|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vakcinacija Covid -19
20.3.2021 1:20:19   
Ivanka 75
Znam da dolaze zdravstveni radnici uz Bosne u Ue da se vakcinisu...
Ne znam samo gde bi mi isli da se vakcinisemo da mora, ko bi nas primio. 
Svi su hteli zasebne drzave, pa izvolte. A i ovi nasi se mnogo trte pa sakom i kapom daju te vakcine. 

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 551
20.3.2021 1:24:04   
dunja RR
Da to je drugo, zdravstveni radnici iz RS, ali ovo su ljudi koji nemaju veze sa zdravstvom. Nisam pitala da li plaćaju ili ne, pojma nemam kako funkcioniše, ali da dolaze, da dolaze.

Moja zaova je trebala da se vakciniše u Užicu, radi u bolnici u Republici Srpskoj i oni se svi vakcinišu u Užicu. Ali nije otišla jer je svekar operisan.

< Poruku je uredio dunja RR -- 20.3.2021 1:25:30 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 552
20.3.2021 1:26:30   
Ivanka 75
Ja pretpostavljam da osim zdr radnika dolaze i drugi koji to nisu. Taj deo Srbije oduvek gravitira jedan orema drugom. 

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 553
20.3.2021 1:27:51   
dunja RR
Ovi ljudi za koje znam koji dolaze na vakcinu nisu nikada bili u Srbiji, niti bi ikada došli da nije vakcine.

< Poruku je uredio dunja RR -- 20.3.2021 1:34:58 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

Direktna veza do poruke: 554
20.3.2021 1:31:31   
Ivanka 75
Eeeeee kad bi se Srbija jednom  usvom postojanju iskljucivo sebi i svojim stanivnicima okrenula. Nikad se nece nauciti.
Sigurno im je data ta mogucnost, ali nije u redu. 

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 555
20.3.2021 20:55:52   
lesica
Pa kada imamo vakcina za izvoz a manjak zainteresovanih.

Inače, ja sam svoju prvu dozu AstraZeneka vakcine primila pre dve nedelje i to je to do kraja maja kada ide druga doza.

Prateće pojave - 12 sati nakon aplikacije krenula je blaga temperatura i malaksalost, ujutru je već krenulo da popušta, ostao je samo blagi bol na mestu primanja. 36 sati kasnije apsolutno ništa, kao da ni u jednom momentu ništa dobila nisam.

U međuvremenu, pre par dana sam radila neki prošireni sistematski pregled, i sve je sasvim u redu, ako izuzmem hronični umor (to je već posledica poslednjih godinu i nešto)

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

Direktna veza do poruke: 556
20.3.2021 20:57:56   
Ivanka 75
E da, mm juce primio drugu dozu ruske. Za sad je ok. 

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 557
20.3.2021 23:38:59   
Didy
Moj tata je primio astra zeneke pre nekih mesec dana igrom slučaja, tako ga zapalo. Nikakvih simptoma nije imao, ali baš nikakvih. 

Mi se još nismo prijavili, nemam neki poseban razlog.Ne vidim zašto se diže ovolika drama oko vakcina, toliko smo ih primili u životu, jedna manje-više, ne igra nikakvu ulogu. Vakcine su spasile čovečanstvo.

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

Direktna veza do poruke: 558
20.3.2021 23:43:03   
Ivanka 75
Didy, konacno da cujem nekoga da kaze isto kao ja 😊

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 559
22.3.2021 17:56:05   
flamingos

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

Didy, konacno da cujem nekoga da kaze isto kao ja 😊

Ivanka,evo i ja kažem isto što i ti.Mi se još nismo prijavili.Dok rešimo,neće ni biti potrebno prijavljivanje,već samo odemo i primimo vakcinu.❤

Direktna veza do poruke: 560
22.3.2021 19:14:25   
Maraj
Mm sutra zvali na vakcinaciju Pfizer vakcinom. Sutra je daju na Sajmu

(odgovor članu flamingos)
Direktna veza do poruke: 561
22.3.2021 19:29:42   
Duškić
E pa Maraj javi kako je muz prosao.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 562
23.3.2021 11:43:42   
Filadendronka
Da l'' da odem na blef na Sajam veceras? 🤔

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 563
23.3.2021 11:53:59   
nata11
Fil vredi proset_ati. Kod nas primaju i bez zakazivanja. Stvarno mi nije jasno zasto ne zovu ljude kada ima vakcina.

(odgovor članu Filadendronka)
Direktna veza do poruke: 564
23.3.2021 11:55:37   
Ivanka 75

IZVORNA PORUKA: Filadendronka

Da l'''' da odem na blef na Sajam veceras? 🤔

Idi obavezno. 

Direktna veza do poruke: 565
23.3.2021 12:29:23   
vonavoj

Da l'''' da odem na blef na Sajam veceras? 🤔

Svaki dan do 15 i 30 na sajmu daju astrazenek,bez poziva..ja sam tako na tvu cula.

Direktna veza do poruke: 566
23.3.2021 12:34:22   
lesli
Maslacak, Mili da li znate sta se desava sa ovim trombozama i astrazenekom?
Da li tu ima neke veze ili ne? Da li obzirom na trombofiliju i istoriju DVT spadam u kategoriju koja je bolje da je ne primi dok se ta prica ne istera na cistac?

Posto sam dobila poziv jos ihaaaj i nisam se odazvala (iz ociglednih razloga) sad planiram da editujem prijavu na eUpravi jer su stavili da se selektuje datum kada najranije moze da se primi...

Mesec, mesec i po od porodjaja je dovoljan oporavak?

< Poruku je uredio lesli -- 23.3.2021 12:35:32 >

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 567
23.3.2021 13:06:17   
Filadendronka
Lesli, meni drugarica iz Nemacke rece da su je savetovali da ne prima vakcinu dok doji. Imace, mm i ja samo hocemo PFizer, nista drugo. 

(odgovor članu lesli)
Direktna veza do poruke: 568
23.3.2021 13:21:41   
Tiziana
A sto se ne prijavite preko e-uprave i stiklirate samo Fazjer. Kad stigne odredjena kolicina sigurno ce vas pozvati. Nasi ljudi vise zele da prime kinesku i rusku nego Fajzer.A druga stvar vecina onih koja je htela da se vakcinise to je i uradila, mislim da uopste nije vise jagma za vakcinama. 

Direktna veza do poruke: 569
23.3.2021 13:38:41   
vonavoj
Da fil,jesi probala da se prijavis? Moju kumu su za 2 dana zvali za gajzera.jer to uglavnom niko od starijih nece.

(odgovor članu Tiziana)
Direktna veza do poruke: 570
23.3.2021 14:03:55   
lesli

Lesli, meni drugarica iz Nemacke rece da su je savetovali da ne prima vakcinu dok doji. Imace, mm i ja samo hocemo PFizer, nista drugo. 

Fil, iskreno, ja bih sto pre.Imam dete kome je potreban normalan zivot. Polazak u vrtic, komunikacija sa vrsnjacima itd. Dok god svi mi “matori” u najblizem okruzenju nismo vakcinisani nemam petlju da je pustim. Racunam u toku leta dok je beba bas mala cemo da se pazimo i svakako bismo se pazili i da nije korone. A za posle, od jeseni, mora povratak u neku normalnost zarad njenog dobra.

Tuzno mi je sada sto ne moze sve to i lose se osecam zbog toga, ali trenutno mora tako.
I da dodam da su svi sem mene u okruzenju vakcinisani. Moji i mm-ovi primili obe doze, mm pre neki dan prvu.
Trenutno se svi paze i zbog sebe, a najvise zbog mene. Sa prijateljima se vidjamo ili preko skype ili se vidjamo u set_nji, sa maskama. Sve je to mnogo daleko od normalnog za dete od 2-3 godine.

< Poruku je uredio lesli -- 23.3.2021 14:11:53 >

Direktna veza do poruke: 571
23.3.2021 15:30:32   
Filadendronka

Von, jesmo pre nekih 10ak dana. Ako ne primimo u roku od dva dana posle necemo moci da se revakcinisemo u predvidjenom roku ( na putu smo). Zato jurim ili sad ili tek posle 1.maja. 

IZVORNA PORUKA: vonavoj

Da fil,jesi probala da se prijavis? Moju kumu su za 2 dana zvali za gajzera.jer to uglavnom niko od starijih nece.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 572
23.3.2021 19:27:45   
Filadendronka
Update: Sajam radi do pola 4! 😤

Direktna veza do poruke: 573
23.3.2021 19:34:23   
vonavoj

Update: Sajam radi do pola 4! 😤

Gore sam i napisala🤭

Direktna veza do poruke: 574
23.3.2021 21:26:17   
Maraj
Kaze mm da je bila guzva na Sajmu . Pridrazavaju se vremena zakazivanja. Izadje redar i proziva sve koji su zakazani u npr 12. Pa posle izadje i kaze sledecu satnicu... uglavnom, on se vakcinisao danas pfizer vakcinom

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here