Pampers pedijatar
|
IZVORNA PORUKA: bubulence IZVORNA PORUKA: Pampers pedijatar IZVORNA PORUKA: Pampers pedijatar IZVORNA PORUKA: bubulence IZVORNA PORUKA: Pampers pedijatar IZVORNA PORUKA: bubulence IZVORNA PORUKA: Pampers pedijatar IZVORNA PORUKA: bubulence Postovana doktorka, decak ima 2 god i 3 meseca. Od jula meseca (tacnije 23.07.) do prosle nedelje je imao 6 puta upalu grla i 6x pio antibiotike. U prosli ponedeljak je zavrsio sa pancefom i bili smo na kontroli,sve je bilo u redu, grlo cisto. U utorak uvece dobija temperaturu, u sredu odlazimo ponovo kod pedijatra- upala grla i oba uva. Dobija klacid. Juce ujutro je zavrsio sa klacidom, veceras mu se pojavljuje temperatura, nije visoka, ne ide preko 38 ali je prisutna. Nas prethodni pedijatar, a i novi smatraju da je sve to sasvim normalno, ne daju nam uput za ORL. Molim Vas i za vase misljenje. Posto je imala sest upalu grla u toku jedne godine, a sada i uha, stav je da treba obavezno konsultovati decijeg Orl lekara. Da li ste primili Sinfloriks vakcinu i da li je neko od vas roditelja bio tako oset___ljiv sa krajnicima. Vrtic ne mozemo kriviti za oboljevanje. u pitanju je oset___ljivo dete sklono upalama grla, jer imuni sistem potpunu zrelost postize nakon tri godine. molim vas odvedite decijem ORL lekaru pa mi se javite. Na zalost,zivimo u manjem mestu gde nemamo privatnog ORL, a dr nece da nam da uput za drzavno. Srednja cerka je imala jako ceste upale usiju, oko 7 puta u toku godine ali nisu hteli da joj operisu krajnike sve do prosle god kada su zakljucili da joj opada kosica i da joj je ostecen sluh a sve to zbog krajnika. Medjutim, operacija zakazana za jun prosle god je otkazana zbog korone i jos uvek nije dosla na red. Sada upale nisu toliko ceste ali ima sve druge probleme (sluh, gusenje u snu, uzasno hrkanje, pricanje kroz nos). A preporuka svih dr je da izbegavamo operacije u privatnim klinikama i mi vise ne znamo sta da radimo . Sada nas brine i sin, jer pored toga sto ima te ceste upale i probleme, smatram da je to previse antibiotika za kratak period Kod starijeg deteta treba operisati treci krajnik , vidim na osnovu simptoma, problema sa sluhom i apnoicnih kriza u spavanju. Ja ne znam gde zivite , ali sam sigurna da bi ste mogli da ga pregledate kod privatnog decijeg ORL lekara u Beogradu, napisite mi u kom mestu zivite. Zivimo u Odzacima kod Sombora. Pokušaću da zakazem kod ORL u NS za oba deteta. Hvala Vam mnogo na odgovorima ❤️ Molim vas uradite to sto pre, bila bih vam zahvalna kada bi ste mi javili. Ne javljate mi se, da li ste bili kod ORL lekara na pregledu. Volela bih da znam kako su deca. Postovana dr,imali smo drugih zdravstvenih problema (troje dece,virusi idu u krug) , imamo zakazano kod ORL za sledecu nedelju pa cu Vam se javiti. Hvala sto mislite na nas ❤️ Hvala vam sto ste se javili. Cekam nalaz Orl lekara. Cujemo se obavezno. Poydravljam vas
|