Verus
|
IZVORNA PORUKA: Jacaca E pa moja je prica malo duza, ako vas ne mrzi da citate. Razvela sam se 2006 posle 8 godina braka( bas loseg braka) vratila sam se kod mame, nedaj boze nikome sa vrha( imala prvi beauty centar u Pancevu, predavala na univerzitetu u Beogradu, imala sve) na dno gadno vreme, otac rano umro, majka zdravstveni radnik, sestra srednjoskolac, kuca velika puno kosta a para nikada dosta (nisam napomenula da sam muzu ostavila sve sto smo stekli cak i salon). Jedno jutro ustajem prva rano, jer obecala sam sestri i mami da cu praviti palacinke, a posto nisam ljubitelj tog mirisa resila sam da bude ranije da bih oprala kosu. Elem, pecem ja palacinke, ali moram jos nesto da vam objasnim, ja ni djubre ne idem da bacim a da se bar malo ne nasminkam i sredim, osim toga dana, kombinaciju onoga sto sam imala obuceno i sada pamtim. Kosu pokupljenu stipaljkom, ljubicasti dukser, donji deo trenerke(ako se secate crno bele stampane merlinkin lik, ali vrh je bio sto sam prvi put u zivotu obula one strikane priglavke, ako uopste znate sta je to, babine, zelene. Zvoni neko na vratima, otvorim prelep, zgodan momak sa zelenim ocima, trzi Jelenu u vezi nekog posla (jelena se zove moja sestra) pustim momka u kucu i otrcim da probudim sestru, ona pogleda kroz prozor, vidi kalibru, odusevi se( seka je mladja 9 godina od mene) i natera me da ga zadrzim dok se ona upristoji. Tako ja decka nahranila, ugostila i kada je sisla moja sestra, shvatili smo da je covek trazio Jelenu komsinicu preko puta, ali su ga ljudi koje je sreo i pitao poslali kod nas. Od toga dana on me je pratio, zvao i vise se nismo rastajali i danas smo zaljubljeni. Inace ova prica ima i nastavak, kroz sta sam prosla jer se moja sestra zaljubila u njega a on u mene, ali ne bih vise da vas davim, moja sestra je shvatila ubrzo sve i sada obozava svoga zeta na drugaciji nacin. Draga moja!!! jooj sto volim!!!
|