|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Korona virus 3.deo
21.12.2020 11:01:09   
Misha i Ljisha
Dobro jutro. Dobro smo. Ja sam evo na odeljenskim vecima .

Milena nadam se da ce prociuskoro

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 576
21.12.2020 11:15:29   
Milena18

Maraj, M je dobro, a mm kaže da oseća neku jezu s vremena na vreme, za sada samo to. 
Ljišo, a kako su tvoji? 

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 577
21.12.2020 11:29:06   
Misha i Ljisha
Moji su svi ok. Svekrva lezi odmara. deca su ok. Mm je izgleda negativan. Cekamo rezultat.

Pa da ga saljemo u prodavnicu user posted image

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 578
21.12.2020 13:10:40   
Lilly5
Bila sam pozitivna i svi u kuci su bili u izolaciji bez obzira na to da li su imali pozitivan ili negativan test.

Direktna veza do poruke: 579
21.12.2020 16:40:04   
Misha i Ljisha
Jeste lako je to. Medjutim yopste nema garancije cije ime ce da bude na resenju. Tj verovatno ja sa decom. A mm nista. Ukoliko nije na resenju on nema opravdanje za posao i sa negativnim testom on ide na posao. Jutros sam zvala sekretaricu tamo sto izdaju resenja. Znaci ono sto je bilo sa Maraj da je ostala kuci svojevoljno takoreci. Pricala sam vam ovon jednoj mami odbili od godisnjeg. Muz nema na sta da otvori bolovanje ako nije na mom resenju. Komplikuju se stvari definitivno. Ne znam ni sta bih rekla. 

(odgovor članu Lilly5)
Direktna veza do poruke: 580
21.12.2020 16:45:27   
Beba987
Mi nismo ni dobili rešenje.. 

Direktna veza do poruke: 581
21.12.2020 16:46:16   
Milena18
Mene su danas zvali i pitali sa kim živim. Rekli su mi da će nam stići rešenje o izolaciji i da muž na osnovu njega može da odsustvuje sa posla 14 dana. Svakako smo svo troje u izolaciji, naravno, bez obzira na to što se njih dvoje nisu testirali. 
Je l'' vas neko zvao, Ljišo? Mene su danas već treći put zvali, prvi put iz kovid ambulante, pa iz Zavoda za javno zdravlje i danas is SUP-a. 

(odgovor članu Beba987)
Direktna veza do poruke: 582
21.12.2020 16:50:16   
Beba987
To je očigledno kako koga zakače. Ili su samo nas preskočili.. Baš ću videti da li će moje neko zvati? Posle koliko su te zvali? 

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 583
21.12.2020 16:56:35   
Milena18
Ja sam u subotu popodne dobila pozitivan rezultat. Zvali su me odmah tog dana uveče, u nedelju iz Zavoda i jutros is SUP-a. I baš su to rekli - da će suprug, ukoliko mu je potrebno da otvori bolovanje, to moći da uradi na osnovu rešenja o izolaciji koje će nam stići. 

(odgovor članu Beba987)
Direktna veza do poruke: 584
21.12.2020 17:05:10   
Misha i Ljisha
Mene su zvali u nedelju ujutru da mi kazy da sam pozitivna i to je to. Ovo sam ja jutros zvala jer ako mm nema na osnovu cega da otvori bolovanje mora na posao. Niko nas nije zvao posle. Ja kad sam dr u petak na testiranju pitala i sta sad? Ona mene pita kako sta sad? Kaze ponasajte se normalno. Eto toliko. Ovde se ne zna ko pije a ko placa. Ok meni nije bolovanne otvoreno jer sam u prosveti a i nastavnicka i odeljenska veca su nam.onlajn. ali da sam jako bolesna bas bi me bilo briga za NV i OV iskreno. 

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 585
21.12.2020 17:07:57   
Misha i Ljisha
Imaju 3 dana da posalju resenje. Jer bolovanje MORA u roki od tri dana da se otvori. Nego kod nas se jos dodatno komplikuje situacija. Mm i ja nismo vencani, razlicita prezimena i razlicite adrese cak. Ja i deca nismo na ovoj  adresi. Cekala sam da se papiri za kucu zavrse da mi ne trebaju svedoci vec samo odem kao vlasniki kazem od sad sam na ovoj adresi. I iskreno jak sumnjam u nas sistem i skoro 100% sam sigurna da mm ime nece biti na resenju iako sam zvala i ostavila podatke

Direktna veza do poruke: 586
21.12.2020 17:13:15   
Misha i Ljisha
Izvinjavam se 3 postaz redom. Ali mm je iskoristio godisnji letos kad smo renovirali. Znaci on svejedno nema dana da izostane sa posla 2 nedelje. 

Direktna veza do poruke: 587
21.12.2020 17:24:05   
vonavoj
Mene niko nije zvao kad sam saznala da sam pozitivna,niko nam nije ni rekao da mm mora u izolaciju..niti da deca ne smeju u skolu..toliko o tome..

S tim da smo mi bili odgovorni.Ljisho,ako je negativan,neka ide na posao..nema druge..nosi masku i to je to.Ja sam na svoj zahtev zvala da izdaju karantin,bas zbog pravdanja na poslu..sytradan je stiglo..

Direktna veza do poruke: 588
21.12.2020 17:25:30   
vonavoj
Milena,a ti si nabrojala da tvoj tata i brat zive sa vama.ili su ih nasli na istoj adresi?

Moji mama i tata zive dole,njih niko nije ni spominjao,u istoj kuci smo.

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 589
21.12.2020 17:47:54   
Milena18
Ja sam sinoć rekla toj dr iz Zavoda za javno zdravlje da oni žive na istoj adresi, ali u drugom stanu. Danas me je neko iz SUP-a pitao sa kim živim, rekla sam sa suprugom i ćerkom, kao što jeste. Oni u SUP-u svakako imaju podatak ko sve živi na ovoj adresu pa neka stave u izolaciju koga misle da treba, ali mi zaista ne živimo zajedno, niti smo u poslednje vreme bili u kontaktu, osim sa vrata jer sam ja pretpostavljala da ću se kad-tad zaraziti zbog situacije u firmi.
A to sa izolacijom kontakata mi ne pije vodu. OK za ljude koji dele životni prostor, naravno da treba da budu izolovani. Ali šta je sa onima kao što je moj kolega koji je zarazio pola firme. On je išao svuda, viđao se sa ko zna koliko ljudi dnevno i niko zbog njega nije u izolaciji jer živi sam.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 590
21.12.2020 18:45:06   
Ivanka 75
Mog zeta zvali skoro svaki dan, dolazili na vrata da priveravaju da li je kuci. Uzeli maticne brojeve dece, deca se javljala na telefon ponekad jer su trazili da ih cuju. Tj javljao se najstariji, ovi mali ne.

U petak im istekla izolacija pa zetu stigla sms poruka o tome. A i na vrata dosli da im kazu da su oslobodjeni samoizolacije. Da li to zavisi od grada ili ne, nisam pametna. 

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 591
21.12.2020 18:57:36   
Milena18
Isto tako mi nije logično ovo - pitala sam od kada traje izolacija u dužini od 14 dana, kažu počinje dan nakon pozitivnog rezultata testa. A ja znam osobu koja je pune 3 nedelje nakon prvih simptoma imala pozitivan rezultat PCR testa. Verujem da nije jedina. Znači, kako god da se osećaš, ti si posle dve nedelje slobodan da se šetaš, ako si neodgovoran, naravno, a mnogo je takvih.

Evo sad i mm ima blago povišenu temperaturu. Samo da M zaobiđe... 

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 592
21.12.2020 19:06:34   
Lilly5
Ako ne stigne resenje dogovara se sa poslodavcem o radu od kuce ako moze. Nije normalno da se ne odobri izolacija ako je ukucanin pozitivan. Mozda kod nas jeste? Naopako ako je tako.

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 593
21.12.2020 19:29:19   
vonavoj
To je do grada,100%..

(odgovor članu Lilly5)
Direktna veza do poruke: 594
21.12.2020 19:29:37   
Beba987
Moj deda je na intenzivno. Naglo mu se slošilo, saturacija pala na 70...

(odgovor članu Lilly5)
Direktna veza do poruke: 595
21.12.2020 19:32:00   
Ivanka 75
😔

(odgovor članu Beba987)
Direktna veza do poruke: 596
21.12.2020 21:09:49   
Misha i Ljisha
I ja mislim da zavisi od grada. A mislim i da mm ima antitela. Njemu i dalje nisu stigli rezultati. Cekamo.

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 597
21.12.2020 21:48:35   
vonavoj
Ako ima antitela,onda je bezbedan,moze na posao😂😂Joj,bas mi je zao bebi...Meni gazda danas kaze,znas da kazu da korona napada dobre ljude,na baksuze nece🤣🤣

Direktna veza do poruke: 598
21.12.2020 21:56:15   
Beba987
Von, izgleda da sam ja baksuz pošto me preskočila.. 😂

Stavili su dedu na kiseonik i stabilizovali se, na 90 je skočila saturacija.. Videcemo dalje.  

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 599
21.12.2020 21:59:23   
vonavoj
I mm je izgleds baksuz🤣🤣

Super za deku!

(odgovor članu Beba987)
Direktna veza do poruke: 600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here