Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 1.10.2020 19:14:51
|
|
|
|
mikica88
|
IZVORNA PORUKA: branki* Mikicw,gledaj the invisible guest. Nevidljivi svedok.Ne znam kakve filmove volis.Ja inace nista ne gledam .pisala sam na temi sve sto sam gledala..Ranije ,pre vise godina sam sve gledala. Hvala, Branki, hocu.
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 1.10.2020 19:35:01
|
|
|
|
jess021
|
Ja sam pre neko vece gledala francusku komediju Zagorela ljubav, bas je dobar
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 2.10.2020 14:43:07
|
|
|
|
pari
|
Ruski film Bez granica, iz 2015. Baš lep :)
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 2.10.2020 16:16:33
|
|
|
|
jess021
|
Pari, nisam ni cula za njega. Bas cu sad vidim o cemu se radi
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 2.10.2020 17:33:43
|
|
|
|
isidora88
|
Francuski filmovi, komedije, odlicni Porodica bez kocnica Ibiza 98 Zagorela ljubav The valet Babysitting Allibi Up for love Le missioniare Family for rent With open arms Zaljubljen u moju zenu
< Poruku je uredio Ana RR -- 5.10.2020 9:17:22 >
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 2.10.2020 17:34:35
|
|
|
|
isidora88
|
Nek neko uredi poruku, sve se spojilo 😂Filmovi su odlicni, odusevljena sam francuskom kinematografijom
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 2.10.2020 17:52:14
|
|
|
|
jess021
|
Isidora, sta uradi, gde je tacka😁 I ja sam, komedije su im odlicne. Gledala sam jos Savrsen plan, isto je odlican
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 2.10.2020 19:12:06
|
|
|
|
mikica88
|
Isidora , sve te razumemo, nema veze.
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 4.10.2020 23:14:13
|
|
|
|
isidora88
|
Kad sam pisala sve sam pisala jedno ispod drugog i kad sam objavila ispalo je ovako spojeno 😁Jess pogledacu i taj cim stignem.
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 5.10.2020 7:42:30
|
|
|
|
jess021
|
Isi, ma znam, salim se😘😘😘 Pogledaj obavezno, ja sam se bas nasmejala
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 5.10.2020 12:39:26
|
|
|
|
mikica88
|
Sali se jess, evo trazim neki film da gledam. Cekam jos neku dostavu danas .
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 5.10.2020 13:19:13
|
|
|
|
jess021
|
Zna Isidora da se ja salim
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 5.10.2020 16:53:30
|
|
|
|
isidora88
|
Jess 😘 mogle bismo kafenisati jedan dan 😎 Dajte neki predlog novog akcionog filma 😁
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 5.10.2020 17:07:56
|
|
|
|
jess021
|
Cim M skine gips. Milja 22, nije los
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 12.10.2020 8:39:26
|
|
|
|
jess021
|
Sinoc sam gledala Leptir, verziju 2018. Odlican je, vec dugo hocu da pogledam taj film i eto. Inace, glavni glumac je mnogo dobar😉
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 14.10.2020 20:20:12
|
|
|
|
Max18
|
IZVORNA PORUKA: isidora88 Dajte neki predlog novog akcionog filma 😁 A Viszkis - prva polovina filma je sporija, al' zato druga sve nadoknadi. Istinita prica.
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 29.11.2020 17:02:34
|
|
|
|
branki*
|
siroce(the orphan) ko voli psiho trilere,mnogo dobar..ja gledala sad po drugi put.
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 29.11.2020 17:08:13
|
|
|
|
dunja RR
|
Jao žene, kada stižete da gledate ...meni tako fali vreme, baš bih nešto fio gledala. Nadam se za praznike .. Ja sam posle xy vremena, neku noć, dok sam radila, neplanirano napravila pauzu i odgledala na TV Hladnu planinu, stari jedan sa Nikol Kidman, Džud Lo i Rene Zlevgere, i legao mi.
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 30.11.2020 11:39:52
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Сузи, ја исто не могу да стигнем да одгледам нешто. Пре неко вече сам била толико уморна од посла, да сам пустила нову серију Слом. И одгледала једну епизоду. И сад ни макац. Немам кад.
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 30.11.2020 11:55:45
|
|
|
|
Ana RR
|
Ja sam juče odgledala fin film na HBO. Zove se U tuđoj kući (nisam videla originalan naziv).
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 30.11.2020 12:01:19
|
|
|
|
nata11
|
Ja aktivirala hbo go za vikend i ono 🙄🙄 nisam oduševljena. Netflix mi je bolji ali ajd sad.
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 10.1.2021 9:05:29
|
|
|
|
jess021
|
Preksinoc sam gledala neki horor, koji je nesto i smesan (ne komican), zove se Spremna ili ne, a sinoc sam gledala neki porodici Posle vencanja, nije los. Ima li sta jos zanimljivo dok su nam otkljucani ti kanali?
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 10.1.2021 9:17:25
|
|
|
|
mama Jo
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Ja sam juče odgledala fin film na HBO. Zove se U tuđoj kući (nisam videla originalan naziv). Keira Knightley, je l' da? Glesala sam, meni se svideo.
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 10.1.2021 9:27:02
|
|
|
|
jess021
|
Mama jo, kad je bio? Da znam gde da trazim
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 10.1.2021 9:59:17
|
|
|
|
mama Jo
|
Uf, ja sam ga odgledala pre par meseci... I mislim na HBO da je bio... Bas sam slucajno uzela da ga odgledam, vracala sam nazad da vidim sta ima i kad sam videla nju odlucih da ga gledam i ispostavi se da je dobar skroz. Sad sam bas pogledala na EON-u u pretrazi ali ne izlazi mi... Ana kad si ti gledala?
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?