Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 27.1.2010 14:35:19
|
|
|
|
Anoniman
|
Veco, evo i ja malo čituckam šta se dešava kod tebe slažem se sa devojkama da opet, znaš na čemu si i šta ti valja činiti ako za ta 3-4 meseca ne uspete da napravite ...i doći će sve na svoje , videćeš....!
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 27.1.2010 15:11:16
|
|
|
|
Veca77
|
Hvala ti draga!!! Potrudicu se da do operacijica uopste ne dodje!!!
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 27.1.2010 15:13:17
|
|
|
|
Anoniman
|
samo da oterate tu bakteriju i na posao....kljukaj ga propolisom, dobro je za plivače a i za imunitet...par kapi na kocku šećera par puta dnevno i to je to
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 27.1.2010 15:15:07
|
|
|
|
Iva979
|
Veco, nadam se da neces na operacije!!! :* kissic
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 27.1.2010 15:18:54
|
|
|
|
Veca77
|
IZVORNA PORUKA: banini samo da oterate tu bakteriju i na posao....kljukaj ga propolisom, dobro je za plivače a i za imunitet...par kapi na kocku šećera par puta dnevno i to je to Hvala ti draga Bijonse!!! To vec praktikujem!
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 27.1.2010 15:19:11
|
|
|
|
Veca77
|
IZVORNA PORUKA: Iva979 Veco, nadam se da neces na operacije!!! :* kissic
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 29.1.2010 13:52:52
|
|
|
|
zvezdica009
|
evo da vam javim, bila sam pre dva dana na hsg-u, ustanovljeno mi je da su oba jajovoda zacepljena , desni potpuno, levi do pola, ali ni jedan ni drugi nisu uspeli da mi produvaju ili otpuse ili vec kako god da ih osposobe radila sam to u drzavnoj bolnici i nisu mi dali nikakvu anesteziju, bolelo me je ali ne toliko da nisam mogla da izdrzim, posle su mi rekli kako sam hrabra, ali dzabe mi sve to, ja sam mislila da sto vise boli da je to bolje i da ce uspeti da ih produvaju ali mozete zamisliti moj sok kad sam ustala sa stola i kad su mi rekli bila si super ali nismo uspeli da ih produvamo...sansa da zatrudnis prirodnim putem je trenutno nikakva, mozes se opredeliti za laparoskopiju ili za vto da li je neka od vas imala ovakav slucaj, da su joj jajovodi bili zapuseni pa da je posle laparoskopije ostala trudna? da naglasim da sam ja pre nekoliko godina vec radila tu laparoskopiju i ovo bi mi bio drugi put da je radim ima li smisla uopste raditi ili mi je bolje da se odmah odlucimo za vto ?
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 29.1.2010 14:27:10
|
|
|
|
cipiripi
|
manje agresivnija metoda za tebe i tvoje zdravlje je da odes kod strucnjaka koji ce jos jednom odraditi produvavanje , ima zena koje odmah nakon tog zahvata zatrudne..mislim d tebi treba neko ko ce da se zainteresuje za slucaj a ne da radi po shablonu.. to ti je moj iskren savet, jer vto podrazumeva hormonsku terapiju koja nije bas naivna, hormoni mogu biti "precisceni" kako dr kazu ali su ipak hormoni...
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 30.1.2010 21:07:51
|
|
|
|
ninana
|
devojke jedno pitanje na brzinu.....da li je neka od vas ostala trudna posle hsg -a? javicu se kasnije da ispricam sta se desavalo sa mnom . ljubim vas sve i radujem se zbog novih trudnica a ima ih ovaj mesec hvala Bogu
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 30.1.2010 21:09:07
|
|
|
|
cipiripi
|
evo na brzaka odg... neke devojke jesu
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 30.1.2010 23:03:53
|
|
|
|
ninana
|
e evo i mene posle duzeg vremena.pa da pocnem.posto stimulacija klomifenom nije urodila plodom (dva ciklusa) moj gin se odlucio na hsg pre insiminacije. uradila sam hsg pre dva dana i oba jajovoda su prohodna .radili su mi u anesteziji (blagoj sedaciji) tako da mi je isustvo ok, ustvari kad sam saznala za rezultat sve mi je bilo super . malo sam trazila po forumima uspeh zaceca posle hsg al nisam nista nasla pa rekoh da postavim pitanje ovde jel neka cura zatrudnela posle hsga? p.s.Cip zvirnula sam u slike mnogo si dobra riba (jes da nema veze sa temom,izvinjavam se
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 13.2.2010 21:55:07
|
|
|
|
Veca77
|
Devojke, treba mi vasa pomoc!!! Da li vam je prva posle HSG-a bila jako obilna? Meni je danas 2dc i menjam ulozak na sat vremena! Izbacujem velike ugruske krvi! Dobro, ne bas ugruske ali ne ni tecno - nego vise zelatinastog oblika! Sta mislite - ima li to veze sa HSGom? Samo da vam kazem da moje ranije uopste nisu bile obilne, trajale su 3-4 dana i trosila sam 6-7 ulozaka ukupno!! Jako sam zbunjena!!! Pozdrav!
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 13.2.2010 22:18:25
|
|
|
|
bluka
|
IZVORNA PORUKA: Veca77 Devojke, treba mi vasa pomoc!!! Da li vam je prva posle HSG-a bila jako obilna? Meni je danas 2dc i menjam ulozak na sat vremena! Izbacujem velike ugruske krvi! Dobro, ne bas ugruske ali ne ni tecno - nego vise zelatinastog oblika! Sta mislite - ima li to veze sa HSGom? Samo da vam kazem da moje ranije uopste nisu bile obilne, trajale su 3-4 dana i trosila sam 6-7 ulozaka ukupno!! Jako sam zbunjena!!! Pozdrav! bez brige, i meni se isto desilo. treći dan je već bilo puno slabije. pet dan - gotovo.
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 13.2.2010 22:23:28
|
|
|
|
Veca77
|
IZVORNA PORUKA: bluka IZVORNA PORUKA: Veca77 Devojke, treba mi vasa pomoc!!! Da li vam je prva posle HSG-a bila jako obilna? Meni je danas 2dc i menjam ulozak na sat vremena! Izbacujem velike ugruske krvi! Dobro, ne bas ugruske ali ne ni tecno - nego vise zelatinastog oblika! Sta mislite - ima li to veze sa HSGom? Samo da vam kazem da moje ranije uopste nisu bile obilne, trajale su 3-4 dana i trosila sam 6-7 ulozaka ukupno!! Jako sam zbunjena!!! Pozdrav! bez brige, i meni se isto desilo. treći dan je već bilo puno slabije. pet dan - gotovo. OK! Hvala ti Bluka puno!!! Bas sam se bila uplasila! A reci mi kada si ti radila HSG? Jesi li imala neke koristi od njega?
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 13.2.2010 22:25:24
|
|
|
|
bluka
|
ma ja te 'šijem' samo za nekoliko dana, meni upravo završio prvi ciklus nakon hsg-a. 'ajde da zajedno ubodemo ovaj mjesec!
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 13.2.2010 22:28:26
|
|
|
|
Veca77
|
IZVORNA PORUKA: bluka ma ja te 'šijem' samo za nekoliko dana, meni upravo završio prvi ciklus nakon hsg-a. 'ajde da zajedno ubodemo ovaj mjesec! Ajde!!! Drzim fige za obe!!!
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 22.2.2010 21:05:34
|
|
|
|
jance
|
vidim da se na ovoj temi nije davno pisalo, a mene bas zanima, dali je neko od vas radio taj HSG u Betaniji u Novom Sadu? (ili eventualno u nekoj privatnoj klinici u NS?) i kakva su Vam iskustva?
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 22.2.2010 21:16:47
|
|
|
|
ksenija81
|
Meni je radio dr iz Betanije, ali privatno u Safarikovoj ulici. Iskustvo ok, samo me je jako iznenadilo kad je dosao, rekao mi rezultat onako osamucenoj i rekao "ajd sad mi daj pare da mogu da ih podelim". Bila sam u soku, mislim, zar ne bih trebala da platim nakao zvanicnije na pultu kad skroz dodjem sebi Sva sreca bila je mama samnom. Mozes procitati pisala sam o tome na ovoj temi ili na temi potreban HSG?
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 3.3.2010 13:54:14
|
|
|
|
nikole
|
Cao drustvo! Odavno citam vasa pitanja i odgovore. Nazalost sve smo mi u istom problemu, trazimo odgovore i za ono sto vec mozda znamo ali valjda nam je tako lakse, bar je meni lakse. Elem, suprug i ja imamo problem sa spermatozoidima. Slabo su pokretni. Spremamo se za insemenaciju, prvu. I ja sad trebam da radim HSG. Imam frku. Znam sta je HSG ali ne znam do koje granice ide bol? Hvala vam....
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 3.3.2010 13:57:49
|
|
|
|
dacca
|
Da li se daje totalna ili je dovoljna samo lokalna anestezija?
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 3.3.2010 14:00:30
|
|
|
|
Iva979
|
Doborodosla Nikole! Ja sam radila u dec. HSG bez anestezije, bolelo je kao kad dobijem, ali su mi jajovodi bili prohodni tako da nije bilo strasno. Samo neki neprijatan osecaj vise.
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 3.3.2010 14:01:06
|
|
|
|
Iva979
|
IZVORNA PORUKA: dacca Da li se daje totalna ili je dovoljna samo lokalna anestezija? Ne mora ni jedna ni druga, zavisi od klinike.
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 3.3.2010 14:02:10
|
|
|
|
nikole
|
Jos uvek ne znam jer idemo preko neke doktorke, ona ce da nam zakaze pregled u Bg na drzavnoj klinici. Eto nisam ni znala da se daje anestezija. Nova sam u ovome.
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 3.3.2010 14:02:42
|
|
|
|
dacca
|
A mislis li da je lokalna dovoljna?
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 3.3.2010 14:03:43
|
|
|
|
Iva979
|
Ako ti zakaze u Narodnog fronta, dobices totalnu anesteziju i bices 3 dana u bolnici, ako budes u Visegradskoj, nema anestezije, dodjes ujutru i des kuci oko 14h
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Ringerajina tabela za praćenje plodnih danaŽelite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
imesunce123Koje je najlepse ime za decakaandrej (
35%)
aleksa (
18%)
sergej (
15%)
strahinja (
13%)
maksim (
11%)
matej (
10%)
Ukupan broj glasova: 636Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!