|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Novi grip AH1N1
9.12.2009 9:40:56   
mihi
http://www.bebac.com/index.php?show=news&part=display&int_newsID=3809

Evo link o tome šta roditelji kod nas misle o vakcinaciji male dece protiv A H1N1, aanketom su obuhvaćene i trudnice.

< Poruku je uredio mihi -- 9.12.2009 9:42:29 >

(odgovor članu Brisani korisnik)
Direktna veza do poruke: 1076
9.12.2009 9:48:09   
Anoniman
PIH! Kako ja to nisam videla da iznesem svoj stav?! user posted image

(odgovor članu mihi)
  Direktna veza do poruke: 1077
9.12.2009 9:48:12   
LillyT
Majko moja, koji glupi komentari, pa stvarno smo humanitarna katastrofa. Teorije zavere i zli ljudi iz ministarstva koji lazu. Znam da se ljudi boje, ali danas su svi imunolozi i virolozi i svi znaju da je vakcina stetna user posted image Blago nama kada imamo ovoliko strucnih lica

Zgodna nisam, ali nezgodna jesam

...and all I can do is try

(odgovor članu mihi)
Direktna veza do poruke: 1078
9.12.2009 9:49:47   
Anoniman
Bio je jedan fenomenalan komentar na Blicovom sajtu, zapamtila sam samo jedan deo: "Živimo u 21. veku gde luk koristimo kao začin, kiseli kupus za sarme, a vakcine kao prevenciju od gripa!" user posted image

(odgovor članu LillyT)
  Direktna veza do poruke: 1079
   [Obrisana poruka]
9.12.2009 9:50:00   
Brisani korisnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu LillyT)
  Direktna veza do poruke: 1080
9.12.2009 9:54:23   
LillyT
Meni je strasno sto su sve to ljudi koji ce ili imati decu ili vec imaju. Pobogu, oni ce nekoga da vaspitavaju, a razmisljaju kao da ce zli Ameri da ih otruju vakcinom, jer je sve to jedna teorija zavere, a nasi iz ministarstva su njihovi puleni (bese, starni placenici). Ja sam rekla zasto se ne bih valcinisala, ali to nema veze sa ovim budalastinama. Imamo pravo na izbor, ali potrebno je razmisljati, a ne lupetati. 

(odgovor članu Brisani korisnik)
Direktna veza do poruke: 1081
9.12.2009 11:05:28   
demetra
Neznam u cemu je problem kad ljudi kazu da su se savetovali sa svojim lekarom (pedijatrom, ginekologom...) i da ih je ovaj savetovao da se ne vakcinisu.Mislim, sta je tu glup komentar?

(odgovor članu LillyT)
Direktna veza do poruke: 1082
9.12.2009 11:09:53   
Anoniman
Glupo je to što pedijatri svoje mišljenje menjaju u zavisnosti sa koje strane vetar duva. S jedne strane viču "Ne, nema potrebe da vakcinišete dete!", a s druge strane vakcinišu svoju decu i unučiće, ali u javnosti kažu "Ne, nećemo se vakcinisati" jer su vakcine već uvezli! Naravno, to nije po zakonu pa to ne smeju reći, a pošto će se državi izjasniti da neće da prime vakcinu (jer jre ne mogu dva puta primiti), onda je to najjednostavnije savetovati i ostalima. Jer, u suprotnom "obični smrtnici" i drvlje i kamenje po njima, "Eto, baš njih briga, oni imaju recepte da si ispišu vakcine i prime pre nas. A šta mi koji to ne možemo da radimo?", odmah su lekari lopovi, prevaranti...

(odgovor članu demetra)
  Direktna veza do poruke: 1083
9.12.2009 11:13:06   
LillyT
Glupo je to sto su komentari o kvalitetu vakcine od "strucnih" osoba. Sve vrsni virolozi, ma daj, molim te.
Meni je dr rekao da SACEKAM, a sto se dvoumum, vec sam pisala ranije i nema veze sa nebulozama i komponentama vakcine.

< Poruku je uredio LillyT -- 9.12.2009 11:14:12 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1084
9.12.2009 11:13:17   
demetra
Nama je naš pedijatar rekao "Mi nismo dobili nikakav zvaničan papir za tu vakcinu".Pretpostavljam da u ostalim slučajevima kad pristižu druge vakcine pristižu sa određenom pratećom dokumentacijom.Ili grešim?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1085
9.12.2009 11:15:02   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: demetra

Nama je naš pedijatar rekao "Mi nismo dobili nikakav zvaničan papir za tu vakcinu".Pretpostavljam da u ostalim slučajevima kad pristižu druge vakcine pristižu sa određenom pratećom dokumentacijom.Ili grešim?

Nemam pojma. Mislim da im je dovoljno uputstvo za upotrebu, šta će im neka druga dokumentacija?

(odgovor članu demetra)
  Direktna veza do poruke: 1086
9.12.2009 11:19:49   
minavb
Demetra je mislila na atest o zdravstvenoj ispravnosti ili neki drugi atest koji prati medikamente. Sve sada mora da ima atest o zdravstvenoj i mikrobioloskoj ispravnosti, takav je zakon.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1087
9.12.2009 11:21:19   
demetra
Neznam, dete sam vodila jer se razbolela, uopšte je nisam pitala za vakcinu jer sam rešila da se ne vakcinišemo.Sama me je pitala jesmo li u frci zbog vakcine i eto ne zna šta da nam kaže jer nisu dobili nikakav zvaničan papir za ovu vakcinu.Iskreno, nisam mnogo razmišljala o tome jer kao što rekoh reših da se ne vakcinišemo.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1088
9.12.2009 11:21:21   
Anoniman
Jel? Nemam pojma. Ja sam mislila da to ostane negde pri vrhu, a u ambulante stiže samo upotreba... user posted image

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 1089
9.12.2009 11:27:51   
minavb
IZVORNA PORUKA: Tasha RR

Jel? Nemam pojma. Ja sam mislila da to ostane negde pri vrhu, a u ambulante stiže samo upotreba... user posted image

Bilo koja roba koja se dostavlja negde, uz odgovarajucu dostavnicu, otpremnicu ili sta vec, mora da ima i ostalu pratecu dokumentaciju tj atest o zdravstvenoj i mikrobioloskoj ispravnosti. Bez toga, ne bi smela da se primi. Takav je zakon a inspekcije su veoma stroge prilikom kontrola. Kad moja firma organizuje tendersku nabavku, jedna od obaveza dobavljaca je da uz svaki proizvod koji nam dostave, pa makar to bilo 1 jaje ili 1 ampula Novalgetola, moraju da nam dostave atest o zdravstvenoj ili mikrobioloskoj ispravnosti, ili oba istovremeno.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1090
9.12.2009 12:19:21   
mihi
Atest o ispravnosti izdaje naša Agencija za lekove i medicinska sredstva donosi rešenje o dozvoli za stavljanje u promet. Na kutiji sa vakcinama nalazi se broj ovog rešenja i to je to ne treba posebno dostavljati korisnicima dozvolu.

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 1091
10.12.2009 11:21:01   
sephora
Nazalost, drugi talas epidemije novog gripa upravo pocinje obzirom da se povecava broj onih koji imaju simptome respiratorne infekcije...
Upravo sam cula na Studiju B da ce grupa za pracenje pandemije novog gripa danas predloziti ministru zdravlja raniji pocetak raspusta i zatvaranje vrtica jer je sve vise dece sa simptomima novog gripa...takodje ce biti preporuceno ponovno uvodjenje nocnih dezurstava u domovima zdravlja za hitne preglede pacijenata sa znakovima akutnih respiratornih infekcija...
Ovo je pocetak drugog talasa pandemije novog gripa a udarni talas ocekuje se krajem januara i pocetkom februara, posle cega bi trebalo postepeno da se zavrsi ovogodisnja sezona gripa...

(odgovor članu mihi)
Direktna veza do poruke: 1092
13.12.2009 11:18:10   
Anoniman
Na Institutu za za zdravstvenu zaštitu dece i omladine u Novom Sadu od posledica novog gripa preminuo je dvanaestogodišnjak iz Bačke Palanke, saopštili su juče Pokrajinski sekretarijat za zdravstvo i Radna grupa Izvršnog veća Vojvodine za praćenje pandemije novog gripa.
Blic

(odgovor članu sephora)
  Direktna veza do poruke: 1093
13.12.2009 12:33:56   
minavb
IZVORNA PORUKA: mihi

Atest o ispravnosti izdaje naša Agencija za lekove i medicinska sredstva donosi rešenje o dozvoli za stavljanje u promet. Na kutiji sa vakcinama nalazi se broj ovog rešenja i to je to ne treba posebno dostavljati korisnicima dozvolu.

Ja uvek zahtevam da mi se dostavi kompletna dokumentacija, pa i atest kao i potvrda od granicne inspekcije ako je prizvod uvezen.

(odgovor članu mihi)
Direktna veza do poruke: 1094
13.12.2009 14:23:05   
Jeca*
A da li ste čitali danas u Blicu da je u Holandiji obolelo 2300 ljudi od KOZJEG gripa...no comment user posted image

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 1095
13.12.2009 14:32:06   
Lu
Jao Jeco nemoj molim teeeeee  user posted image

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 1096
13.12.2009 22:09:34   
mihi
To su pogrešno preneli novinari to nije koziji grip nego Q gruznica, nije virus u pitanju.

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 1097
13.12.2009 22:13:03   
Anoniman
To je viroza koja prelazi sa koze na čoveka, zvala sam ja mamu odmah! user posted image To nije novo, samo što to prodaje novine u vreme svinjskog gripa. user posted image

Dakle, dalje od koza devojke. Nemojte ni Farmu na FB igrati! user posted image

(odgovor članu mihi)
  Direktna veza do poruke: 1098
13.12.2009 22:14:09   
Verus
Nemojte mi se smejati, ali SVI kod mene na poslu su bolesni, od toga 7 ljudi iz susedne laboratorije sa svinjskim gripom, a ja fino ovako trudna setkam tamo vamo i udisem to bljaaak, ALI prekljuce me je pocelo boleti grlo, jako, i kasalj, a ja se nakrkram 4 cena belog luka, vrelog caja, i stvarno svaki dan posle posla muckam (grglocem) grlo sa slanom vodom-ili je sve puka slucajnost ili stvarno pomaze!  Ali ja kontam da ne moze da skodi: so+beli luk+caj!user posted image

(odgovor članu mihi)
Direktna veza do poruke: 1099
13.12.2009 23:16:01   
Anoniman
Verus nije mi smesno posto ja verujem u LUK!!!

Stvarno ne znam sta je ovo ali mi je koleginica rekla da obavezno pogledam..Jos nisam ali evo delim i sa vama...Mislim da ima dosta toga pa nisam imala vremena danas...

1. KLIK
2. KLIK
3. KLIK
4. KLIK
5. KLIK

(odgovor članu Verus)
  Direktna veza do poruke: 1100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here