Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 27.1.2021 13:05:28
|
|
|
|
emicaa
|
Planiram raditi i dalje ponekad uz nju,ali meni definitivno najvise odgovara jedan dan noge i ruke,drugi dan stomak i guzu,pa jednom neki za cijelo tijelo.Yoga nije bas moja 😄
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 28.1.2021 17:39:33
|
|
|
|
emicaa
|
Odradila sam danas 40 min.cijelo tijelo sa tegovima od Heather.Ja sam malo skratila,radila sam oko 35 minuta bez zabusavanja. Jos da dodam,treci dan sam bez slatkisa i ozbiljno kriziram 🤣
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 28.1.2021 19:08:23
|
|
|
|
jess021
|
Ja sa Nicole 35 min hiit, uopste nije bilo lako. Meni danas 11. dan bez secera, danas sam se pocas_tila sa urmama, sreca😝
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 28.1.2021 19:42:56
|
|
|
|
emicaa
|
Vjerujem da nije lako 🤣 Ja sam par puta otvara dio sa slatkisima,malo prerovim i zatvorim 🤣
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 29.1.2021 16:25:11
|
|
|
|
emicaa
|
Dan 4 slatkisa bez 🤣 mrzim samu sebe Dnas sam radila vjezbe za stomak i jedva sam odradila dvadeset_ak minuta.Htjela sam jos nesto ali nisam mogla.Nesto sam bez energije
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 30.1.2021 0:01:52
|
|
|
|
pari
|
Svaka vam čast za slatkiše! Ja vežbala i jutros oko pola sata ..toliko uspem svako jutro...
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 30.1.2021 0:06:52
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: emicaa RR Vjerujem da nije lako 🤣 Ja sam par puta otvara dio sa slatkisima,malo prerovim i zatvorim 🤣 Prerovim 😂😂😂 Ja sam preksinoc zaspala sa teglom Nutele pored sebe. Mislim da, se mm slogirao kad je ujutru video pored mene teglu i kasiku 😊📹
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 30.1.2021 8:39:35
|
|
|
|
jess021
|
Meni danas 13. dan bez slatkiša, uopste mi nije problem. Jela sam samo urme, a to valjda sme. Juce nisam vezbala, nisam stigla.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 30.1.2021 16:02:03
|
|
|
|
emicaa
|
Jutros sam pojela cokaldnu kiflu ua dorucak.Znate da sam dosla sebi.Juce sam nikakva bila Odradila sam danas 10 minuta noge,Angie ima novi video.Posle sam istezanje 15 minutavsa Heather.Do utorka pauziram
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 31.1.2021 13:03:12
|
|
|
|
pari
|
Ja sam juče radila 20 min sa Nicole. Danas još ne znam šta ću. Ali ubija me slatko koliko jedem. Od danas krećem da pravim zdravije slatkiše sa bananama i urmama...
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 31.1.2021 14:08:11
|
|
|
|
jess021
|
Ja sam danas 40min sa Nicole. Jos uvek se dobro drzim, bez slatkiša i bez belog brasna, uglavnom.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 1.2.2021 1:22:57
|
|
|
|
pari
|
Bravo jess! Ja sam radila jutros 10min noge sa Angie i još 10 min nekih drugih vežbi i popodne sam 10min noge.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 1.2.2021 7:55:50
|
|
|
|
emicaa
|
Bravo vjezbalice 😊 Ja od sutra krecem opet.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 1.2.2021 12:31:03
|
|
|
|
jess021
|
Odradila sa Nicole 30min, ali nesto bzvz, macka skakala po meni, deca me prekidala. Ako me ne bude mrzelo kasnije uradicu jos nesto
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 1.2.2021 21:49:53
|
|
|
|
mama Jo
|
Ja sam jutros sa growinananas 20 min.celo telo + 12 min. tabata, bas sam crkla posteno.. Planjrala sam i posle podne sa moving mango, ali nisam uspela. Prosle nedelje sam sa njom i bas mi je super i ona.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 2.2.2021 14:32:09
|
|
|
|
emicaa
|
Heather ima novi video,total body low impact .Oko 40 minuta,sa tegovima.Mnogo mi je godio.Iako sam zadnjih 5 minuta bas zabusavala 😇
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 2.2.2021 15:26:08
|
|
|
|
jess021
|
Emice, videla sam. Ja sam danas da Nicole 30min cardio pilates, iako to nije ni blizu kardio treninga
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 2.2.2021 17:37:47
|
|
|
|
emicaa
|
Jess u kom smislu nije blizi kardio treninga.Poslavi link posle.Sta mislite da svaki dan nakon odradjenih vjezbi postavimo link sta smo radile?
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 2.2.2021 17:42:15
|
|
|
|
jess021
|
Klik Evo, trening je odlican, stomak i guza gore, i malo je brzi tempo, ali nije ni blizu kao cardio npr sa Heather ili sa Annom. Ja sam super zadovoljna sa Nicole, mislim da cu tamo negde u maju da odradim ovaj januarski izazov sa Annom, a do tad polako. 16 dana sugar free, jeee [url=Klik]Klik [/url]
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 2.2.2021 17:48:42
|
|
|
|
mama Jo
|
Ja sam jutros prvi dan izazova od 28 dana sa growinananas. Pocela sam ovaj izazov pretprosle nedelje, 3 dana... Onda mi se desilo ono mami, pa jedno 5 dana bas nisam bila raspolozena za vezbanje... Sad sam krenula ispocetka. Svaki dan trazim koji cu trening, ovako mi je lakse, imam izazov i svaki dan taman spremno sta radim. Meni je moving mango isto dobra, sa njom sam prosle nedelje vezbala. I ona mi sluzi za drugi trening u toku dana, ako uspem uvece, nekih pola sata sa njom. Ta kombinacija mi je ok.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 2.2.2021 18:12:01
|
|
|
|
emicaa
|
Jess ovo bih ja mogla sutra.Izgleda mi jako zanimljivo
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 2.2.2021 21:54:13
|
|
|
|
pari
|
Ja sam jutros sa Nicole isto ali ovaj novi arms+legs, super mi je bio. Jess, svaka čast za slatkiše!!!
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 2.2.2021 22:12:58
|
|
|
|
mama Jo
|
Ima li neka od vas ons elasticne trake za vezbanje? Ima li tu na sta da se obrati paznja?
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 2.2.2021 22:23:04
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Imam ja. svih boja i jacina. krenes od slabije trake pa kako jacaju misici prelazis na jacu. oseca se otpor bas kad se radi sa njima. dobre su i za ruke i za noge, zamenjuju opterecenje.
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 2.2.2021 22:37:46
|
|
|
|
mama Jo
|
Super ivanka, bas sam se sad zapalila da ih uzmsm. Nasla sam ove Samo su mi nesto jeftine pa se nadam da su ok 😁
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Uvođenje čvrste hraneVVVVPrema vašem iskustvu, sa uvođenjem čvrste hrane treba početi:što pre (
51%)
što kasnije (
49%)
Ukupan broj glasova: 72Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!