Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kineski kalendar za određivanje polova 25.11.2009 20:03:42
|
|
|
|
buhla
|
meni kineski rekao devojcica, a vec dve doktorke do sada rekle da je decko! videcemo... cuda su moguca
|
|
RE: Kineski kalendar za određivanje polova 25.11.2009 22:24:31
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Verus RR joooj sto ce ona imati momaka! Morace mm da kupi pusku! Znas da je rekao, vec sam negde pisala: "Devojcice je teze odgajati. Da je decak-imam samo jedan penis o kojem moram da se sekiram, a ovako: ovako, cu imati puuuno njih o kojima cu morati da brinem!!!" Kad nisam umrla od smeha! Pa me pita: "a kako ja da znam da sam dobro ocistio kokicu kad joj menjam pelenu??? A ja mu kazem da cu mu sve pokazati, i da mora uvek dobro da je ocisti ili opere jer devojcice lakse dobijaju urinarne infekcije. A on cuti, cuti pa kaze: "a kako cemo mi znati da ima infekciju??? mislim kad ne moze da nam kaze??? Ajme muke zive! Al mislim da se boji da ce da ga vrti oko prsta ko i sto ce biti! Ja cu biti vestica cini mi se, stroga i tako to....
|
|
|
|
RE: Kineski kalendar za određivanje polova 26.11.2009 18:35:01
|
|
|
|
Anchy_Ljuba
|
Meni je pokazao da cu roditi decaka, a ja imam taj neki osecaj da jeste decak. Inace ne zelim da znam sve dok se ne porodim sta je. Nije mi toliko bitan pol koliko mi je bitno da mi se rodi zivo zdravo pravo...
|
|
|
|
RE: Kineski kalendar za određivanje polova 9.12.2009 19:38:56
|
|
|
|
Lilly*
|
Kinezi mi ceo ovaj mesec predviđaju devojčicu
|
|
|
|
RE: Kineski kalendar za određivanje polova 9.12.2009 20:30:13
|
|
|
|
ana77
|
Meni su pogodili ipak - devojcica :D!
|
|
|
|
RE: Kineski kalendar za određivanje polova 26.1.2010 11:20:25
|
|
|
|
bebaa
|
I meni je pogodio, bice devojcica
|
|
|
|
RE: Kineski kalendar za određivanje polova 26.1.2010 13:47:14
|
|
|
|
jacagoga
|
Meni pise decak, a ja bih bas volela devojcicu
|
|
|
|
RE: Kineski kalendar za određivanje polova 26.1.2010 14:30:53
|
|
|
|
Shishica
|
Kaze doca prilicno siguran u sebe da je devojcica, a Kinezi onda znaci lazu! A rekla mi i jedna Romkinja i MM je siguran da je devojcica tako da je moja mama vec urozila juce sa jednom stramplom
|
|
RE: Kineski kalendar za određivanje polova 26.1.2010 14:36:16
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Kaaaze meni ovakooo..... Stari Kinezi su predvideli da će vaše dete biti:: dečak Kad saznam javicu jel tacno Evo jos jedan.... KLIK
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 26.1.2010 14:48:46 >
|
|
|
|
RE: Kineski kalendar za određivanje polova 26.1.2010 14:48:00
|
|
|
|
Zoka81
|
I meni kazu decak a ja bi volela vise devojcicu!!!!! MM kaze bice devojcica i daj boze da je njegov kalendar tacnije od kineskog
|
|
|
|
RE: Kineski kalendar za određivanje polova 26.1.2010 14:52:14
|
|
|
|
buhla
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun Evo jos jedan.... KLIK i po njemu kaže devojčica, ali po uz do sada je uvek dečko!
|
|
RE: Kineski kalendar za određivanje polova 26.1.2010 14:57:19
|
|
|
|
engimengi
|
Meni kaze devojcica,a ja nosim dva decaka!!Ne vazi za blizance!
|
|
|
|
RE: Kineski kalendar za određivanje polova 26.1.2010 14:59:47
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: engimengi Meni kaze devojcica,a ja nosim dva decaka!!Ne vazi za blizance! pa zbunio se
|
|
|
|
RE: Kineski kalendar za određivanje polova 26.1.2010 15:08:35
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Neradi taj link...evo ga KLIK
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 26.1.2010 15:11:05 >
|
|
|
|
RE: Kineski kalendar za određivanje polova 26.1.2010 15:12:27
|
|
|
|
pepeljuga
|
hm, meni ispada seka a uz kaze bata
|
|
|
|
RE: Kineski kalendar za određivanje polova 26.1.2010 15:12:42
|
|
|
|
Jeja1975
|
Hvala Su jel si gledala sta kaze?
|
|
RE: Kineski kalendar za određivanje polova 26.1.2010 15:13:48
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
hahah ovaj kaze devojcica...pa nek se usaglase
|
|
|
|
RE: Kineski kalendar za određivanje polova 26.1.2010 15:15:08
|
|
|
|
buhla
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun Neradi taj link...evo ga KLIK po ovom dečko
|
|
RE: Kineski kalendar za određivanje polova 26.1.2010 15:15:19
|
|
|
|
anajid
|
Evo meni stalno ispada devojcica a potvrdili mi da nosim decaka.Mozda bude iznenadjenje
|
|
|
|
RE: Kineski kalendar za određivanje polova 26.1.2010 15:16:55
|
|
|
|
Jeja1975
|
IZVORNA PORUKA: anajid Evo meni stalno ispada devojcica a potvrdili mi da nosim decaka.Mozda bude iznenadjenje Koliko vidim blizu si da otkrijes istinu
|
|
RE: Kineski kalendar za određivanje polova 26.1.2010 15:37:00
|
|
|
|
pepeljuga
|
ista stvar i kod mene!!
|
|
|
|
RE: Kineski kalendar za određivanje polova 26.1.2010 15:41:02
|
|
|
|
anajid
|
Jeja 1975 ,mogu ti reci da jedva cekam !
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Rh negativna krvna grupa - rizik za majku ...Ukoliko u krvi imate Rezus protein onda ste Rh pozitivni (+), kao i većina ljudi, a ako ga nema onda ste Rh negativni (-...
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana.
Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.
Više >>
Anketa
ImeAdminDa li vam se svidja ime Dorijan?da (
17%)
ne (
83%)
Ukupan broj glasova: 30Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!