dunja RR
|
Apropo ovog što je Maslačko rekla, meni ovo nije jasno zašto radimo ali stvarno, nit sam čitala nit straživala, ali ovako na prvu loptu nema mi logike. Koliko vidim dosta je njih, evo i na forumu, koji čekaju, plaše se, primiće kasnije, ali su sada u trahu itd, da ne pnavljam sve što su žene ovde već pisale. Skroz mi je jasno, i razumem. Iako nisam protiv vakcine, nisam je primila jer dojim, i strah me od starta da primim, dokle god dojim. Čitala sam studije i sve, ali džabe. Znači ako na forumu imamo takav uzorak ljudi koji bi primili ali čekaju (nešto), mnogo veći broj njih je u široj populaciji Srbije. Da li te vakcine koje smo kupili, pomozite, nisam sigurna, stvarno pitam, da li one imaju neki rok trajanja? Ne mogu da stoje? Zašto delimo nešto je kupljeno našim parama, to su pare od naših poreza, doprinosa, ili od kredita koje ćemo mi a pre svega naša deca iskijavati kasnije. Zašto delimo drugima besplatno? To mi nije jasno. I stvarno pitam, jer ne mogu da razlučim. Možda ima neki valjan razlog, volela bih da čujem. Ja kao neko ko se bavi prodajom razmišljam, ja bi taj višak vakcina prodala, ne bih poklanjala. Možda i ne može da se proda trećoj strani, možda ima neka caka. Moguće i to. Pa da se ne bace. Ali ako poklanjamo, što ne bi moglo da se proda. Ne znam sad koliko košta jedna vakcina, možda nam se više isplati da dođu ljudi ovde pa i potroše nešto para u Srbiji, ako potroše više nego što košta vakcina, u tom slučaju možda i ima smisla. Ako zaista nešto potroše za taj jedan dan što su ovde, tj. par sati što im preostane nakon čekanja u redovima. Ne znam, evo lupam glavu, računam, ebg, trgovac sam. Moža nije zahvalno da u ovom kontekstu potežem tu priču, ali to su pare koje će naša deca vraćati za 20 godina. IZVORNA PORUKA: Maslacak15 i zato dele ssakom i.kapom ko god oce pa makar i iz inostranstva...
< Poruku je uredio dunja RR -- 29.3.2021 22:48:08 >