|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Korona virus 3.deo
20.12.2020 11:16:08   
Milena18
Mama Jo, hvala što pitaš, od jutros nemam povišenu temperaturu i osećam se sasvim dobro, nadam se da će tako i ostati.

Ljišo, kako si ti? 
U našoj Viber grupi roditelji i vaspitačica planiraju novogodišnju žurku za Novu godinu. Nemam reči. 
Ni kod nas u jednoj privatnoj klinici ne rade rendgen bez preporuke lekara. Koleginica je htela da snimi rame pre par meseci i rekli su joj da ne mogu da je zrače na osnovu njene procene. 
Beba987, a možete li da predate knjižicu u kovid ambulanti i da neko drugi čeka, pa da deku odvezete kad bude njegov red? Sigurna sam da bi vam izašli u susret. Ja sam iznenađena juče bila koliko su svi predusretljivi i ljubazni u onim uslovima. 

(odgovor članu Beba987)
Direktna veza do poruke: 526
20.12.2020 11:22:58   
emicaa
Djevojke kako ste?

Treba mi vase misljenje.Od kako su svekijevci bolesni perem njihov ves.Uvjek rukavice i maska obavezni.Jutros nemam pojma sta mi bi,zaboravila stavit masku.Kolike su sanse da tako pokuoim,udahnem,ne znam ni ja

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 527
20.12.2020 11:26:49   
Ivanka 75
Jao Emice pa sto im ti peres 🙁 Ne mogu oni, nemaju snage? 

Sestrin komsija bacao odecu preko terase pa njegova sestra skupljala da mu pere i razbolela se. Dolazili komunalci, komsiluk zvao i zgranuli se naravno. 

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 528
20.12.2020 11:34:09   
emicaa
Ivanka zajednicka masina u podrumu a oni ne smiju izlaziti iz stana.Od prvog dana im ja perem.Samo sto jutros uopste nisam mislila na masku

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 529
20.12.2020 11:37:39   
Beba987
Nisi se zarazila. Ja sam prala dok mi je muž bio bolestan, nikad ni masku ni rukavice, samo odmah u mašinu, na minimum 60.. Odmah posle toga operem ruke.. Ne ide to baš tako lako 

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 530
20.12.2020 11:56:15   
vonavoj
Emice,oni su bolesni vise od 10 dana,nisu ni zarazni vise toliko. Nece biti nista.

Milena,drago mi je da si dobro.

(odgovor članu Beba987)
Direktna veza do poruke: 531
20.12.2020 12:15:01   
Misha i Ljisha

IZVORNA PORUKA: vonavoj

Kod nas nema privatno bas zbog toga sto nemaju odvojeno zelenu i crvenu zonu...zato ne rade uopste.

Ljisho,tm kako je? Pa koliko je proslo dana od kad je kod P potvrdjeno?

Ma jok ja to pretpoatavljam da smo od njega.
Zvali me jutros da jave da sam pozitivna. Mm da bi dobio 100% bolovanje mora veceras ici da se testira. 

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 532
20.12.2020 12:35:45   
Ivanka 75

IZVORNA PORUKA: emicaa RR

Ivanka zajednicka masina u podrumu a oni ne smiju izlaziti iz stana.Od prvog dana im ja perem.Samo sto jutros uopste nisam mislila na masku

Aha, nisam znala. Nisu zarazni oni vise sigurna sam. Napisah za sestrinog komsiju cisto da se vidi koliko mogu ljudi da budu ludi 🙁

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 533
20.12.2020 13:44:38   
vonavoj
Ljisho,a sta ako bude negativan?

Kod nas ne ide tako,nego zoves epidemiologa koji pise karantin 2 nedelje..tako sam ja za mm. 

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 534
20.12.2020 14:53:14   
dunja RR
Maslačak, Mili, koje je obješnjenje za to što na Novom Zelandu i Australiji nema virusa? U Australiji na početku pandemije bilo nešto malo, čak su i karantin imali, ali odavno je ok stanje kod njih.

Ja zavidim mojoj najboljoj drugarici z osnovne škole, živi na Novom Zelandu, gledam mesecima slike sa FB, oni žive normalan život, akva parkovi, druženja, restorani, niko virus ni ne spominje ... i to već dugo, ne samo odkad je leto kod njih počelo.

Da li je razlog što su na kraju sveta? Ali opet i tamo dolaze ljudi iz celog sveta, cirkuliše avionski saobraćaj ...

< Poruku je uredio dunja RR -- 20.12.2020 14:54:14 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu Beba987)
Direktna veza do poruke: 535
20.12.2020 14:53:48   
dunja RR
Ljišo, Milena, budite dobro user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 536
20.12.2020 15:19:14   
pari
I kod moje drugarice u Australiji je sve super. Ali ona mi kaže da su oni odsečeni potpuno od sveta. Nema ulaska ni izlaska iz zemlje osim u nekim izuzetnim slučajevima.

sitnice i emocije čine život...

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 537
20.12.2020 15:24:58   
Ivanka 75
Ogromne su to drzave. Veca razudjenost naseljenih mesta i stanovnistva. 

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 538
20.12.2020 15:29:27   
Maslacak15
upravo . oni su imali i jos uvek imaju najrigorozniju kontrolu i restrikcije moguce. Uz obavezne karantine po 14 dana u hotelu za sve koji udju. za detalje procitati ovde.

https://en.wikipedia.org/wiki/COVID-19_pandemic_in_Australia

zagovornici efektivnih restriktivnih mera koriste te dve zemlje ( i kinu) kao primer da strozije mere dugorocno omugocavaju vise slobode nego polovicne koje se sprovode u evropi i u americi gde se zbog ekonomije okleva i dozira a situacija nikako da se resi.

Ja iskreno nisam sigurna ko je u pravu. Zato sto ostaje cinjenica da australija ima samo 25 miliona, novi zeland ne punih 5. I to na ogromnoj povrsini, na drugom kraju sveta. Mislim da saobracaj, koji oni kao sto je receno rigorozno kontrolisu nije i za porediti sa kosnicom u Evropi u Americi. Neko je rekao samo u martu u njujorku bilo je 20 miliona poset_ioca iz evrope. EU je 700+ miliona ljudi koji zive i rade. Ja nisam sigurna da je moguce sprovesti takve mere. Osim toga u Australiji je trenunto leto, tako da je normalno da je virusa trenutno mnogo manje.

evo i friske vesti:

https://www.bbc.com/news/world-australia-55378180

tako da nije to bas sve tako, sigurno da su imali manje restrikcija proteklih meseci ali uz cenu koju su morali da plate. A mi volimo svoju slobodu. Mnogi su isli na more gde su mogli ( isla sam i ja ne kritikujem). Islo se na svadbe rodjendane ide se u shopping. U ovom slucaju sloboda ima cenu- u pandemiji. Nazalost tako je, e sad koje je pravo resenje nije lako dati odgovor....

< Poruku je uredio Maslacak15 -- 20.12.2020 15:36:59 >

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 539
20.12.2020 17:13:14   
Ivanka 75
Isto tako i Svedska. 8x veca od Srbije, ima priblizni isto stanovnika. Ne moze da se poredi nikako. 

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 540
20.12.2020 17:13:22   
Misha i Ljisha

Ljisho,a sta ako bude negativan?

Kod nas ne ide tako,nego zoves epidemiologa koji pise karantin 2 nedelje..tako sam ja za mm. 

Da ispisace za njega ali onda nije 100% . Dobija 100% samo ako je +

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 541
20.12.2020 17:54:08   
vonavoj
Dobro da hoce da ga testiraju..kod nas bez simptoma ne testiraju. Jedino ako ce privatno. Boze,sad ds se covek raduje da bude pozitivan🤣🤣crnjak.

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 542
20.12.2020 20:30:12   
Misha i Ljisha

Dobro da hoce da ga testiraju..kod nas bez simptoma ne testiraju. Jedino ako ce privatno. Boze,sad ds se covek raduje da bude pozitivan🤣🤣crnjak.

Haha rekla sam mu da kaze da je poceo da kaslje a da sam ja pozitivna 😂

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 543
20.12.2020 20:32:16   
Misha i Ljisha
Mislim ne laze. On stvarno kaslje. Svekrva je pozitivna sad joj  javili a jutros bila da se testira kad su meni javili sa sam pozitivna. Ona ima pocetak upale pluca i rekla dr da je neverovatno da se javila na vreme za koji dan bi se jako sve iskomplikovalo

Direktna veza do poruke: 544
20.12.2020 20:38:03   
vonavoj
O bre,i sveki se zarazila..dobro da je na vreme otisla. Ima li temp?

Direktna veza do poruke: 545
20.12.2020 20:38:57   
emicaa
Svekar bio 3-4 dana bez temperature,juce i danas samo jednom dnevno skoci na 38 i posle opet ok.Svekrva nema vise temperaturu,danaa treci dan ali je toliko malaksala da jedva hoda

Direktna veza do poruke: 546
20.12.2020 20:43:50   
Ivanka 75
Narode, sve ovo me mnogo rastuzuje... user posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 547
20.12.2020 20:44:59   
Sanjica26 RR
Љишо, а да вам није она донела? Јел излази она негде? Има оног пријатеља још увек? 

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 548
20.12.2020 20:45:26   
Misha i Ljisha

O bre,i sveki se zarazila..dobro da je na vreme otisla. Ima li temp?

Ne ja kapiram da je ipak baba sve nas zarazila. Ona vice da je malaksala vec nedelju dana. Te ne moze ni bicikl da vozi. Videli smo je u petak ja sam u utorak dobila temp. Ona uopste nije imala temperatyru samo malaksalost. Sad kad su meni javili da sam + ona se uprpala i otisla da se testira i rekla isto da je malaksala i da joj je snajka pozitivna. Samo toliko. Eto njoj su rez bas bili brzo. Isti dan eto. Da ne kazem.Bog me poslao da se testiram. Jer ona ne bi otisla. 

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 549
20.12.2020 20:50:47   
Sanjica26 RR
Ljiso, pisale smo u isto vreme😁 Tacno sam znala da se tu nesto krije. 

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

Direktna veza do poruke: 550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here