|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Novi grip AH1N1
14.12.2009 9:52:32   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Jeca RR

A da li ste čitali danas u Blicu da je u Holandiji obolelo 2300 ljudi od KOZJEG gripa...no comment user posted image

a kod nas neki dan zajebuser posted image user posted image user posted image šta je sljedeće Koziji grip user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

al eto Mihi reče da je pogrešno preneseno da se radi o Q groznici

(odgovor članu Jeca*)
  Direktna veza do poruke: 1101
14.12.2009 11:09:21   
Shishica
Citam komentare danas u Blicu i neki mi bas zadrze dah..kao na primer.. Vili Brant | Ponedeljak, 14 Decembar 2009. 01:07h

"Marijo, majko Bozija, pogledaj sta rade sa tvojom decom..."

Toliko je u vestima nebuloza da je to strasno! Ali kad citam komentare u Blicu, obradujem se svaki put jer shvatim da ima jos pametnih ljudi...

Samo prvih par dana me uhvatila panika dok nisam shvatila o cemu se radi....

Neka... jer.. "Neko to od gore vidi sve..."

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1102
14.12.2009 11:46:31   
Anoniman
Meni se kosa digla na glavi baš od tog komentara! OK, ja nisam vernik.

U svakom slučaju, ne mogu da verujem da neko može da misli (kao većina onih koji komentarišu na Blicu) da ih ujedinjeno srpstvo može spasti bilo čega... user posted image

(odgovor članu Shishica)
  Direktna veza do poruke: 1103
14.12.2009 11:59:01   
minavb
IZVORNA PORUKA: Tasha RR

Meni se kosa digla na glavi baš od tog komentara! OK, ja nisam vernik.

U svakom slučaju, ne mogu da verujem da neko može da misli (kao većina onih koji komentarišu na Blicu) da ih ujedinjeno srpstvo može spasti bilo čega... user posted image

Ma nemoj ni da citas te komentare, samo se jedis bezveze. Npr, odavno sam odlucila da ne citam Press, ali kad sam videla njihovu specijalnu rubriku sa uputstvima za prezivljavanje gripa, i to sa savetima za ishranu  dr Pfafa, odlucila sam da ni naslovnu stranu tih novina, vise nikad ne pogledam.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1104
14.12.2009 19:11:36   
cicko
Upravo se vratih sa redovne kontrole trudnoce. Pohvalila sam se dr da sam krenula u skolicu za trudnice. Rekao je da ne bi trebalo da idem zbog gripa i da treba da se vakcinisem- kaze da su kod trudnica 10 puta vece sanse da dobije komplikacije zbog gripa.

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 1105
15.12.2009 8:41:14   
Anoniman
Eno dve trudnjače na infektivnom u NS. Ja bih se vakcinisala. No, svako misli na sebe, cicko, šta ćeš ti?

Naslov u 24sata: "Ostanete li kod kuće sa bolesnim detetom -35% manja plata"... nemam komentar! user posted image

(odgovor članu cicko)
  Direktna veza do poruke: 1106
15.12.2009 8:43:33   
Anoniman
Jooooj...ja sam odlucila da necu da se vakcinisem...Ne znam, ne kazem da sam u pravu...ni da nisam..glupa sam i nemam pojma sta da mislim...
Ali znam da necu!

Crni i beli luk i da se molim svim bogovima...

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1107
15.12.2009 8:44:59   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: OTI

Crni i beli luk i da se molim svim bogovima...

Od ateiste u vernika... user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1108
15.12.2009 8:45:07   
minavb
Naslov u 24sata: "Ostanete li kod kuće sa bolesnim detetom -35% manja plata"... nemam komentar! user posted image

Takav je zakon. Za svako bolovanje, placa se 65% od plate. Zavisi od poslodavca kako ce da pomogne zaposlenima. Evo Telekom, zene sa decom ne moraju da dolaze na posao svaki dan, mogu da ostanu kod kuce ako su im deca bolesna a nece se voditi da su na bolovanju. Takvu je odluku donela firma.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1109
15.12.2009 9:08:56   
sephora
Drage žene, evo mene opet na ovoj temi...
kao i sve u našoj državi tako je i sa vakcinacijom pravi haos...
na velika zvona svi ističu kako od 17. decembra počinje BESPLATNA vakcinacija protiv novog gripa a po kom sistemu će to biti organozovano niko da kaže...
da li idemo svi odjednom pa red da se  čeka 10 sati ili će postojati neka normalna organizacija???
zvala sam dom zdravlja a oni bez blama: Ne znamo još ništa o tomeuser posted image
Ej, bre pa o čemu mi ovde pričamo-kako ih nije sramota!!!

Molim vas drage žene ako vi imate neku informaciju kako će se organizovati vakcinacija molim vas da mi kažete!!!

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 1110
15.12.2009 9:13:23   
cicko
Prvo sam bila sigurna da necu vakcinu, a onda sinoc ni ne pitah dr- nisam stigla da ga pitam, sam mi rece da treba i da se on vakcinisao, jer bi bio odgovoran kad bi zarazio neku trudnicu. Kaze da n jedna vakcina nije ispitana na trudnicama i da li to znam?! Tako da cu ipak zbog preporuke primiti. Do sad sam zaista radila po njegovim preporukama, pa kad vec i ovo savetuje... nije se cak ni razmisljao, vec kao iz topa! Mislim da ne bi tako sigurno rekao da i malo sumnja u kontraindikacije.

Eno dve trudnjače na infektivnom u NS. Ja bih se vakcinisala. No, svako misli na sebe, cicko, šta ćeš ti?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1111
15.12.2009 9:13:57   
minavb
Koliko sam ja shvatila, prvo ce se vakcinisati rizicne grupe-trudnice, deca do 6 godina i hronicni bolesnici. Mislim da ce se prema kartonima kontaktirati i pozivati pacijenti na vakcinaciju posto nece biti doza za sve gradjane.

(odgovor članu sephora)
Direktna veza do poruke: 1112
15.12.2009 9:14:34   
cicko
I ja sam danas zvala da pitam za vakcine, nemaju jos uvek nikakve informacije.

IZVORNA PORUKA: sephora

Drage žene, evo mene opet na ovoj temi...
kao i sve u našoj državi tako je i sa vakcinacijom pravi haos...
na velika zvona svi ističu kako od 17. decembra počinje BESPLATNA vakcinacija protiv novog gripa a po kom sistemu će to biti organozovano niko da kaže...
da li idemo svi odjednom pa red da se  čeka 10 sati ili će postojati neka normalna organizacija???
zvala sam dom zdravlja a oni bez blama: Ne znamo još ništa o tomeuser posted image
Ej, bre pa o čemu mi ovde pričamo-kako ih nije sramota!!!

Molim vas drage žene ako vi imate neku informaciju kako će se organizovati vakcinacija molim vas da mi kažete!!!

(odgovor članu sephora)
Direktna veza do poruke: 1113
15.12.2009 9:21:18   
sephora
bilo bi dobro da kontaktiraju telefonom da se ne prave gužve...
ja nisam na spisku za vakcine ali još razmišljam o malom (11 meseci) jer je imao vec 2 puta virusne probleme sa plućima...sve mu se spusti na pluća pa bih zato njega ako nas pozovu i ako je pedijatar "za" da vakcinišem...

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 1114
15.12.2009 9:22:51   
sephora
hvala vam na informacijama i ako nešto saznam u međuvremenu javiću!!!

(odgovor članu sephora)
Direktna veza do poruke: 1115
15.12.2009 9:23:59   
cicko
Obavezno nam javi, hvala ti!

IZVORNA PORUKA: sephora

hvala vam na informacijama i ako nešto saznam u međuvremenu javiću!!!

(odgovor članu sephora)
Direktna veza do poruke: 1116
15.12.2009 10:56:02   
aleksandraz
Kaj nas vo makedonija od vcera vakcinata mozat da ja primaat site gragani bez razlika dali spagaat vo rizicnata grupa ili ne.Megutoa samo interes se pojavi kaj postarite lica ima i od drugite  grupideca i vozrasni.Najmal broj ima od trudnicite samo 4.Koga bev vcera na kontrola kaj genekologot mi rece da ja primam vakcinata.Ali iskreno poveke mi e strav od vakcinata otkolku samiot grip.Mislam i malku e glupavo ke otidam jas da se  vakciniram na primer megutoa koga stanuva zbor da receme za kako sto go pravat vakva opasna bolest prvo mora da mi napravat ispituvanja da vidat moze go nosam virusot vo sebe a ne sum svesna za to a vakcinata ako ja stavat i so virusot  ne sakam da pomislam.Mislam ova go kazuvam od aspekt deka sekoj organizam e prikazna za sebe sekoj covek razlicno gi podnesuva virozite gripot i slicno.I ne samo da gi ispituvaat trudnicite tuku voopsto sekoj koj dojde da ja prima vakcinata.I iskrenop sum na dve dali da se bockam ili ne.A i naj smesno e toa sto neli na tv apeliraat odete vakcinirajte se i slicni raboti a vcera majka mi otisla da se vakcinira koga i rekle deka do sreda treba da dobijat novi vakcini bidejki predhodnata pratka ja potrosile.user posted image ma daj vi se molam.

(odgovor članu cicko)
Direktna veza do poruke: 1117
15.12.2009 11:03:55   
anci 81
Jaoj,ja ne znam sta da radim za ovu vakcinu! Bas u cetvrtak,17-og,idem u DZ kod dr.,pa nece me valjda odmah spopasti...Ipak bih da se konsultujem sa dr. A citala am juce u PRESS-u da su lekari obavezni da preporucuju vakcinu... A i stvarno smo rizicna rupa. Ja nigde zivo ne izlazim pa sam zaradila virus i kao preventivu bakteriji nedelju dana pijem vec antibiotike,krenulo sa t. ali sam je zaustavila... Ne znam sata da mislim,radim...

(odgovor članu aleksandraz)
Direktna veza do poruke: 1118
15.12.2009 11:06:54   
jacagoga
Meni je rekla drugarica koja je vl apoteke i dipl. farm. uvozi lekove itd. da tu vakcinu ni slucajno ne primam i da ne dam ocu da primi (srcani je bolesnik) jer nesto u njenom sastavu nije ok, e sad kome je za verovati....

(odgovor članu anci 81)
Direktna veza do poruke: 1119
15.12.2009 11:09:21   
Rivana

IZVORNA PORUKA: jacagoga

Meni je rekla drugarica koja je vl apoteke i dipl. farm. uvozi lekove itd. da tu vakcinu ni slucajno ne primam i da ne dam ocu da primi (srcani je bolesnik) jer nesto u njenom sastavu nije ok, e sad kome je za verovati....

Ja sam isto cula dosta toga negativnog prosto ne znam sta da radim strah me da dam bebi a opet strah me i od gripa

(odgovor članu jacagoga)
Direktna veza do poruke: 1120
15.12.2009 11:13:09   
anci 81
IZVORNA PORUKA: Rivana

Ja sam isto cula dosta toga negativnog prosto ne znam sta da radim strah me da dam bebi a opet strah me i od gripa

E pa to...kome verovati?! Koliko god ima NE,toliko ima i DA! Bas me zanima sta ce mi reci dr. Ja se prepala kad sam cula za onu trudnicu u Kg sto je umrla...

(odgovor članu Rivana)
Direktna veza do poruke: 1121
15.12.2009 11:13:57   
jacagoga

Ja sam odlucila da necu da je primim, klonicu se guzve i vecih okupljanja, bolje i to nego da primi vakcinu koja nije do kraja ispitana pa da nagadjam dal ce mi nesto biti ili nece

(odgovor članu Rivana)
Direktna veza do poruke: 1122
15.12.2009 11:15:11   
jacagoga
IZVORNA PORUKA: anci 81

E pa to...kome verovati?! Koliko god ima NE,toliko ima i DA! Bas me zanima sta ce mi reci dr. Ja se prepala kad sam cula za onu trudnicu u Kg sto je umrla...

Dr ce verovatno reci da primis jer mora, bilo bi van pameti da kaze nemoj a celo ministarstvo trubi o tim vakcinama

(odgovor članu anci 81)
Direktna veza do poruke: 1123
15.12.2009 11:15:55   
jacagoga

IZVORNA PORUKA: anci 81

Dr ce verovatno reci da primis jer mora,(osim ako ti ne kaze drugacije "u poverenju")  bilo bi van pameti da kaze nemoj a celo ministarstvo trubi o tim vakcinama

(odgovor članu jacagoga)
Direktna veza do poruke: 1124
15.12.2009 11:19:57   
anci 81
Pa i ja pretpostavljam da ce da kaze da primim,zato sto MORA da to kaze,a ne zato sto stvarno misli tako! Sve ja mislim da necu primiti tu vakcinu...

(odgovor članu jacagoga)
Direktna veza do poruke: 1125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here