|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Spermogram i spermokultura
5.2.2010 16:57:23   
NinaMandarina
IZVORNA PORUKA: ksenija81

user posted image mi sad imamo 5mil, sve ostalo je isto, a bas sam mislila da ce terapija pomoci...

Ksenija, bas mi je zao user posted image . Sta je tm pio? Kakav mu je ranije bio nalaz?

(odgovor članu ksenija81)
Direktna veza do poruke: 1151
5.2.2010 18:21:14   
ksenija81
Uglavnom se uvek vrtelo oko tog broja, manje vise. Prvo 6 pa 3, pa 8 i sad 5. Stvar je u tome sto se to sve vec oteglo na godinu dana bez pomaka jer su doktori budale. Posto je u vojsci, mora na VMC a tamo dolaze samo jedan dan u nedelji i onda ga napuse kao sta ti dolazis ovde da lecis te probleme, nasao si sad u vojsci kao. Uradio je samo eho testisa i to je to. Onda ja, vodjena RR, mu prepisala terapiju user posted image . Pio je l arginin i l karnitin, malo mesano med sa kojecime... I opet nista. Nije jos ni hormone radio sve cekamo da mu doktor kaze da ih uradi, ali imao je neke bezazlene bakterije pa nije nista spominjao o daljim analizama. Strasno!

(odgovor članu NinaMandarina)
Direktna veza do poruke: 1152
5.2.2010 19:39:27   
dakana

IZVORNA PORUKA: Mari86

Drage moje...

Posle dva meseca terapije sa 0.3 miliona otisli smo na 9 miliona user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Napisacu sta je mm koristio,mozda nekome pomogne:

Kompleks vitamina B,
Crveni zdravac,
Propolis kapi user posted image
Seme bundeve
Klomifen 50 mg.
Andriol 3 na dan

Urolog mu je rekao,jos 45 dana da nastavi da pije Andriol i Klomifen i onda ponovo kontrola!user posted image user posted image user posted image

Mari, mila moja, bas mi je drago... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 1153
6.2.2010 7:04:56   
tixy1
ksenija user posted image

mari user posted image

Direktna veza do poruke: 1154
8.2.2010 10:17:11   
Mari86
ksenija draga...nemoj biti user posted image ..tebi treba samo jedan a ne 5 miliona...
Ja se vodim sa tim...veruj mi mi smo toliko srecni sto imamo 9 miliona...
drugima se to mozda cini malo,ali mi smo presrecni..
Tako da nemoj biti user posted image ..nego cajici,lekici i hormoni,nemoj da cekate...i menjajte urologa ako nije dobar!!

LJubim te mila user posted image

Dobro se dobrim vraća :)

(odgovor članu tixy1)
Direktna veza do poruke: 1155
8.2.2010 10:39:35   
Anoniman
mari86 u pravu si za urologa moj muz ima dovoljan broj spermica i pokretljivost mu je posle pola sata 0.46, a urolog kod kog smo bili rekao je da je losa!!! stim da su mu leukociti uvecani a on to uopste nije rekao tako da sam slucajno naletela na drugog urologa koji mi je rekao da mu je sve ok sem tih leukocita i da postoji infekcija koju treba pod hitno leciti i da dok to ne uradimo ja necu ostati trudna!!!!! mi smo lecili pokretljivost da poboljsamo jos malo jer kako on kaze minimum treba da bude 0.50 posle pola sata, a infekcija je po njemu ne bitna!!!! tako da iz mog licnog iskustva svima predlazem da potraze neko drugo misljenje i da ne gube vreme jer je svima nama svaki minut dragocen a njima su bitne samo pare!!!! pozzz

(odgovor članu Mari86)
  Direktna veza do poruke: 1156
8.2.2010 19:59:22   
ksenija81
Mari, jel tvom m doktor dao terapiju na osnovu hormonske analize ili neceg drugog?
Razmisljam da mm uradi hormone pa da sa anlizama ide kod doce.

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 1157
8.2.2010 21:59:54   
dr boba
Ksenija, ono sto ce ti urolog sigurno traziti svakako jesu, ako vec niste radili uretralni bris (klasicni i na chlamidiju, mikoplazmu i ureaplazmu), "svez" spermogram, spermokulturu, a od hormona FSH, LH, prolaktin, estradiol,progesteron, testosteron i inhibin B. user posted image

Direktna veza do poruke: 1158
9.2.2010 14:50:15   
ksenija81
Radio je sve briseve vec sto puta jer je imao neke bakerije u spermi, a sve ostalo je uredu. Moram ga poslati da uradi hormone. Ovako vise ne ide, vec godinu dana ni pomaka.

(odgovor članu dr boba)
Direktna veza do poruke: 1159
9.2.2010 18:52:01   
NinaMandarina
Devojke moje, da li treba da prodje neko vreme posle uzimanja terapije da bi se uradio spermogram ili ne mora?

Direktna veza do poruke: 1160
9.2.2010 18:57:15   
ksenija81
Mislim da ne treba da ceka, da moze odmah da uradi uz apstinenciju sto znas vec verovatnouser posted image

Direktna veza do poruke: 1161
9.2.2010 18:57:21   
cipiripi
spermogeneza je na 72 dana... user posted image

saljem ti bebi prasinu draga! Nek uspe!!! ... by Verus ! :D

A sad Ivona kaze "Verus..al si mi zaprasnjavilaaaa mamuuuu" !!!!

:D :*:*:*

Direktna veza do poruke: 1162
9.2.2010 19:01:16   
NinaMandarina
Proslo je oko 80 dana, ali ima jos da pije lekova. Znaci da uradi bez obzira sto i dalje pije?

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 1163
9.2.2010 19:02:44   
cipiripi
ako je od pocetka terapije proslo koliko je vreme spermogeneze, moze da ode na kontrolni spermogram, ne mora da prestaje da pije terapiju user posted image

Direktna veza do poruke: 1164
9.2.2010 19:07:18   
NinaMandarina
Super!!! Hvala Cipi, ti si cudo user posted image , nema sta ne znas user posted image

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 1165
9.2.2010 19:10:03   
cipiripi
navijam da bude super spermogram user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 1166
9.2.2010 19:15:56   
NinaMandarina
Jao, ne znam, bas sam zabrinuta user posted image . Bar da bude malog poboljsanja user posted image . U svakom slucaju kada to uradi, onda kod urologa, pa cu da zovem onu tvoju doktorku user posted image . Samo bi mogla da mi napises u pp kako se zoves, da ne bude: dala mi je Cipiripi vas broj user posted image

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 1167
9.2.2010 19:17:41   
cipiripi
stize pp user posted image

Direktna veza do poruke: 1168
9.2.2010 19:22:54   
NinaMandarina

IZVORNA PORUKA: cipiripi

stize pp user posted image

Jaoj bre, stvarno si brza user posted image , ima te na svakoj temi user posted image , ne mogu da stignem sve da procitam user posted image

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 1169
10.2.2010 6:14:29   
tixy1
MM ide danas na spermogram!

Drzite fige, trebaju nam pokretljiviji spermici!!!user posted image

Direktna veza do poruke: 1170
10.2.2010 7:30:09   
bebironcic
IZVORNA PORUKA: tixy1

MM ide danas na spermogram!

Drzite fige, trebaju nam pokretljiviji spermici!!!user posted image

Srecno Tixy,drzimo fige i navijamouser posted image

Ako problem moze da se resi,nema svrhe nervirati se,a ako ne moze,nerviranje nece pomoci!!!

(odgovor članu tixy1)
Direktna veza do poruke: 1171
10.2.2010 10:43:27   
Mari86
Ksenija mm je dobio terapiju posle vadjenja hormona..tako da bilo bi dobro da odradi to...
Mada njemu su svi hormoni bili ok...user posted image

tixi navijam svim srcem!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bebironcic)
Direktna veza do poruke: 1172
10.2.2010 16:40:05   
tixy1
Hvala, drage!!!

Rezultati u ponedeljak!!!!

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 1173
11.2.2010 7:35:58   
bebironcic

Hvala, drage!!!

Zasto tek u ponedeljak?user posted image

Ako problem moze da se resi,nema svrhe nervirati se,a ako ne moze,nerviranje nece pomoci!!!

(odgovor članu tixy1)
Direktna veza do poruke: 1174
11.2.2010 12:12:08   
Mari86
IZVORNA PORUKA: bebironcic

Hvala, drage!!!

Zasto tek u ponedeljak?user posted image

user posted image   Zato sto oni rade nalaze na istom mestu gde i mi!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bebironcic)
Direktna veza do poruke: 1175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Ringerajina tabela za praćenje plodnih dana
Želite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...
10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here