|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Novi grip AH1N1
15.12.2009 19:02:29   
Lisica
Isto i ja mislim Modessty
dok ja primim vakcinu, pa dok ona krene da deluje tj. dok se stvore antitela (za 10,15 dana) ja cu btiti u devetom
a razmisljam da se, daleko bilo, razbolim od gripa oni mogu ranije da me porode i velike su sanse da ce biti sve ok sa bebom
pedijatri nezvanicno govore da trudnice ne treba da se vakcinisu jer te vakcine na njima nisu ispitane
ja cu da se cuvam sto bolje mogu i nadam se da ce sve biti ok

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1151
15.12.2009 19:03:17   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Smeshkica

Ja sam od jednog medicinskog radnika saznala da ove vakcine nisu za to da spreche da dobijete grip....nego da spreche da ga ne proshirite dalje ako ga dobijete....user posted image

Gluposti. Nema ljutiš Smeški, ali to nije istina.

IZVORNA PORUKA: cicko

Ni jedna vakcina nije ispitana na trudnicama.

Tačno tako.

IZVORNA PORUKA: Modessty

Još jedna stvar. Zaštićen si od gipa tek ... koliko beše? mesec dana nakon primanja vakcine?

Za dve nedelje počne da se razvija imunitet, za 3 je razvijen. (kod vakcina koje se ne revakcinišu)

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1152
15.12.2009 19:34:42   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Tasha RR

IZVORNA PORUKA: Smeshkica

Ja sam od jednog medicinskog radnika saznala da ove vakcine nisu za to da spreche da dobijete grip....nego da spreche da ga ne proshirite dalje ako ga dobijete....user posted image

Gluposti. Nema ljutiš Smeški, ali to nije istina.

Nema shta da se ljutim....nisam to ja izmislila....samo sam prosledila dobijenu informaciju.... meni bash svejedno...nemam nameru da je primim....a nece ni moj dragi....iako tje im firma nabaviti vakcine...

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1153
15.12.2009 19:47:21   
Anoniman
Moj tata se danas vakcinisao kupljenom vakcinom u DZ, mi cemo od nedelje, ako ne kod svog izabranog lekara, posto nesto nisu upuceni, onda tamo. ALi odluka je pala.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1154
15.12.2009 20:04:30   
cicko
Neki moj rezon je da vakcina nece naskoditi, moze samo da ne deluje i ne razvije imunitet. Ukoliko razvije a u pitanju je trudnica, mislim da ce automatski i beba kad se rodi biti zasticena barem neko vreme, jer ne znam koliko traje imunitet (verovatno jednu sezonu).

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1155
15.12.2009 20:05:37   
cicko
Nedjo, a gde to ima da se kupi vakcina u DZ? Nisam to znala...user posted image

IZVORNA PORUKA: Nedja

Moj tata se danas vakcinisao kupljenom vakcinom u DZ, mi cemo od nedelje, ako ne kod svog izabranog lekara, posto nesto nisu upuceni, onda tamo. ALi odluka je pala.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1156
15.12.2009 20:08:41   
cicko
Upravo to, trudnice su pod rizikom... I moja koleginica je imala blazi oblik gripa, ali je zato drugar zaglavio tri nedelje na infekt. klinici na respiratoru Na srecu, izvukao se, bilo je gadnu, ali jos trpi posledice. Tako da nema pravila.

IZVORNA PORUKA: sephora

nisu trudne cicko, starije su dame oko 50-tak godina...ali su dobro podnele...

(odgovor članu sephora)
Direktna veza do poruke: 1157
15.12.2009 21:06:37   
Anoniman
cicko, nije kupio u DZ nego se vakcinisao vakcinom koja je kupljena u Madjarskoj.

(odgovor članu cicko)
  Direktna veza do poruke: 1158
15.12.2009 22:52:03   
Verus
Sela sam samo da vam ovo javim: upravo su na vestima javili da je na hiljade i hiljade vakcina za gripu za decu povuceno sa trzista!!!  Vesti su u 5pm znaci za 10 minuta, gde ce u detalje sve javiti i sta da roditelji cija su deca ovo mozda primila urade!  I ovo je u Americi za koju se smatra da dobija najkvalitetnije proizvode.  Ljudi, ja nastavljam da savetujem da ne primate ovakve stvari, ne ispitane, i da prestanete da verujete tamo nekome ko kaze da jeste i sta sve!  Trudnice:  ako je ovo stetno za dete od 10 godina-sta ce uciniti vasem plodu??

No comment.

ps: javljam vam sta su rekli u detalje....

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1159
15.12.2009 22:59:19   
Verus
Malo sad citam po internetu-neke su navodno izgubile dejstvo (sto i nije problem po meni), a ima i drugih koje su izazvale teske alergijske reakcije kod ljudi....al pisacu bas sta su rekli u vestima...sigurna sam da vas briga

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 1160
15.12.2009 23:00:10   
Dora
Verus, kod nas neće ništa javiti pa nam ti prenesi. ovde će da kriju dok ne podele ono što su već nabaviliuser posted image

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 1161
15.12.2009 23:01:44   
cicko
Amerikanci su vratili drugu turu vakcina

IZVORNA PORUKA: Verus RR

Sela sam samo da vam ovo javim: upravo su na vestima javili da je na hiljade i hiljade vakcina za gripu za decu povuceno sa trzista!!!  Vesti su u 5pm znaci za 10 minuta, gde ce u detalje sve javiti i sta da roditelji cija su deca ovo mozda primila urade!  I ovo je u Americi za koju se smatra da dobija najkvalitetnije proizvode.  Ljudi, ja nastavljam da savetujem da ne primate ovakve stvari, ne ispitane, i da prestanete da verujete tamo nekome ko kaze da jeste i sta sve!  Trudnice:  ako je ovo stetno za dete od 10 godina-sta ce uciniti vasem plodu??

No comment.

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 1162
15.12.2009 23:02:25   
gagana83

No comment.

Strasno!!!

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 1163
15.12.2009 23:04:03   
Dora
Evo javljaju u Blicu da su vakcine za decu povučene jer imaju slabo dejstvo. Moraće deca da prime druguuser posted image

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 1164
15.12.2009 23:04:12   
Verus
Evo slusam, kazu skoro milion je povuceno za decu jer navodno nisu dovoljno potentne....gomila je povucena u Kanadi zbog alergijskih reakcija (a te su  na dodatke koji su u vakcinama).  Kazu "nema razloga da panicite ako je vase dete primilo vakcinu, jer ako je nesto ozbiljnije u pitanju zdravstvene ustanove bi vas kontaktirale". 

Ali "ako ste zabrinuti ili imate pitanja kontaktirajte zdravstvene ustanove".  Trebace jos nekoliko dana da se sazna koliko je tacno vakcina dato vec, u drzavi. 

Vakcine se na veliko prave tako sto se daju male doze mrtvog virusa plus velike doze timersola, i drugih dodataka koji upravo izazovu rekaciju imunog sistema.  Navodno da ovde nije bilo dovoljno virusa, a pretpostavljam previse dodataka, pa je zato dolazilo i do teskih alergijskih reakcija.

E sad, ja se pitam sta ce da "ispliva" za koju  nedelju, mesec ili godinu?  Ja bih se sada tresla da sam je primila...hvala Bogu da nisam!

(odgovor članu Dora)
Direktna veza do poruke: 1165
15.12.2009 23:05:12   
Verus
Ovde su sad rekli kao nema potrebe, osim ako roditelji hoce....jel ta vakcina uopste deluje???? Ovo je sve meni neki dza bu posao....
IZVORNA PORUKA: Dora

Evo javljaju u Blicu da su vakcine za decu povučene jer imaju slabo dejstvo. Moraće deca da prime druguuser posted image

(odgovor članu Dora)
Direktna veza do poruke: 1166
15.12.2009 23:06:06   
Dora
Mi nemamo tih problema nego onih gde će i starije osobe, i deca i trudnjače da prime ISTU vakcinuuser posted image e, neće Dora, nije luda, kad znam da nije testirana nego na zdravim osobama nekog srednjeg uzrasta...

(odgovor članu Dora)
Direktna veza do poruke: 1167
15.12.2009 23:06:29   
cicko
Te sto su vracene su neke francuske.

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 1168
15.12.2009 23:07:10   
Verus
user posted image

Mi nemamo tih problema nego onih gde će i starije osobe, i deca i trudnjače da prime ISTU vakcinuuser posted image e, neće Dora, nije luda, kad znam da nije testirana nego na zdravim osobama nekog srednjeg uzrasta...

(odgovor članu Dora)
Direktna veza do poruke: 1169
15.12.2009 23:07:50   
Verus
mislim da nema garancije da je jedna bolja od drugeuser posted image
IZVORNA PORUKA: cicko

Te sto su vracene su neke francuske.

(odgovor članu cicko)
Direktna veza do poruke: 1170
15.12.2009 23:08:05   
Dora

Ovde su sad rekli kao nema potrebe, osim ako roditelji hoce....jel ta vakcina uopste deluje???? Ovo je sve meni neki dza bu posao....

Ćuti i budi srećna, vi nemate Miškovića! Ovde i da se dokaže da je otrovna i smrtonosna, krilo bi se da ne propadne Miškoviću posaouser posted image user posted image user posted image E, to je Srbija, user posted image user posted image user posted image majka...

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 1171
15.12.2009 23:09:48   
simke

Ćuti i budi srećna, vi nemate Miškovića! Ovde i da se dokaže da je otrovna i smrtonosna, krilo bi se da ne propadne Miškoviću posaouser posted image user posted image user posted image E, to je Srbija, user posted image user posted image user posted image majka...

Slazem seuser posted image Ebo ih Miskovicuser posted image

(odgovor članu Dora)
Direktna veza do poruke: 1172
15.12.2009 23:10:17   
Anoniman
ma j***** ja njima mat**** svima neka testiraju to sra**** na Amerikancima a ne na nama ... mi smo svašta preživeli i ovaj narod je postao otporan na mnogo veće pošasti od tog gripa! 

(odgovor članu Dora)
  Direktna veza do poruke: 1173
15.12.2009 23:10:22   
Verus
Joj Dora moja sve mi je jasno!  Da se namlati kolko  moze na paniku naroda! Sramota!

(odgovor članu Dora)
Direktna veza do poruke: 1174
15.12.2009 23:12:18   
Verus
amin! ma ja nikom vise ne verujem, mozda je suludo, al sta cu takva sam....
IZVORNA PORUKA: kaliopi

ma j***** ja njima mat**** svima neka testiraju to sra**** na Amerikancima a ne na nama ... mi smo svašta preživeli i ovaj narod je postao otporan na mnogo veće pošasti od tog gripa! 

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here