Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 16.3.2021 17:24:58
|
|
|
|
emicaa
|
Danas necu stici,jedino veceras.Ali nekako navece uopste nemam volje.Pokusacu se natjerati ili cu odraditi za vikend
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 16.3.2021 19:38:27
|
|
|
|
pari
|
Ja sam jutros sa Moving mango booty 30min, super je bio
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 17.3.2021 20:22:41
|
|
|
|
emicaa
|
Radi li se ista danas 😄 Ja sam jutros sa Heather,pola sata,cijelo tijelo sa tegovima.Morala sam maalo ranije prekinuti,Dora trebala stici iz skole a voli da je cekam na balkonu
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 17.3.2021 20:48:01
|
|
|
|
pari
|
Ja sam radila jutros sa Moving Mango 49min celo telo
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 18.3.2021 7:25:39
|
|
|
|
jess021
|
Ja juce nisam. Prethodnu noc sam malo spavala i juce sam bila komirana ceo dan
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 18.3.2021 8:29:51
|
|
|
|
emicaa
|
Jess neobicno mi kad ti napises da nisi 😊
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 18.3.2021 8:48:00
|
|
|
|
jess021
|
I meni je, jako me volim kad ne vezbam.... Lele kakva recenica, ali juce sam stvarno bila neupotrebljiva a bolje da ne pisem sta sam sve pojela🤭
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 18.3.2021 12:56:37
|
|
|
|
jess021
|
Nicole plus abs and booty sa Angie, ukupno 38min. Zadovoljna sam
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 18.3.2021 14:45:20
|
|
|
|
pari
|
Super jess! Ja uradila Abs Moving mangoI sa Nicole 5 min booty
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 18.3.2021 14:55:03
|
|
|
|
jess021
|
Bravo Pari, sad sam pogledala, svidja mi se
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 18.3.2021 15:17:58
|
|
|
|
emicaa
|
Evo i mene,danas sam sa growingannanas,ovaj.Nakon njwga 10 minuta noge i guza sa Angie
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 18.3.2021 15:22:32
|
|
|
|
jess021
|
Emiceeee, zavidim ti. Jos se ne usudjujem sa njom 🙄
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 18.3.2021 19:52:57
|
|
|
|
emicaa
|
Joj,ona meni nekako pretjeruje.Nema svako onakve misice i snagu kao ona da se nasadjujes na glavi i padnes na nos 😅Mislim izdrzala sam,ali jedva.Jos nije toliko zahtjevan,cini mi se 🤣
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 19.3.2021 11:31:05
|
|
|
|
emicaa
|
Angie,kratko ali me preznojilo 🤣 sad cu jos nesto za ruke
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 19.3.2021 14:59:00
|
|
|
|
pari
|
Uradila ovaj Pilates full body 40minBaš mi se svideo, zahtevan je
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 19.3.2021 17:45:23
|
|
|
|
jess021
|
Anna Znaci, precrkla. 240kcl za 30min
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 19.3.2021 17:54:22
|
|
|
|
pari
|
Bravo jess! Ja ne mogu takve treninge nikako...
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 19.3.2021 18:54:22
|
|
|
|
jess021
|
Pari, nisam ni ja planirala jos neko vreme da radim Hiit treninge, ali Emica ne povukla juce 😁😛 Zadovoljna sam, bilo je bas sweaty🏋️♀️🏋️♀️
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 19.3.2021 18:59:20
|
|
|
|
pari
|
Bravo jess! Ja radim ujutru pa ne mogu nikako te treninge...verovatno bih mogla kasnije u toku dana...moram jednom probati
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 19.3.2021 19:01:42
|
|
|
|
emicaa
|
Joj Jess mislim da cu pokusati sutra ovaj,ali ne znam dal cu izdrzati 😅
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 20.3.2021 7:08:55
|
|
|
|
jess021
|
Pari, da. Hiit treninzi ne mogu bas odmah ujutro, jer ne smes da ih radis gladna, a kad jedes tek onda nema sanse bar dva sata. Ja sam jednom radila gladna i nikad vise, 2 sata sam se posle tresla
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 20.3.2021 12:18:26
|
|
|
|
emicaa
|
Jess odradila sam.Par vjezbi sam morala morala kratko pauzirati pa nastaviti ali nisam odustala dok nije bilo 100%.Evo pojma nemam kako cu u set_nju sad 😅
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 21.3.2021 6:56:05
|
|
|
|
jess021
|
Bravo emice, jel da da nije bilo strasno🤣 Ja nisam juce, imali smo goste a i zaspala sam u 21h. Nadam se da cu danas
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 21.3.2021 9:08:47
|
|
|
|
emicaa
|
Ma ne,razmisljala da posle toga jos jednu turu odradim 🤣
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 21.3.2021 13:21:49
|
|
|
|
jess021
|
Nicole 40min full body Bilo je odlicno😛
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Dečak ili devojčicaargusŠta sta želele da rodite ili šta želite da rodite (ISKREN ODGOVOR).Devojčica (
48%)
Dečak (
25%)
Svejedno (
28%)
Ukupan broj glasova: 347Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!