|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Produvavanje jajovoda (HSG)
3.3.2010 14:05:00   
dacca
Iva, ja sam iz Crne Goreuser posted image

(odgovor članu Iva979)
Direktna veza do poruke: 376
3.3.2010 14:05:00   
nikole
Uh sad mi je lakse zato sto ja imam bolne menzise toliko bolne da padam u nesvest. Jos samo da imam prohodne kanale....

(odgovor članu Iva979)
Direktna veza do poruke: 377
3.3.2010 14:06:03   
dacca
Nikole, jesi li radila neke analize?

(odgovor članu nikole)
Direktna veza do poruke: 378
3.3.2010 14:08:51   
nikole
ona radi na GAK u to je klinika naspram Urgentnog centra. 

(odgovor članu Iva979)
Direktna veza do poruke: 379
3.3.2010 14:11:37   
nikole
Ma radila sam preglede klasika. Jer samo godinu dana bili u zabludi zbog doktora koji nam je uzimao pare. Nisam znala sta trebam da radim. E sad kad smo nasli ovu doktorku idemo iz pocetka. Za neki dan radim cervikalni i vaginalni bris.

(odgovor članu dacca)
Direktna veza do poruke: 380
3.3.2010 14:14:43   
Iva979
IZVORNA PORUKA: nikole

ona radi na GAK u to je klinika naspram Urgentnog centra. 

E onda ne znam, vidi ovu temu od pocetka, mozda je neko tamo radio.

(odgovor članu nikole)
Direktna veza do poruke: 381
3.3.2010 14:17:55   
nikole
hvala u svakom slucaju..videcu. Ma u stvari ono sto me ceka ne mogu da promenim tako da sta je tu je. 

(odgovor članu Iva979)
Direktna veza do poruke: 382
3.3.2010 14:23:13   
bebironcic
IZVORNA PORUKA: Iva979

Ako ti zakaze u Narodnog fronta, dobices totalnu anesteziju i bices 3 dana u bolnici, ako budes u Visegradskoj, nema anestezije, dodjes ujutru i des kuci oko 14h
Ja sam radila u Narodnom frontu bez anestezije i odmah nakon pregleda kada je dr pogledao snimke pustili me kuci,negde oko podneva.

Ako problem moze da se resi,nema svrhe nervirati se,a ako ne moze,nerviranje nece pomoci!!!

(odgovor članu Iva979)
Direktna veza do poruke: 383
3.3.2010 14:32:40   
Iva979
Izgleda da je od doktora do doktora jer su meni onako objasnili.

(odgovor članu bebironcic)
Direktna veza do poruke: 384
3.3.2010 14:46:47   
sunčica
IZVORNA PORUKA: dacca

Iva, ja sam iz Crne Goreuser posted image

i ja sam

(odgovor članu dacca)
Direktna veza do poruke: 385
3.3.2010 15:08:41   
liliana
Ja sam HSG radila ovde kod mene bez anestezije, i tek kada sam pre 2 god bila u Frontu, čula sam da se u Beogradu on radi pod totalnom anestezijom. Žene koje su bile sa mnom u sobi su me "belo" gledale kada sam im rekla da se to kod nas radi bez anestezije. U Frontu su istog dana ili sutradan po odrađenom HSG-u išle kuči.

" BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu sunčica)
Direktna veza do poruke: 386
3.3.2010 15:13:31   
kleopatra*
I ja sam radila HSG u Visegradskoj bez anestezije i nakon 45 min. su me pustili kuci jer sam super podnela,nista osetila nisam ali bukvalno nista.

" Sve je tako jednostavno-ILI ce se desiti ILI nece..Treceg nema ;) "

(odgovor članu liliana)
Direktna veza do poruke: 387
7.3.2010 0:32:54   
Alexis79

IZVORNA PORUKA: nikole

Ma radila sam preglede klasika. Jer samo godinu dana bili u zabludi zbog doktora koji nam je uzimao pare. Nisam znala sta trebam da radim. E sad kad smo nasli ovu doktorku idemo iz pocetka. Za neki dan radim cervikalni i vaginalni bris.

Jel sve to radis u Kg-u ili Bg-u ? Posto i ja imam lose iskustvom sa jednim privatnim ginekologom u Kg-u.Samo ga pare interesuju.

Gde ces da radis HSG ?

25.09.2012 Ognjen,Emilija i Aleksa

Postali smo tata i mama !

Always look on the bright side of life....

(odgovor članu nikole)
Direktna veza do poruke: 388
8.3.2010 10:39:33   
Michaela
Ćao, ja treba da radim hsg u bolnici u Pančevu, dali imate iskustva kako rade i koliko se ostaje u bolnici? user posted image

(odgovor članu dacca)
Direktna veza do poruke: 389
11.3.2010 10:26:39   
kaca82
Drage cure,evo i mene,da Vas pozdravim.Posle dve godine trudjenja,nema nista od trudnoce,tako da smo uradili sve potrebne analize(detaljne) i posto dr nije nasao razlog zbog kog nema bebe,preporucio je laparoskopiju.Inace,dr je iz Krusevca,privatno radi,a preporucio mi je da radim to u BG.Inace,ja ne zivim u Srbiji,pa bih zato morala doci dole.A sta mislite,zar se prvo ne radi HSG ili?Nemam iskustva,a i malo znam o svemu ovome,pa Vas zato molim za savet.Da poslusam dr ili ima nekog iz Krusevca ko bi mi mogao reci radi mi se HSG dole u KS?

(odgovor članu Michaela)
Direktna veza do poruke: 390
14.3.2010 17:41:19   
ksenija81
IZVORNA PORUKA: kaca82

Drage cure,evo i mene,da Vas pozdravim.Posle dve godine trudjenja,nema nista od trudnoce,tako da smo uradili sve potrebne analize(detaljne) i posto dr nije nasao razlog zbog kog nema bebe,preporucio je laparoskopiju.Inace,dr je iz Krusevca,privatno radi,a preporucio mi je da radim to u BG.Inace,ja ne zivim u Srbiji,pa bih zato morala doci dole.A sta mislite,zar se prvo ne radi HSG ili?Nemam iskustva,a i malo znam o svemu ovome,pa Vas zato molim za savet.Da poslusam dr ili ima nekog iz Krusevca ko bi mi mogao reci radi mi se HSG dole u KS?

Iskreno, mislim da se prvo radi hsg ali je doktor mozda hteo da izbegne da te dva puta muci, posto se i laparoskopijom utvrdjuje prohodnost i ako ima nekih smetnji odmah se otklanjaju. Pitaj ga zasto to ti je najbolje.

(odgovor članu kaca82)
Direktna veza do poruke: 391
16.3.2010 11:41:23   
kaca82
Radi li se HSG bas 8-mi dan od prvog dana ciklusa ili moze i kasnije?

(odgovor članu ksenija81)
Direktna veza do poruke: 392
16.3.2010 11:44:54   
Veca77

Radi li se HSG bas 8-mi dan od prvog dana ciklusa ili moze i kasnije?

Kaca, HSG mora da se uradi izmedju 8 i 11dc. Ja sam ga radila 9dc. user posted image

Tajna čovečjeg bića nije u tome da živi, nego zašto živi.

(odgovor članu kaca82)
Direktna veza do poruke: 393
16.3.2010 12:22:51   
kaca82
A kada moram uraditi sve nalaze?Pre ciklusa?

(odgovor članu Veca77)
Direktna veza do poruke: 394
16.3.2010 14:04:31   
Veca77

A kada moram uraditi sve nalaze?Pre ciklusa?

Da, tako mora! Pre ciklusa sve - i krv (sedimentacija i leukociti) i svi brisevi koji su ti potrebni, jer posle u tom ciklusu neces imati vremena da radis sve to i plus da cekas rezultate! user posted image

Tajna čovečjeg bića nije u tome da živi, nego zašto živi.

(odgovor članu kaca82)
Direktna veza do poruke: 395
16.3.2010 15:08:53   
kaca82
Hvala Veco.Nego,mogu li ja dati sve te nalaze npr.7-og dana ciklusa,a na HSG ici 11-og dana?Jel analize brisa stizu brzo,u priv laboratoriji?

(odgovor članu Veca77)
Direktna veza do poruke: 396
17.3.2010 19:12:34   
drjole
IZVORNA PORUKA: Veca77

Drage moje, ja sam juce bila na HSGu u Visegradskoj! Naravno, znate da oni to tamo rade bez anestezije!!! Obzirom da je moj prag bola visok i da u kuci nemam ni jedan lek protiv bolova, mislila sam da cu bez problema proci tu intervencijicu!!! I tako je i bilo!
Zahvaljujuci STRUCNOM, LJUBAZNOM I TOPLOM osoblju, ja sam bila dovoljno opustena da me ne boli toliko!!
Bolelo me je samo prvih 30 sekundi dok su namestali cevcicu (da ne kazem gurali i dzarali po mojim kanalima user posted image ), ali posle toga ama bas nista! I pitala sam doktora "jel'' sad ovo treba da me boli?" a on pita "pa jel'' vas boli?"; a ja kazem "ne" a on ce "to je dobar znak"!
Jajovodi su mi prohodni i jako sam srecna zbog toga!!!
Da se razumemo, osecaj jeste malo neprijatan, jer lezite na drvenom stolu (nema duseka), osecate se kao u filmu kada se budite iz kome posle nekog vremena (5-6 glava oko vas i svi vas bodre i pricaju kako ce sve biti ok) - cak me je jedan mladi medicinski brat (mislim da se zove Jovan) gladio po kosi nekoliko puta da me valjda "utesi" a ja sve vreme procam "ma meni je dobro!" Posle vam suvom vatom ciste taj kontrast (kao tuferom ga upijaju) i to je isto malo neprijatno jer je ta vata suva!
Babica Zorica me je naknadno odusevila - do rendgen sobe me je vodila za ruku (iako som joj nekoliko puta rekla da se ne bojim), a ona "ti si moje dete i sva moja deca moraju lepo da prodju ovo"! Kakva carica! Dala mi je neke savete (koje ovog meseca necu moci da iskoristim user posted image ), ali dobro!! Rekla mi je da vec veceras mozemo da mutimo, da posle drzim noge gore pola sata, a svakog dana da pijem caj (kombinacija zalfije i macine trave) makar 1 solju dnevno!!!

Nadam se da sam vam nesto pomogla! Samo pitajte ako ima jos nejasnoca!!! user posted image

Drago mi je da sam uspeo makar malo da Vam olaksam boravak na nasem rentgenu kao i da ucinim da lakse prodjete samu intervenciju! Zaista se uvek iskreno trudim da kako-tako olaksam pacijentima. Ovakvi tekstovi meni licno daju veliki motivaciju i snagu da i dalje mazim i pazim nase drage pacijente! Veliki pozdrav i zelim da Vam barem jedno bebce zaguce do kraja godine! Visi radioloski tehnicar Jovan

(odgovor članu Veca77)
Direktna veza do poruke: 397
17.3.2010 19:13:22   
drjole

Drage moje, ja sam juce bila na HSGu u Visegradskoj! Naravno, znate da oni to tamo rade bez anestezije!!! Obzirom da je moj prag bola visok i da u kuci nemam ni jedan lek protiv bolova, mislila sam da cu bez problema proci tu intervencijicu!!! I tako je i bilo!
Zahvaljujuci STRUCNOM, LJUBAZNOM I TOPLOM osoblju, ja sam bila dovoljno opustena da me ne boli toliko!!
Bolelo me je samo prvih 30 sekundi dok su namestali cevcicu (da ne kazem gurali i dzarali po mojim kanalima user posted image ), ali posle toga ama bas nista! I pitala sam doktora "jel'' sad ovo treba da me boli?" a on pita "pa jel'' vas boli?"; a ja kazem "ne" a on ce "to je dobar znak"!
Jajovodi su mi prohodni i jako sam srecna zbog toga!!!
Da se razumemo, osecaj jeste malo neprijatan, jer lezite na drvenom stolu (nema duseka), osecate se kao u filmu kada se budite iz kome posle nekog vremena (5-6 glava oko vas i svi vas bodre i pricaju kako ce sve biti ok) - cak me je jedan mladi medicinski brat (mislim da se zove Jovan) gladio po kosi nekoliko puta da me valjda "utesi" a ja sve vreme procam "ma meni je dobro!" Posle vam suvom vatom ciste taj kontrast (kao tuferom ga upijaju) i to je isto malo neprijatno jer je ta vata suva!
Babica Zorica me je naknadno odusevila - do rendgen sobe me je vodila za ruku (iako som joj nekoliko puta rekla da se ne bojim), a ona "ti si moje dete i sva moja deca moraju lepo da prodju ovo"! Kakva carica! Dala mi je neke savete (koje ovog meseca necu moci da iskoristim user posted image ), ali dobro!! Rekla mi je da vec veceras mozemo da mutimo, da posle drzim noge gore pola sata, a svakog dana da pijem caj (kombinacija zalfije i macine trave) makar 1 solju dnevno!!!

Nadam se da sam vam nesto pomogla! Samo pitajte ako ima jos nejasnoca!!! user posted image

Drago mi je da sam uspeo makar malo da Vam olaksam boravak na nasem rentgenu kao i da ucinim da lakse prodjete samu intervenciju! Zaista se uvek iskreno trudim da kako-tako olaksam pacijentima. Ovakvi tekstovi meni licno daju veliki motivaciju i snagu da i dalje mazim i pazim nase drage pacijente! Veliki pozdrav i zelim da Vam barem jedno bebce zaguce do kraja godine! Visi radioloski tehnicar Jovan

(odgovor članu Veca77)
Direktna veza do poruke: 398
17.3.2010 19:21:50   
drjole

IZVORNA PORUKA: banini

bravo za osoblje veco...viš'' da još ima dobrih ljudiuser posted image user posted image user posted image

Ma opaljeni su kao struja!!! Kako se oni tamo zaj.....! Kakav dobar humor imaju!!! Dr uopste nije bio ozbiljan i rezervisan! On mi je prvi prisao kao "ej teacherka! dobar dan!" i odmah krenuo na engleskom!!! Ma strasno!!! Nisam mogla da verujem!!!
Danas idem po otpusnu listu i svima cu da kupim po cokoladu (samo jos treba da izbrojim koliko ih je to bilo oko moje glave user posted image user posted image user posted image )!!!

Uspeli smo da vas opustimo, zar ne? user posted image Dr Pavlovic je umetnik za to! I hvala Vam za cokoladu, nisam stigao da Vam se zahvalim! :)

(odgovor članu Veca77)
Direktna veza do poruke: 399
17.3.2010 20:00:58   
pepino
Vidite vi to zenice,poceli su vam se doktori i ovde javljati,lijepo bome....
A i sumljivouser posted image Naravno salim se malo,pozdrav za doktore,drago mi je da u ovakvim vremenima postoje i takvi,to je danas prava rijetkost!!!!user posted image

(odgovor članu drjole)
Direktna veza do poruke: 400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako izgleda zdrava i plodna sperma?
Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
Praćenje ovulacije - ovulacijski testovi
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću ovulacijskih testova?

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

Bezbolan porođaj - da ili ne
rena

Da li ste pohađale školu za trudnice i da li je ona ispunila vaše očekivanje u toku poroda?

da, u potpunosi (29%)

da, djelomično (15%)

ne (55%)

Ukupan broj glasova: 195

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here