Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 15.12.2009 19:54:41
|
|
|
|
Nensi*
|
Suncice,jel si nasla?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 15.12.2009 19:56:24
|
|
|
|
Suncicabg
|
IZVORNA PORUKA: nensi27 Suncice,jel si nasla? Jesam, nista se nije promenilo!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 15.12.2009 19:57:02
|
|
|
|
Anoniman
|
Tamo gde unosiš T i odnose, imaš i Cervikal fluid, klikni na padajuću listu, mislim da će ti sve varijante sluzi biti razumljive.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 15.12.2009 20:02:06
|
|
|
|
Nensi*
|
IZVORNA PORUKA: Suncicabg IZVORNA PORUKA: nensi27 Suncice,jel si nasla? Jesam, nista se nije promenilo! Sacekaj onda sutra da vidis kakva ce ti T biti...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 15.12.2009 20:18:58
|
|
|
|
Suncicabg
|
Ma mucnucu ja i veceras i sutra pa sta bude
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 15.12.2009 20:32:58
|
|
|
|
Anoniman
|
Mislim da je dovoljno i svaki drugi dan mućkati. Dobrim spermićima ne smeta ukoliko mutiš svaki dan (to je slučaj sa Nensi) a ako spermići imaju neki problem (ima ih malo, slabo su pokretljivi, nemaju odgovarajuć kvalitet itd.) onda se oni sporije regenerišu i tada treba mućkati svaki drugi ili treći dan. Ja mućkam svaki drugi dan veći deo meseca. Ne prija mi da mućkam svaki dan oko O pa da mi dosadi sex za ostale dane. Sledeći pad T će ti biti O
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 15.12.2009 21:18:30
|
|
|
|
Suncicabg
|
Ma mi nismo jos isli na preglede, pa ne znamo kakvi su decaci...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 15.12.2009 21:21:53
|
|
|
|
vikisu
|
IZVORNA PORUKA: Katjica To smo ti rekle i juče (prelistaj stranice unazad), budite aktvni, možda ti ja danas O kapiram ... bar mislim... :)
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 15.12.2009 22:39:34
|
|
|
|
Anoniman
|
Ni mi nismo pregledali momke, ali nam odgovora da imamo odnose svaki drugi dan, retko nam dođe da to bude dva, tri dana zaredom
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 16.12.2009 7:18:53
|
|
|
|
Suncicabg
|
Vratio mi na 9 dan
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 16.12.2009 9:35:55
|
|
|
|
Dudu25
|
Evo draga ja sam tu, vidim da si napisala da ti vratio na 9 dan ali isto vidim da ste vi mutili taj dan i sad ti je temp povisena i samo nek tako ostane
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 16.12.2009 9:39:19
|
|
|
|
Dudu25
|
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 16.12.2009 9:42:34
|
|
|
|
Suncicabg
|
IZVORNA PORUKA: Dudu25 Evo draga ja sam tu, vidim da si napisala da ti vratio na 9 dan ali isto vidim da ste vi mutili taj dan i sad ti je temp povisena i samo nek tako ostane Slucajno mucenje! Opet je isprekidana mozda se opet izgubi
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 16.12.2009 9:42:59
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Suncicabg Vratio mi na 9 dan Logično je da ti je 9dc. To ti je najniža T, sve posle je više od nje. Mada, ono E na 12dc...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 16.12.2009 9:47:42
|
|
|
|
Suncicabg
|
Mene je skroz zbunilo i ono probadanje koje nisam upisala u pon... I danas je bas skocila mogao je da iscrta juce O A najvise me zanima zasto je izbrisao sa 9dc, pa posle 2 dana vratio na isto
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 16.12.2009 9:50:32
|
|
|
|
Anoniman
|
Mogao je da upiše i juče, ali je T 9dc niža od T 14dc, i ustvari više nije padala ispod te koja je bila 9dc. Kontam zato.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 16.12.2009 9:51:20
|
|
|
|
Dudu25
|
Mozda te vratilo jer si dodala ono E , ali mislim da ti je 9dc bila O ili mozda ako ti sjutra bude padala ponovo ali ne vjerujem,
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 16.12.2009 9:53:15
|
|
|
|
Suncicabg
|
IZVORNA PORUKA: Dudu25 Mozda te vratilo jer si dodala ono E , ali mislim da ti je 9dc bila O ili mozda ako ti sjutra bude padala ponovo ali ne vjerujem, Ali O je kad se pojavi eggwhite, tako da nema razloga da zbog e upise unazad I Ovugnost je pokazao da je juce - danas
< Poruku je uredio Suncicabg -- 16.12.2009 10:01:07 >
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 16.12.2009 9:56:54
|
|
|
|
Dudu25
|
IZVORNA PORUKA: Suncicabg IZVORNA PORUKA: Dudu25 Mozda te vratilo jer si dodala ono E , ali mislim da ti je 9dc bila O ili mozda ako ti sjutra bude padala ponovo ali ne vjerujem, Ali O je kad se pojavi eggwhite, tako da nema razloga da zbog e upise unazad ali nije ti temp bila niska tad, treba da bude neki pad , ali vidim da imas neki pad od 12dc do 13dc kad ti je bilo eggwhite... stvarno neznam sta bi ti rekla, mozda ce Nensi znati bolje
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 16.12.2009 10:03:58
|
|
|
|
Anoniman
|
Evo, neće me mrzeti da vam pokažem: Pvi mesec merenja: Po temperaturama, mislim da bi O trebala biti 15dc, međutim, verovatno je zbog E stavio (naglasiću: siguran je jer su pune linije) da je O bila 11dc. Na osnovu grafa, ona faza posle O (opet ne znam kako se zove pa da ne lupam) traje 17 dana. Takođe, zanimljivo je da sam probadaje u predelu jajnika imala tek od 24-27 dana. Drugi mesec: O stavlja na 17dc, nije mi jasno zašto, kada mi je logičnije da je 13 ili 14dc, jer je T tada bila najniža. Sluzi nisam imala uopšte, probadanje... ne sećam se. U ovom slučaju faza nakon O je trajala 10 dana. Dakle, zaključak je da zaključka nema! Koliko sam shvatila, O može šetati, ali faza nakon O je kod većine žena konstantan broj. Šta hoću reći? Ako je O 14 dc, i faza posle O 14 dana, dobiću na 28 dana. Ako je O 10dc, faza nakon O 14 dana, dobiću na 24 dana. Ali faza nakon O bi trebala biti konstanta, zar ne? (Katjice, nensi, lence, dejana, zar ne?!) Ustvari bi po svim pravilima najlogičnije bilo da mi je O bila 14 ili 15dc u oba meseca, zar ne?
< Poruku je uredio Tasha RR -- 16.12.2009 10:06:45 >
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 16.12.2009 10:08:26
|
|
|
|
Suncicabg
|
Kad vidim tvoj graf nista ne razumem Tasho!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 16.12.2009 10:10:04
|
|
|
|
Anoniman
|
Mislim da na osnovu utvrđivanja trajanja faze nakon O možeš utvrditi kada je O. Zato se preporučuje redovno praćenje kroz više meseci i sex svaki put kada T padne.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 16.12.2009 10:11:34
|
|
|
|
Suncicabg
|
Tebi je stavio O kad si imala E, a meni pre toga! Nema nikakve logike, bolje i da obrisem E da vidim sta ce onda da bude
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 16.12.2009 10:14:14
|
|
|
|
Anoniman
|
Nemoj ništa brisati. Ostavi taj graf, shvati ga kao zabavu i uživaj u sexu!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 16.12.2009 10:18:04
|
|
|
|
Suncicabg
|
I to sto kazes! Cekam da vidim sta ce Katjica i Nensi da kazu!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Ringerajina tabela za praćenje plodnih danaŽelite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?