Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 13.2.2021 12:26:56
|
|
|
|
branki*
|
odgledah ga upravo.
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 13.2.2021 12:40:01
|
|
|
|
mati
|
Branki, jel ti se dopao? Moraću malo da procesljam ovu temu, da odvojim vremena za opuštanje, kad već ne planiram da izlazim... Ne pamtim kada sam poslednji put pustila neki film da odgledam...
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 13.2.2021 13:16:47
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Jel gledao neku Zaraza sa Gvinet Paltrou? Ja sam ga gledala u vreme karantina i bas opisuje trenutno stanje.
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 13.2.2021 16:02:33
|
|
|
|
Ana RR
|
Gledala sam ja, bio je na tv baš negde kada je počela korona. Jezivo je to što je film sniman pre nekoliko godina a kao da opisuje trenutnu situaciju 🙄
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 13.2.2021 16:49:22
|
|
|
|
Duškić
|
Gledala sam i ja ,Ivana, upravo ovo sto nam se sad desava. Taj scenario.
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 13.2.2021 18:50:01
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Evo trenutno gledamo seriju Vikend sa caletom i mnogo je bolja nego film. Film smo gledali pre dva,tri meseca u bioskopu.
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 13.2.2021 21:51:46
|
|
|
|
mama Jo
|
E bas videh film zaraza da ide na hbo, i planiram da ga vratim.
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 14.2.2021 8:02:46
|
|
|
|
branki*
|
IZVORNA PORUKA: mati Branki, jel ti se dopao? Moraću malo da procesljam ovu temu, da odvojim vremena za opuštanje, kad već ne planiram da izlazim... Ne pamtim kada sam poslednji put pustila neki film da odgledam... mati,ne znam kakve volis.ovo je drama,realisticna,moj muz bi ga nazvao dosadnim,jer on ne voli takve filmove,meni je bio ok,ostavlja utisak i prija mi sto je danski,evropljani bas imaju vidljivo drugacije filmove u odnosu na amerikance.nije spektakularan,ali je ok,drugaciji.
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 14.2.2021 10:42:49
|
|
|
|
Lilly5
|
Sinoc sam gledala "Meso" ima i istoimena serija.
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 14.2.2021 22:44:44
|
|
|
|
mati
|
Žene ja sam totalno pod utiskom. Upravo ogledala film Bezvremenska Adelajn, na TV u je bio. Malo sam samo propustila dok sam bila sa Mazuljicom napolju, ali istrcavam kad krenu reklame, pa računam da ne propustim puno. Neverovatno da ga do sada nisam gledala. Odličan film.
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 15.2.2021 7:38:10
|
|
|
|
jess021
|
Mati, ja sam ga davno gledala, nije na mene ostavio neki utisak, ali ja sam specifična, na mene retko koji film ostavi utisak 😁
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 15.2.2021 12:16:20
|
|
|
|
mati
|
primetila sam... Po tome kako si pratila Walking dead... Bilo je veće ljubavnih filmova očigledno, posle je počeo još jedan. Raspiz..la sam se kao kiša. Pa eto, odavno nisam sela da oggledam fim od početka do kraja.
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 15.2.2021 13:15:38
|
|
|
|
jess021
|
Mati, sto si takva🤣 Kad smo kod Walking dead, traje li to jos uvek? Cini mi se da sam neki dan naletela na reprizu neke epizode
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 15.2.2021 13:24:48
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: mati Žene ja sam totalno pod utiskom. Upravo ogledala film Bezvremenska Adelajn, na TV u je bio. Malo sam samo propustila dok sam bila sa Mazuljicom napolju, ali istrcavam kad krenu reklame, pa računam da ne propustim puno. Neverovatno da ga do sada nisam gledala. Odličan film. mati, secam se tog filma. Svideo mi se. Moram opet da odgledam, jer sam sve zaboravila
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 15.2.2021 13:30:18
|
|
|
|
mati
|
Sanjiće biće danas repriza na Cinestar-u samo ne videh u koliko. A film koji je išao posle nisam videla kako se zove, možda čak i bolji od ovog. Nisam odavno tako emotivno reagovala na filmove. Eto Jess, o tome ti pričam. Neka epizoda kažeš neke sezone Aprila počinje nova sezona.
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 15.2.2021 13:36:49
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ako stignem od ucenja, vraticu unazad.
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 15.2.2021 13:39:29
|
|
|
|
mati
|
Sanjiće, odmori malo, uz film, prijace ti... Ni mozak ne može stalno samo informacije da prima. Čitaš, a kao da ne čitaš... Bar je tako meni bilo... Evo sad sam pogledala, repriza sada u 15h. Ovaj drugi je Najbolje od mene. Oba su me oduševila. I nije mi jasno kako ih nisam gledala. Dosta dugo sam gledala samo premijere, a ima bas dobrih starijih filmova...
< Poruku je uredio mati -- 15.2.2021 13:40:48 >
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 15.2.2021 14:08:24
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ah gledala sam taj film, tako je mistican, predivan. Sinoc sam gledala Devojke sa kalendara. Britanski, radjen po istinitom dogadjaju. Ekipa glumaca neprevazidena! Bukvalno lezala po stolu od smeha Mislim daje Cinestar bio, to ne pamtim. Ali odsrca preporucujem film.
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 15.2.2021 14:16:34
|
|
|
|
Ana RR
|
Ivanka, gledala sam ga više puta, odličan je
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 15.2.2021 14:29:07
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Ivanka, gledala sam ga više puta, odličan je Joj kako mi je prijao sinoc, obozavam Helen Miren! Posle izguglam malo o njima, kakve zene, kakvi poduhvati!
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 20.2.2021 21:38:42
|
|
|
|
dunja RR
|
I, kako spavati veceras? Zagrliti decu, veceras, i sutra...
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 20.2.2021 21:42:21
|
|
|
|
mati
|
Suzi, jel gledaš film na prvom, Dara iz Jasenovca?
< Poruku je uredio mati -- 20.2.2021 21:43:33 >
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 20.2.2021 21:46:11
|
|
|
|
dunja RR
|
Da. I jos nesto, ako ova gluma i sve ostalo, nije za oskara, namerno pisem malim slovom, sta jeste?A da, svet ne sme ovo da vidi.
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 20.2.2021 22:37:15
|
|
|
|
mati
|
Ja sam počela da gledam, i onda videla da se i deca udubila, a neke scene malo teze bile, i promenila sam. Nije za njih.
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 20.2.2021 22:46:11
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ja nemam želudac za to. A moja devojcice bi gledale. Nije mi bas za pred spavanje.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?