 >
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praćenje ovulacije - iscedak iz vagine (ce...Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću iscetka iz vagine?
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
muska imenanovosadjankakoje je najlepse musko ime?Bogdan (
24%)
Andrej (
54%)
damjan (
22%)
Ukupan broj glasova: 220Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!