|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  44 45 [46] 47 48   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Novi grip AH1N1
15.12.2009 11:27:38   
LillyT
IZVORNA PORUKA: anci 81

Pa i ja pretpostavljam da ce da kaze da primim,zato sto MORA da to kaze,a ne zato sto stvarno misli tako! Sve ja mislim da necu primiti tu vakcinu...

Meni dr (ginekolog) nije rekao da MORAM, nego da SACEKAM, ne zato sto nije dobra, nego zato sto sam trudna. A dr opste prakse nije uopste za vakcinu. To se sve dogadja u domu zdravlja. A ja pametna nisam, mislim da cu sacekati (samo ne znam sta)

Zgodna nisam, ali nezgodna jesam

...and all I can do is try

(odgovor članu anci 81)
Direktna veza do poruke: 1126
15.12.2009 11:32:12   
anci 81
He He ! Dobro si rekla! I ja mislim da cu sacekati,ali ne znam sta????user posted image  Ma znas sta,ja verujem u Boga(neko to zove sudbinu) i u to da sve sto nam se desi Bog zna i nista sto On nije dozvolio ne moze da ti se desi. Tako mislim i za ovaj grip,i verujem da ce me sacuvati!

(odgovor članu LillyT)
Direktna veza do poruke: 1127
15.12.2009 11:36:45   
jacagoga

He He ! Dobro si rekla! I ja mislim da cu sacekati,ali ne znam sta????user posted image  Ma znas sta,ja verujem u Boga(neko to zove sudbinu) i u to da sve sto nam se desi Bog zna i nista sto On nije dozvolio ne moze da ti se desi. Tako mislim i za ovaj grip,i verujem da ce me sacuvati!

Slazem se

(odgovor članu anci 81)
Direktna veza do poruke: 1128
15.12.2009 11:37:36   
LillyT
Verujem u nauku, Bog ne pravi lekove i medicinske aparate

(odgovor članu anci 81)
Direktna veza do poruke: 1129
15.12.2009 12:50:35   
anci 81
Naravno,ali svaki dar je od Boga,pa tako i da budes pametan,da iskoristis svoje znanje,talenat u svrhu npr. pravljenja lekova koji ce pomoci drugim ljudima. Mislim da ako ti znanje i mudrost nisu dani od Boga,nece ti pomoci sve skole ovog sveta da to ostvaris. Ali, Lilly to je samo moje misljenje,jer svi mi u nesto verujemo. Neko u nauku,neko u Boga.

(odgovor članu LillyT)
Direktna veza do poruke: 1130
15.12.2009 13:29:50   
Jele
U Crnoj gori počela vakcinacija juče beše. Čekam njihove komentare što se tiče toga da li će roditelji vakcinisati bebe, eventualnih reakcija, novih saznanja o bezbednosti vakcine, itd... Mada sve ono čega se ja bojim što se tiče reakcija kod beba je većinom verovatno na dugoročnijem planu... Doduše Crnogorci su kupili vakcine od proizvođača Sanofi Pasteur, a mi od Novartisa.

Mihi, draga, jesi li vakcinisala Miloša ili još čekaš? Setila sam se tebe kada je spomenuto da su crnogorci uzeli S. Pasteurovu vakcinu...

(odgovor članu anci 81)
Direktna veza do poruke: 1131
15.12.2009 13:37:44   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: LillyT

Verujem u nauku, Bog ne pravi lekove i medicinske aparate

user posted image user posted image

(odgovor članu LillyT)
  Direktna veza do poruke: 1132
15.12.2009 13:39:56   
dacca
Evo sada dodjoh iz skole. Receno nam je da zakljucimo ocjene do petka! To nesto najavljuje...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1133
15.12.2009 13:42:24   
Anoniman
E sad da vidim konacno pricu od eugi...
joj, opet cu da placem, vec znam...
isto i ja placem kad citam te price i to kao kisa...

(odgovor članu dacca)
  Direktna veza do poruke: 1134
15.12.2009 13:46:13   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: OTI

E sad da vidim konacno pricu od eugi...
joj, opet cu da placem, vec znam...
isto i ja placem kad citam te price i to kao kisa...

user posted image OTI promašila temu? user posted image

dacca, vidi:

Ministar prosvete Žarko Obradović izjavio je sinoć da će prvo polugodište u školama u Srbiji zbog gripa biti prekinuto u petak, 18. decembra, i nastavljeno od 11. januara do 22. januara, a da će drugo polugodište početi 25. januara.
Blic

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1135
15.12.2009 13:52:00   
LillyT
Moja mama radi u skoli jos samo ove nedelje (ide u penziju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ) i do petka ima fore da sve zavrsi. E sada, u Vojvodini je raspust bio predvidjen za 23. a ovako je pomeren za 21. sto i nije strasno. Samo ne znam koliko ce to da utice na porast zarazenih jer je sigurno da ta deca nece sedeti kod kuce, nego ce lonzati kojekuda; srednjoskolici ce se vec organizovati. Kod njih u skoli nema puno obolelih, po statistici manje od 1.5 po odeljenju. 

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1136
15.12.2009 13:52:09   
Anoniman
Jeste ja omasila temu...Nije ni cudo !!

Joj tasha nisam ni videla da je i tvoja tamo pa sam je sad procitala i ne mogu da se smirim...

E sad ga bas omasih...

Svinjski grip kazete?
Dobro dobro...

U boga ne verujem, u nauku verujem ali ne po ovom pitanju...Po ovom pitanju cu da verujem u narod: i dalje slepo verujem u LUK! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1137
15.12.2009 13:58:59   
sephora
najbolji je mm, kada ja mislim i pričam sva uplašena o svinjskom gripu, a on mrtav ladan: Šta, svinjski grip? Pa, to ne postoji...!!!" e, mislim... tada mi dođe da ga user posted image
on je jedan od onih koji misli da je to prenaduvano ali ipak će se vakcinisati jer inače neće smeti da nam prilaziuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1138
15.12.2009 14:00:46   
Anoniman
Sephora jesi videla u temi o paprikasu da sam ti muza stavila u isti?? user posted image user posted image user posted image user posted image

I moj je u fazonu: "ok, postoji grip, naduvali su pricu, mafija od farmaceuta..."
ali je i u fazonu da uradi sta treba da zastiti mene i bebu ali je protiv toga da se vakcinisem.

(odgovor članu sephora)
  Direktna veza do poruke: 1139
15.12.2009 14:30:40   
Verus
Ja majke mi jedino jos u Srbiji citam o ovom gripu..niko drugi vise ni ne prica o njemu!  OTI da da luk je zakon nek se smeje ko hoce, naucno je dokazano da beli luk ima antivirusne i antibakterijske "moci" pa ti gledajuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1140
15.12.2009 14:34:49   
Anoniman
Ja sam od jednog medicinskog radnika saznala da ove vakcine nisu za to da spreche da dobijete grip....nego da spreche da ga ne proshirite dalje ako ga dobijete....user posted image

(odgovor članu Verus)
  Direktna veza do poruke: 1141
15.12.2009 14:41:04   
sephora
Pa dobro, ko ima malu decu ni to nije loše...važno da ne prenese na dete a on će da se nekako izbori...user posted image

dve koleginice moje mame su imale ovo čudo i kažu da ih je glava mnogo bolela i da im je bilo jako muka...inače malo bile malaksale i to je to...jedna čak nije ni imala kijavicu nego samo malo više kašljala ali eto ih ponovo na poslu žive i ponovo zdrave...
sada ovaj grip ima dete od moje koleginice, dete ima godinu ipo ali osim visoke T i malo crvenog grla kaže da nije tako teško...

džaba ga bilo, ja se strašno plašim...nekako mi je posebno gadno jer je to životinjski grip pa još svinjskiuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1142
15.12.2009 16:58:17   
Nensi*
Meni je moja dr u domu zdravlja rekla da ni slucajno ne primam vakcinu,jer uopste nisu ispitane na trudnicama...U petak idem u Dragise Misovic,jer sam tamo presla da vodim trudnocu,pa cu i tu drugu doktorku da pitam...

(odgovor članu sephora)
Direktna veza do poruke: 1143
15.12.2009 17:03:42   
Dora
Meni je isto dok. rekla da nisu ispitane vakcine na trudnicama...

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 1144
15.12.2009 17:07:28   
Nensi*
Inace idem kod Dr.Maje Antic,pa cu da je pitam...

(odgovor članu Dora)
Direktna veza do poruke: 1145
15.12.2009 17:16:50   
cicko
Doktori NE MORAJU reci da moras primiti vakcinu. mogu reci kao sto su meni rekli u DZ kod lek. opste prakse da nema zvanicnog stava i da je odluka na meni.
Postujem misljenje ovog svog ginekologa i kad sve izvagam smatram da mi je bolje da primim. Ni jedna vakcina nije ispitana na trudnicama.

IZVORNA PORUKA: jacagoga

IZVORNA PORUKA: Rivana

IZVORNA PORUKA: jacagoga

Meni je rekla drugarica koja je vl apoteke i dipl. farm. uvozi lekove itd. da tu vakcinu ni slucajno ne primam i da ne dam ocu da primi (srcani je bolesnik) jer nesto u njenom sastavu nije ok, e sad kome je za verovati....

Ja sam isto cula dosta toga negativnog prosto ne znam sta da radim strah me da dam bebi a opet strah me i od gripa

E pa to...kome verovati?! Koliko god ima NE,toliko ima i DA! Bas me zanima sta ce mi reci dr. Ja se prepala kad sam cula za onu trudnicu u Kg sto je umrla...

Dr ce verovatno reci da primis jer mora, bilo bi van pameti da kaze nemoj a celo ministarstvo trubi o tim vakcinama

(odgovor članu jacagoga)
Direktna veza do poruke: 1146
15.12.2009 17:18:32   
cicko
I to, ali i da ukoliko ga dobijes bude u blazoj formi.

IZVORNA PORUKA: Smeshkica

Ja sam od jednog medicinskog radnika saznala da ove vakcine nisu za to da spreche da dobijete grip....nego da spreche da ga ne proshirite dalje ako ga dobijete....user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1147
15.12.2009 17:20:55   
cicko
A te koleginice tvoje mame su trudnice? Trudnice imaju 10 puta vecu sansu da dobiju komplikaciju zbog gripa, jos uvek se ne zna zasto, ali se smatra da je u pitanju slabiji imunitet.

IZVORNA PORUKA: sephora

Pa dobro, ko ima malu decu ni to nije loše...važno da ne prenese na dete a on će da se nekako izbori...user posted image

dve koleginice moje mame su imale ovo čudo i kažu da ih je glava mnogo bolela i da im je bilo jako muka...inače malo bile malaksale i to je to...jedna čak nije ni imala kijavicu nego samo malo više kašljala ali eto ih ponovo na poslu žive i ponovo zdrave...
sada ovaj grip ima dete od moje koleginice, dete ima godinu ipo ali osim visoke T i malo crvenog grla kaže da nije tako teško...

džaba ga bilo, ja se strašno plašim...nekako mi je posebno gadno jer je to životinjski grip pa još svinjskiuser posted image

(odgovor članu sephora)
Direktna veza do poruke: 1148
15.12.2009 17:21:36   
Modessty
doktori MORAJU da preporuče primanje vakcine naročito onima koji spadaju u rizične grupe. I to bi bio zvaničan odgovor. Nezvanično - većina mi je preporučila da vakcinu ne primim.
I ja se plašim gripa. Plašim se u stvari svega što može da ugrozi život moje bebe, naročito sad kad sam ovako blizu.
Ja neću da rizikujem i budem nečiji ekspreiment. Paziću se koliko mogu.

Još jedna stvar. Zaštićen si od gipa tek ... koliko beše? mesec dana nakon primanja vakcine? A ja za dve nedelje ulazim u deveti mesec. Kako da se igram sa životom bebe koja se još uvek razvija u meni?

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu cicko)
Direktna veza do poruke: 1149
15.12.2009 18:38:26   
sephora
nisu trudne cicko, starije su dame oko 50-tak godina...ali su dobro podnele...

(odgovor članu cicko)
Direktna veza do poruke: 1150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  44 45 [46] 47 48   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  44 45 [46] 47 48   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here