Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 14.1.2010 21:57:26
|
|
|
|
aster
|
Gledala sam danas crtani Up. Sladak je
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 15.1.2010 0:23:23
|
|
|
|
dunja RR
|
u nedelju na tv moj omiljeni PS. I LOVE YOU, gledajte.....
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 15.1.2010 9:47:05
|
|
|
|
Anitaaa
|
Na kom programu? U koliko sati? Volim taj film,baš je sladak
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 15.1.2010 9:48:59
|
|
|
|
Dudu25
|
IZVORNA PORUKA: dunja u nedelju na tv moj omiljeni PS. I LOVE YOU, gledajte..... Gledala sam i bas je lijep film
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 15.1.2010 9:53:30
|
|
|
|
Iva979
|
IZVORNA PORUKA: Dudu25 IZVORNA PORUKA: dunja u nedelju na tv moj omiljeni PS. I LOVE YOU, gledajte..... Gledala sam i bas je lijep film To je presladak film! A jeste li gledale U stvari ljubav sa Hju Grantom, Kolinom Firtom..? Ako niste, gledajte ga obavezno!
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 15.1.2010 9:54:08
|
|
|
|
Dudu25
|
Gledala sam film Up in the air sa George Clooney , ok je. Gledala sam isto The Blind side sa Sandrom Bullock, dobar je.
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 17.1.2010 21:49:22
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: dunja u nedelju na tv moj omiljeni PS. I LOVE YOU, gledajte..... počinje za 15-ak minuta na RTS 1, gledajte ga preporučujem, prelep romantični film, uživajte....
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 17.1.2010 21:50:21
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Anitaaa Na kom programu? U koliko sati? Volim taj film,baš je sladak za 15 minuta na RTS 1
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 17.1.2010 23:54:27
|
|
|
|
viking
|
Super, ali ne znam kako prosečna stanovnica planete posle gledanja ovog filma može da se osvrne na svoj život i ne pomisli kako je njen život sranje? IZVORNA PORUKA: dunja IZVORNA PORUKA: dunja u nedelju na tv moj omiljeni PS. I LOVE YOU, gledajte..... počinje za 15-ak minuta na RTS 1, gledajte ga preporučujem, prelep romantični film, uživajte.... IZVORNA PORUKA: dunja IZVORNA PORUKA: dunja u nedelju na tv moj omiljeni PS. I LOVE YOU, gledajte..... počinje za 15-ak minuta na RTS 1, gledajte ga preporučujem, prelep romantični film, uživajte....
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 18.1.2010 0:14:13
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: viking Super, ali ne znam kako prosečna stanovnica planete posle gledanja ovog filma može da se osvrne na svoj život i ne pomisli kako je njen život sranje? IZVORNA PORUKA: dunja IZVORNA PORUKA: dunja u nedelju na tv moj omiljeni PS. I LOVE YOU, gledajte..... počinje za 15-ak minuta na RTS 1, gledajte ga preporučujem, prelep romantični film, uživajte.... IZVORNA PORUKA: dunja IZVORNA PORUKA: dunja u nedelju na tv moj omiljeni PS. I LOVE YOU, gledajte..... počinje za 15-ak minuta na RTS 1, gledajte ga preporučujem, prelep romantični film, uživajte.... ma ne, ni sekunde nisam pomislila da je život sranje, sam samo pomislila kako mnoooogo volim moga muža i zagrlila sam ga jakooooooooo, a plačem, da me samo vidite , pita me mm a o čemu se radi u filmu( on nije gledao) , ne kapira šta mi je.... P.S. možda sam nadprosečna stanovnica planete ....
< Poruku je uredio dunja -- 18.1.2010 0:20:13 >
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 18.1.2010 9:04:31
|
|
|
|
viking
|
Ma Dunjice, ja sam se samo šalila! Naravno da život nije sranje, ali kad pogledaš neverovatne stvari koje se u filmu dešavaju ne možeš da pomisliš "pa šta meni fali?" Sve u svemu, samo sam se šalila, super je film!
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 18.1.2010 19:01:20
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: viking Ma Dunjice, ja sam se samo šalila! Naravno da život nije sranje, ali kad pogledaš neverovatne stvari koje se u filmu dešavaju ne možeš da pomisliš "pa šta meni fali?" Sve u svemu, samo sam se šalila, super je film! ma znam draga , upravo to sam pomislila, šta meni fali, imam sve
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 23.1.2010 21:04:46
|
|
|
|
aster
|
The Young Victoria, istorijska drama. Baš dobar film.
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 23.1.2010 21:42:58
|
|
|
|
Anitaaa
|
IZVORNA PORUKA: aster The Young Victoria, istorijska drama. Baš dobar film. imam ga,stvarno je dobar
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 24.1.2010 20:20:46
|
|
|
|
lothroniell
|
"12" rezirao Nikita Mihalkov. Neverovatan film, kao i reziser! Kada sam ga odledala, prvo sto mi je palo na pamet je "Dostojevski na filmu!" Inace sam slaba na rusku kinematografiju...
< Poruku je uredio lothroniell -- 24.1.2010 20:21:36 >
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 24.1.2010 20:23:33
|
|
|
|
Anoniman
|
AVATAR ŠERLOK HOLMS(nepogrešivi Gaj Riči)
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 24.1.2010 21:05:15
|
|
|
|
lence
|
Avatar je vizuelno fantastican, nema sta, efekti su majstorski uradjeni. Radnja je totalno predvidiva, kao i ishod. Poruka je jednostavna. Ponekad mi se cinio kao Strumfovi za odrasle. Da li je ne'ko vec gledao "The book of Eli" ?
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 24.1.2010 21:14:27
|
|
|
|
Anoniman
|
TO TI JE ONA FORA IZ kENGURA KAD IRIS KAŽE BRACI:"MRZIM AMERIČKE FILMOVE,TOTALNO SU PREDVIDLJIVI" jbg.......ideja ponestaje...ali mene je lično oduvao,baš zbog efekata i niti ljubavi koju su ubacili...
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 24.1.2010 21:18:08
|
|
|
|
lence
|
Ja recimo nisam mogla da predvidim da onaj pozar kod velikog stabla nece da se prosiri? Sto barem nisu neku kisu pustili ili preveli domorodce preko siroke reke da bude malo uverljivije? Ima jos dosta propusta, stvarno mislim da je bezveze razvikan.
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 24.1.2010 21:46:28
|
|
|
|
lothroniell
|
Nisam gledala taj Avatar, cekam da mi drug donese cd. Svi toliko pricaju o tome pa me bas zanima kakv je...
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 24.1.2010 21:48:14
|
|
|
|
lothroniell
|
IZVORNA PORUKA: lence Da li je ne'ko vec gledao "The book of Eli" ? Nisam pogledah ovaj trailer i ne privlaci me. Malo me nerviraju te americke price o super herojima koji spasavaju svet...
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 24.1.2010 21:53:10
|
|
|
|
lence
|
IZVORNA PORUKA: lothroniell Malo me nerviraju te americke price o super herojima koji spasavaju svet... Sta je tu nerealno? Mene privlaci sto je post-apokaliptican i sto imaju barem 2 dobra glumca u njemu. He, he, izgleda da Gary nije iskarikiran k'o u Petom elementu.
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 24.1.2010 22:01:28
|
|
|
|
lothroniell
|
A da li je neko gledao Lock, Stock and Two Smoking Barrels? Meni je to izvanredan film, kao Snatch recimo... Jako volim britanske filmove tog tipa!
< Poruku je uredio lothroniell -- 24.1.2010 22:02:58 >
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 25.1.2010 0:43:52
|
|
|
|
aster
|
IZVORNA PORUKA: lothroniell A da li je neko gledao Lock, Stock and Two Smoking Barrels? Meni je to izvanredan film, kao Snatch recimo... Jako volim britanske filmove tog tipa! Oba filma su suuuper. Poslednji koji sam gledala, a da je na sličnu foru jeste film In Bruges.
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 25.1.2010 7:34:15
|
|
|
|
lothroniell
|
Ja sam cula i da je "RocknRolla" odlican film... Moram i to da pogledam!
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?