Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kineski kalendar za određivanje polova 4.9.2009 7:41:39
|
|
|
|
Nanica1
|
Kod mene pogresio! Trebalo je da bude devojcica a ono ispao decak!
|
|
|
|
RE: Kineski kalendar za određivanje polova 4.9.2009 18:43:40
|
|
|
|
Baby boom
|
Ja sam se nadal da će i meni da pogreši, ali ispade tasčno, dečak je! Sad se radujem
|
|
|
|
RE: Kineski kalendar za određivanje polova 4.9.2009 18:46:04
|
|
|
|
cicko
|
Joj, meni je pogresio... Rekao kalendar da ce biti devojcica, kad ono... prvo pa musko!
|
|
|
|
RE: Kineski kalendar za određivanje polova 4.9.2009 19:50:26
|
|
|
|
SUPER MAMA
|
kod mene je pogodio ispala je devojcica
|
|
|
|
RE: Kineski kalendar za određivanje polova 4.9.2009 23:56:07
|
|
|
|
Baby boom
|
Ili pogreši ili pogodi, treće nema . Mislim da je u pitanju čista budalaština.
|
|
|
|
RE: Kineski kalendar za određivanje polova 5.9.2009 9:46:23
|
|
|
|
Trcosava
|
Kahm pa ovako...ja opet gledala i kaže dečak a giška kaže devojčica...tako da - pogrešio
|
|
|
|
RE: Kineski kalendar za određivanje polova 5.9.2009 12:29:43
|
|
|
|
Jelena81
|
Ja rodila devojcicu a pise da sam trebala decaka... ocigledno nas ima puno koje spadamo u onaj 1% pogresenog tumacenja...
|
|
|
|
RE: Kineski kalendar za određivanje polova 5.9.2009 12:31:29
|
|
|
|
simke
|
Meni pogodio decko
|
|
|
|
RE: Kineski kalendar za određivanje polova 5.9.2009 12:55:48
|
|
|
|
Coka011
|
Meni je omašio, piše devojčica, a ja nosim dečaka, base dr tako kleo na uz pošto mu ni ja nisam verovala, tj bila sam zapanjena
|
|
|
|
RE: Kineski kalendar za određivanje polova 5.9.2009 12:58:50
|
|
|
|
Anoniman
|
Meni je pogodio i mojoj drugarici - obe cekamo decake!
|
|
|
|
RE: Kineski kalendar za određivanje polova 5.9.2009 13:06:30
|
|
|
|
nina83
|
Meni pogodio, bice devojka.. Bar su mi tako potvrdili na UZ..
|
|
|
|
RE: Kineski kalendar za određivanje polova 13.9.2009 15:41:11
|
|
|
|
aleksandraz
|
Za prvoto mi pisuva dekake bide masko sto ne e tocno bidejki imam zensko a za vtoroto se uste ne znam.
|
|
|
|
RE: Kineski kalendar za određivanje polova 25.11.2009 16:06:38
|
|
|
|
magnetic
|
Kazu Kinezi-devojcica.Pa, videcemo
|
|
RE: Kineski kalendar za određivanje polova 25.11.2009 17:53:37
|
|
|
|
Anoniman
|
meni je kineski rekao da je decak a ja nosim devojcicu (makar tako kazu)
|
|
|
|
RE: Kineski kalendar za određivanje polova 25.11.2009 18:01:25
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava Kahm pa ovako...ja opet gledala i kaže dečak a giška kaže devojčica...tako da - pogrešio evo sad sam unela datum rođenja bebe i čajniz kalendar kaže Stari Kinezi su predvideli da će vaše dete biti:: devojčica
|
|
|
|
RE: Kineski kalendar za određivanje polova 25.11.2009 18:02:12
|
|
|
|
Trudi
|
I meni omašio
|
|
|
|
RE: Kineski kalendar za određivanje polova 25.11.2009 18:02:57
|
|
|
|
Verus
|
I meni omasio! Kaze musko, a mi cekamo devojcicu! Hahahah nemaju bre Kinezi pojma!
|
|
|
|
RE: Kineski kalendar za određivanje polova 25.11.2009 18:04:53
|
|
|
|
Anoniman
|
veruuuuussss!!!!!!!!!! cestitam, nisam znala da je curica. bas mi je drago, znam da ste htjeli curicu! jupi!!!!!!!!!! btw meni je kalendar pogodio. IZVORNA PORUKA: Verus RR I meni omasio! Kaze musko, a mi cekamo devojcicu! Hahahah nemaju bre Kinezi pojma!
|
|
|
|
RE: Kineski kalendar za određivanje polova 25.11.2009 18:06:42
|
|
|
|
Verus
|
ja jesam, a mm je navijao za decaka, ali nacula sam ga juce kako prica telefonom sa drugom (bio je u garazi, a ja u kuci), i kaze "Jesam ti reko da je devojcica?? A jesam? Daaa, devojcica je ". Bas mi bilo slatko, mislim se: nije bas onda tolko razocaran!
|
|
|
|
RE: Kineski kalendar za određivanje polova 25.11.2009 18:09:04
|
|
|
|
Anoniman
|
Ma slusaj, ima da je obozava, jer su djevojcice uvijek vezanije za oceve. ja i mm setamo danas, i on meni kaze kako bi bas bas bas volio da ima curicu. A i dok sam bila trudna, znas da smo na curicu i navijali. E tako, dakle ta mala crvuljce je davidova nova cura, da se zna! IZVORNA PORUKA: Verus RR ja jesam, a mm je navijao za decaka, ali nacula sam ga juce kako prica telefonom sa drugom (bio je u garazi, a ja u kuci), i kaze "Jesam ti reko da je devojcica?? A jesam? Daaa, devojcica je ". Bas mi bilo slatko, mislim se: nije bas onda tolko razocaran!
|
|
|
|
RE: Kineski kalendar za određivanje polova 25.11.2009 18:09:52
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava IZVORNA PORUKA: Trcosava Kahm pa ovako...ja opet gledala i kaže dečak a giška kaže devojčica...tako da - pogrešio evo sad sam unela datum rođenja bebe i čajniz kalendar kaže Stari Kinezi su predvideli da će vaše dete biti:: devojčica Trcko, pa ti si tu???
|
|
|
|
RE: Kineski kalendar za određivanje polova 25.11.2009 18:12:15
|
|
|
|
Verus
|
joooj sto ce ona imati momaka! Morace mm da kupi pusku! Znas da je rekao, vec sam negde pisala: "Devojcice je teze odgajati. Da je decak-imam samo jedan penis o kojem moram da se sekiram, a ovako: ovako, cu imati puuuno njih o kojima cu morati da brinem!!!" Kad nisam umrla od smeha! Pa me pita: "a kako ja da znam da sam dobro ocistio kokicu kad joj menjam pelenu??? A ja mu kazem da cu mu sve pokazati, i da mora uvek dobro da je ocisti ili opere jer devojcice lakse dobijaju urinarne infekcije. A on cuti, cuti pa kaze: "a kako cemo mi znati da ima infekciju??? mislim kad ne moze da nam kaze??? Ajme muke zive! Al mislim da se boji da ce da ga vrti oko prsta ko i sto ce biti! Ja cu biti vestica cini mi se, stroga i tako to....
|
|
|
|
RE: Kineski kalendar za određivanje polova 25.11.2009 18:13:13
|
|
|
|
Verus
|
Trcoooo kako Anica?
|
|
|
|
RE: Kineski kalendar za određivanje polova 25.11.2009 18:21:18
|
|
|
|
anajid
|
Ma meni kinezi rekli devojcica a ono decak!Nemaju oni pojma.Moj muz jako zeleo devojcicu,ali sta je tu je,neka sve bude u redu,a muz ce na popravni!
|
|
|
|
RE: Kineski kalendar za određivanje polova 25.11.2009 19:02:50
|
|
|
|
Trcosava
|
tu sam tu sam, leškarim i prikučila komp, i mislim se kako porođaj nije ništa spram ove rane od šivenja, al i to će prođe posle ćem skroz na skroz uživam u mojoj devojčici
|
|
|
Anketa
Najljepse ime TabinjaIzbor imena za moju bebicu jednog dana :) Meryem (
39%)
Aylin (
39%)
Dilara (
6%)
Dalal (
16%)
Ukupan broj glasova: 118Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!