|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 03/21
18.3.2021 8:14:45   
jess021
Ne znam sta mi je, trebala sam i ja proveriti kks kad sam radila antitela.

Ja joj juce pisala i na MSN, nista mi nije odgovorila. 

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 376
18.3.2021 8:23:36   
Ivanka 75
Dobro jutro, sipka kišica, baš dosadno.

Nadam se da cu se ofarbati danas 😂
Dobro je Ljisha i njeni, u poslu je pa nema vremena. 

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 377
18.3.2021 8:28:49   
emicaa

IZVORNA PORUKA: Milena18

Dobro jutro!
Maraj, uživaj u miru user posted image
Jess, i ja sam sva pospana, a spavala sam 7 sati. To je za mene kao dosta, mada možda više i nije, ne znam. Ranije sam spavala mnogo manje i fukcionisala.
Stvarno nema Ljiše dugo, nadam se da su dobro.

Milena sad si u drugom stanju,zato je i drugacije sve 😊D i ja doruckujemo pa idemo onu nasu rundu za fizicko,morali smo pravit neke ukrase da dekorisemo uskrsnje drvce

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 378
18.3.2021 8:49:42   
jess021
Emice, kad je katolički Uskrs? Vidim da su vec uveliko pocele objave sa farbanjem jaja.

Mi danas izgleda necemo nigde, moracemo da smislimo neku zanimaciju, mozda da pecemo kiflice... 

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 379
18.3.2021 9:47:50   
flamingos
Dobro jutro.I ovde pada kiša.Spremih detetu doručak,jede,pa da se spremamo za školu.Kad je odcezemo mm i ja idemo do Lidla da pazarimo.I dm da svratim.Pozdrav svima.❤

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 380
18.3.2021 10:13:01   
Ana RR
Dobro jutro!

Katolički Uskrs je 4. aprila, već se uveliko pripremaju. Ljudi moji, koliko je hladno. Kod nas je jutros sneg provejavao user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 381
18.3.2021 10:18:20   
mama Jo
Pozdrav!
Mene uzasno nervira ovo hladno vreme sas vec.
I sva sam tako nesto bzvze, sve me nervira, ne mogu da se opustim nikako, samo me neka nervoza i napetost drze. Onda me to jos dodatno nervira, ii uopste ne znam kako da pomognem sebi. A nemam nijedan poseban razlog. Vise sam verovatmo za drugu temu, oprostite.

Pari, jeste sve zubice popravili?

,,Carpe diem"

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 382
18.3.2021 10:46:49   
mati
Zdravo majke.
Kod nas počeli sa prodajom dekoracije.
MJ, ova promena vremena utiče i na raspoloženje. Vreme je bas katastrofa.
Bila sam do dr, nismo našle zajednički jezik, rekla mi je da dodjem kasnije da se konsultuje sa dr koja tu duže radi. Inače stalno se smenjuju i stalno šalju staziste i sa tek završenim školovanje i odlepicu od njih. Naravno ima izuzetaka, ali ova danas je pobedila.

< Poruku je uredio mati -- 18.3.2021 10:47:56 >

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 383
18.3.2021 11:19:51   
Sanjica26 RR
 Mah, mah. Bas sam se smrzla. Ostavila sam mm auto da bi vratio decu kolima. Ja necu moci. Imam cas. Imala sam i sabajle.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 384
18.3.2021 19:54:26   
emicaa
Ja sam danas pisala ovde,izbacilo me pa sam odustala.

Smrzla sam se danas,treba mi sunce.Temperatura 3 stepena 🤦‍♀️

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 385
18.3.2021 20:11:27   
Ivanka 75
Toplije tek u aprilu 😭

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 386
18.3.2021 20:13:16   
Ivanka 75

user posted image

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 387
18.3.2021 21:47:21   
mati
Bas je mrz. A ja bi trebalo da pocnem da trčim. Da se vratim u formu, i da vežbam.
Sutra idem da dajem krv, opasan razgovor sam vodila sa dr, kako me samo iznervirala. I na kraju kad sam se opet vratila ova druga me poslušala i dopisala d-dimer.
Moji hit na poslu, da idem, dam krv, vratim se na posao, pa da idem po rezultate i ne moram da se vraćam. Pustila sam tako. Svakako ću do aprila da tražim dva, tri lekarska.

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
Mao...

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 388
18.3.2021 22:28:10   
vonavoj
Auu,kad ce toplije🙄Obavila sam ginekoloski pregled i uz grudi,sve ok..sad sam mirna godinu dana..svi me pitaju sto to radim,meni je nekako normalno da jednom godisnje to odradim,prosle godine sam bila 6.marta.

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 389
18.3.2021 23:06:04   
Sanjica26 RR
Von, sta bi meni rekli sto idem na sest meseci. user posted image I meni sad pada da idem. Isla sam novembra, ali ja moram na sest zbog svojih nekadasnjih problema. Moram ovih dana da zakazem

< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 18.3.2021 23:10:10 >

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 390
18.3.2021 23:10:13   
Ivanka 75
Ja nikako do gin da odem. Jednom u izolaciji, drugi out u izolaciji, pa dobila koronu pa operusa neki mladez. Sve nesto... 

Direktna veza do poruke: 391
18.3.2021 23:14:13   
Ana RR
Dobro veče user posted image nikako da krenem na kupanje. Ušuškali se mm i ja pod ćebe, pijuckamo vince, gledali neku hrvatsku seriju. Marli hrče na podu pored nas user posted image Dete odavno spava. A sudove niko nije ubacio u mašinu user posted image

Sanjči, jel se zna nešto za nastavu od ponedeljka? Nama još nisu ništa potvrdili, prelaze li na online ili ne.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

Direktna veza do poruke: 392
18.3.2021 23:27:13   
mati
Von, i ja od kako sam se prvi put porodila idem na godinu dana. Sada dugo nisam išla, sve se izvlacili na koronu, ne rade, samo hitni slučajevi... Strasno. Imam dosta toga da uradim do sredine aprila, pa i papa i kolposkopiju. Na kraju cu morati privatno ako opet nece. Ali sutra kad idem za krv pita u i to taman.
Anci, stariji M mi kaze da im je učiteljica rekla nešto u fazonu da danas i sutra predju novo gradivo koliko mogu i da im objasni, da ne obnavljaju, jer se očekuje online.

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
Mao...

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 393
18.3.2021 23:45:06   
Sanjica26 RR

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Dobro veče user posted image nikako da krenem na kupanje. Ušuškali se mm i ja pod ćebe, pijuckamo vince, gledali neku hrvatsku seriju. Marli hrče na podu pored nas user posted image Dete odavno spava. A sudove niko nije ubacio u mašinu user posted image

Sanjči, jel se zna nešto za nastavu od ponedeljka? Nama još nisu ništa potvrdili, prelaze li na online ili ne.

Sutra ce da se zna. 😁 Nije nam stigao jos dopis. Javljam cim saznam. Samo sto ce mediji prvi da saznaju. 😄

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 394
18.3.2021 23:46:31   
Sanjica26 RR
Mati, ja vise u dz ne idem. Vrlo su bezobrazni i ne strucni. Odvajam svaki mesec i samo odem na sistematski. Ne vredi. Ne mogu da se macujem sa terminima i sa njima. 

Direktna veza do poruke: 395
19.3.2021 7:12:13   
Maraj
Jutro mame. Moji odose u vrtic.
Joj ja sam kao devojka isla na godinu dana. Kako dobih decu, slabo idem. Zakazah za sredinu aprila. Isto privatno. Jbg... 100e izadje me godisnje taj lregled. Drzavno te nrkako otaljaju...

Direktna veza do poruke: 396
19.3.2021 7:15:40   
jess021
Jutro mame, ustala sam kao da me voz pregazio, glava, ledja, nemam pojma sta mi je. Mene glava bas retko boli. Ja obavim sistematski jednom godišnje iako nakon svih pregleda tokom vto u taj jedan mi bude mučan. Juce sam vodila decu kod kardiologa, sve je ok i primile su Varilix.

Pari, tvoja T je isto primila jel da? Jel imala neku reakciju? 

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 397
19.3.2021 7:56:15   
Maraj
Jess, zasto kod kardiologa? Za sta je ta vakcina, da ne guglam sada user posted image
Da nemas ti opet koromuuser posted image

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 398
19.3.2021 8:07:52   
jess021
Pedijatar je savetovao obzirom da su prelezale koronu. Varilix je pr varicela, ovcijih boginja.

Nemoj molim te😁
Od mm brata zena trudna, nekih 7 nedelja i evo ima koronu 

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 399
19.3.2021 9:02:53   
vonavoj

IZVORNA PORUKA: Maraj

Jutro mame. Moji odose u vrtic.
Joj ja sam kao devojka isla na godinu dana. Kako dobih decu, slabo idem. Zakazah za sredinu aprila. Isto privatno. Jbg... 100e izadje me godisnje taj lregled. Drzavno te nrkako otaljaju...

Maraj,kako bre 100e..ja idem u Papic,Bg, 3500 za uz grudi..sve za 15min... Jess,sto su primile vakcinu? Nisu prelezale?

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1
video
Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Decu poveravam vašim vozovima i vašim nads...
Nekoliko puta nedeljno kupim kartu na kojoj je polazna ili završna stanica Novi Sad. Decu vam poveravam više puta nedelj...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here