Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kineski kalendar za određivanje polova 4.9.2009 7:41:39
|
|
|
|
Nanica1
|
Kod mene pogresio! Trebalo je da bude devojcica a ono ispao decak!
|
|
|
|
RE: Kineski kalendar za određivanje polova 4.9.2009 18:43:40
|
|
|
|
Baby boom
|
Ja sam se nadal da će i meni da pogreši, ali ispade tasčno, dečak je! Sad se radujem
|
|
|
|
RE: Kineski kalendar za određivanje polova 4.9.2009 18:46:04
|
|
|
|
cicko
|
Joj, meni je pogresio... Rekao kalendar da ce biti devojcica, kad ono... prvo pa musko!
|
|
|
|
RE: Kineski kalendar za određivanje polova 4.9.2009 19:50:26
|
|
|
|
SUPER MAMA
|
kod mene je pogodio ispala je devojcica
|
|
|
|
RE: Kineski kalendar za određivanje polova 4.9.2009 23:56:07
|
|
|
|
Baby boom
|
Ili pogreši ili pogodi, treće nema . Mislim da je u pitanju čista budalaština.
|
|
|
|
RE: Kineski kalendar za određivanje polova 5.9.2009 9:46:23
|
|
|
|
Trcosava
|
Kahm pa ovako...ja opet gledala i kaže dečak a giška kaže devojčica...tako da - pogrešio
|
|
|
|
RE: Kineski kalendar za određivanje polova 5.9.2009 12:29:43
|
|
|
|
Jelena81
|
Ja rodila devojcicu a pise da sam trebala decaka... ocigledno nas ima puno koje spadamo u onaj 1% pogresenog tumacenja...
|
|
|
|
RE: Kineski kalendar za određivanje polova 5.9.2009 12:31:29
|
|
|
|
simke
|
Meni pogodio decko
|
|
|
|
RE: Kineski kalendar za određivanje polova 5.9.2009 12:55:48
|
|
|
|
Coka011
|
Meni je omašio, piše devojčica, a ja nosim dečaka, base dr tako kleo na uz pošto mu ni ja nisam verovala, tj bila sam zapanjena
|
|
|
|
RE: Kineski kalendar za određivanje polova 5.9.2009 12:58:50
|
|
|
|
Anoniman
|
Meni je pogodio i mojoj drugarici - obe cekamo decake!
|
|
|
|
RE: Kineski kalendar za određivanje polova 5.9.2009 13:06:30
|
|
|
|
nina83
|
Meni pogodio, bice devojka.. Bar su mi tako potvrdili na UZ..
|
|
|
|
RE: Kineski kalendar za određivanje polova 13.9.2009 15:41:11
|
|
|
|
aleksandraz
|
Za prvoto mi pisuva dekake bide masko sto ne e tocno bidejki imam zensko a za vtoroto se uste ne znam.
|
|
|
|
RE: Kineski kalendar za određivanje polova 25.11.2009 16:06:38
|
|
|
|
magnetic
|
Kazu Kinezi-devojcica.Pa, videcemo
|
|
RE: Kineski kalendar za određivanje polova 25.11.2009 17:53:37
|
|
|
|
Anoniman
|
meni je kineski rekao da je decak a ja nosim devojcicu (makar tako kazu)
|
|
|
|
RE: Kineski kalendar za određivanje polova 25.11.2009 18:01:25
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava Kahm pa ovako...ja opet gledala i kaže dečak a giška kaže devojčica...tako da - pogrešio evo sad sam unela datum rođenja bebe i čajniz kalendar kaže Stari Kinezi su predvideli da će vaše dete biti:: devojčica
|
|
|
|
RE: Kineski kalendar za određivanje polova 25.11.2009 18:02:12
|
|
|
|
Trudi
|
I meni omašio
|
|
|
|
RE: Kineski kalendar za određivanje polova 25.11.2009 18:02:57
|
|
|
|
Verus
|
I meni omasio! Kaze musko, a mi cekamo devojcicu! Hahahah nemaju bre Kinezi pojma!
|
|
|
|
RE: Kineski kalendar za određivanje polova 25.11.2009 18:04:53
|
|
|
|
Anoniman
|
veruuuuussss!!!!!!!!!! cestitam, nisam znala da je curica. bas mi je drago, znam da ste htjeli curicu! jupi!!!!!!!!!! btw meni je kalendar pogodio. IZVORNA PORUKA: Verus RR I meni omasio! Kaze musko, a mi cekamo devojcicu! Hahahah nemaju bre Kinezi pojma!
|
|
|
|
RE: Kineski kalendar za određivanje polova 25.11.2009 18:06:42
|
|
|
|
Verus
|
ja jesam, a mm je navijao za decaka, ali nacula sam ga juce kako prica telefonom sa drugom (bio je u garazi, a ja u kuci), i kaze "Jesam ti reko da je devojcica?? A jesam? Daaa, devojcica je ". Bas mi bilo slatko, mislim se: nije bas onda tolko razocaran!
|
|
|
|
RE: Kineski kalendar za određivanje polova 25.11.2009 18:09:04
|
|
|
|
Anoniman
|
Ma slusaj, ima da je obozava, jer su djevojcice uvijek vezanije za oceve. ja i mm setamo danas, i on meni kaze kako bi bas bas bas volio da ima curicu. A i dok sam bila trudna, znas da smo na curicu i navijali. E tako, dakle ta mala crvuljce je davidova nova cura, da se zna! IZVORNA PORUKA: Verus RR ja jesam, a mm je navijao za decaka, ali nacula sam ga juce kako prica telefonom sa drugom (bio je u garazi, a ja u kuci), i kaze "Jesam ti reko da je devojcica?? A jesam? Daaa, devojcica je ". Bas mi bilo slatko, mislim se: nije bas onda tolko razocaran!
|
|
|
|
RE: Kineski kalendar za određivanje polova 25.11.2009 18:09:52
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava IZVORNA PORUKA: Trcosava Kahm pa ovako...ja opet gledala i kaže dečak a giška kaže devojčica...tako da - pogrešio evo sad sam unela datum rođenja bebe i čajniz kalendar kaže Stari Kinezi su predvideli da će vaše dete biti:: devojčica Trcko, pa ti si tu???
|
|
|
|
RE: Kineski kalendar za određivanje polova 25.11.2009 18:12:15
|
|
|
|
Verus
|
joooj sto ce ona imati momaka! Morace mm da kupi pusku! Znas da je rekao, vec sam negde pisala: "Devojcice je teze odgajati. Da je decak-imam samo jedan penis o kojem moram da se sekiram, a ovako: ovako, cu imati puuuno njih o kojima cu morati da brinem!!!" Kad nisam umrla od smeha! Pa me pita: "a kako ja da znam da sam dobro ocistio kokicu kad joj menjam pelenu??? A ja mu kazem da cu mu sve pokazati, i da mora uvek dobro da je ocisti ili opere jer devojcice lakse dobijaju urinarne infekcije. A on cuti, cuti pa kaze: "a kako cemo mi znati da ima infekciju??? mislim kad ne moze da nam kaze??? Ajme muke zive! Al mislim da se boji da ce da ga vrti oko prsta ko i sto ce biti! Ja cu biti vestica cini mi se, stroga i tako to....
|
|
|
|
RE: Kineski kalendar za određivanje polova 25.11.2009 18:13:13
|
|
|
|
Verus
|
Trcoooo kako Anica?
|
|
|
|
RE: Kineski kalendar za određivanje polova 25.11.2009 18:21:18
|
|
|
|
anajid
|
Ma meni kinezi rekli devojcica a ono decak!Nemaju oni pojma.Moj muz jako zeleo devojcicu,ali sta je tu je,neka sve bude u redu,a muz ce na popravni!
|
|
|
|
RE: Kineski kalendar za određivanje polova 25.11.2009 19:02:50
|
|
|
|
Trcosava
|
tu sam tu sam, leškarim i prikučila komp, i mislim se kako porođaj nije ništa spram ove rane od šivenja, al i to će prođe posle ćem skroz na skroz uživam u mojoj devojčici
|
|
|
Anketa
Prevara ili ne?Sanjalica!Moj muz skoro nikad nije kuci, dolazi uvece oko 12, 1, uvek mi kaze da je kod nekog druga, kad ga zovem nece da se javi. sta vi mislite da li me vara ili ne?Da (
68%)
Ne (
2%)
Mozda (
21%)
Ne znam (
9%)
Ukupan broj glasova: 281Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!