|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Korona virus 3.deo
19.12.2020 22:00:24   
vonavoj
Bebi,moja sestra je isto radila igg i igm ali onaj brzi,bez brojeva i na oba negativna..a nije imala culo ukusa i mirisa,nedelju dana posle mene. Mozda je njoj rano,2 nedelje je proslo samo...

Inace,taj crp je bas visok,mozda je trebao jos jaci antib..Kumin deda umro juce,91g..tako temp,ona dr,slusala ga 2 puta,kao nema na plucina nista..kad corak,na snimku upala..smeste ga y bolnicu i uvece umre.

(odgovor članu Beba987)
Direktna veza do poruke: 501
19.12.2020 22:20:41   
Beba987
Taj isti sam i ja radila. Moja drugarica je u julu imala upalu pluća i njen dečko isto. Iste simptome su imali, on pozitivan na testu, ona negativna. Sada on ima antitela a ona nema.. I ko sad to može da objasni.
Mene taj crp i brine, ali se nadam da je upala pluća da bi imao još neke simptome, star je, slab sigurno bi se brzo proširila i izazvala još nešto, posebno što ima hiljadu komorbiditeta. Krvna slika ne ukazuje na kovid, leukociti su mu normalni, nisu sniženi,a opet to ništa ne mora da znači.. Niko oko njega nije bolestan, a nije ni izolovan.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 502
19.12.2020 22:22:49   
dunja RR
Bebo, Von, to je ono ja stalno pričam, i stalno ponavljam, znam dosadna sam, ali neka sam, bitan je snimak pluća.
Kod korone se ne oslanjajte na slušanje pluća.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 503
19.12.2020 22:26:39   
Beba987
Sve znam Dunja, i kod mog muža se ništa nije čulo. U gradu gde moji žive nema nigde privatno da se snime pluća, a on da izdrži 12 sati čekanja u covid ambulanti nema šanse.. Snimiće mu kada mu pozli i kada mu više ne bude pomoći.. Baš sam tužna i užasno se osećam što ništa ne mogu da uradim.. 

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 504
19.12.2020 22:27:04   
Sanjica26 RR
Toliko su slusali zeta, a dok nije uradio rengen nije znao za obostranu upalu pluca. Bebo, ako imate privatno gde može da odradi rengen, vodite ga. 

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 505
19.12.2020 22:34:10   
Ivanka 75
Ja sad rekoh sestri da ide zet da mu snime ipak pluca. Slusale ga dve doktorke kad je isao na kontrolu ali nisu snimali. Krvna slika mu dobra pa zato nisu snimali, a njemu se temp vraca svaki drugi dan.

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 506
19.12.2020 22:52:49   
Filadendronka
Uglavnom citam skorije postove, sad sve prelistah. Milena i Ljiso, brz oporavak. Bebo, spakujte dedu u auto i pravac u neku najblizu privatnu kliniku. Da te ne grize savest i ne bijes glavu. Pisala sam za brata, njemu mu su svi testovi negativni. Krvna slika je usmeravala na kovid. Ivanka ovo zbog tebe pisem. On ima temp oko 37.2 duze od tri nedelje. Poslednja krvna slika opet pokazuje povisen hemoglobin, blago povisene monocite, a najvise me brine povisen GGT (77u/l). Pluca cista bila pre dve nedelje. On se sve bolje oseca, a inace je bio uzasno. Mlad je i zdrav. 
Inace moj kolega iz kanc pozitivan. Radio u ponedeljak, imao tad simptome. Tako da cekam, ne znam sta bih vise rekla.

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 507
19.12.2020 22:55:45   
Ivanka 75
Zet se mnogo bolje oseca nego prosle nedelje npr. Kaze sestra da i mnogo bolje izgleda nego pre. Izgleda da je oporavak bas bas spor 🙁

(odgovor članu Filadendronka)
Direktna veza do poruke: 508
19.12.2020 22:56:51   
Ivanka 75
Fil, iskreno se nadam da ce te zaobići. 

Direktna veza do poruke: 509
19.12.2020 23:03:27   
vonavoj
Kod nas y Pa nema nigde privatno rengen..sto je strasno..

Direktna veza do poruke: 510
19.12.2020 23:05:02   
Misha i Ljisha

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Bebo, Von, to je ono ja stalno pričam, i stalno ponavljam, znam dosadna sam, ali neka sam, bitan je snimak pluća.
Kod korone se ne oslanjajte na slušanje pluća.

Jeste mene juce slusala pa me nije poslala a kad je stigao crp onda me poslala. Inace evo zvanicno i ja bez ukusa i mirisa. Ni ne mora da stigne rezultat. Ali kod mene je to toliko polako nestajao miris i ukus iskrenk da sam tek veceras skapirala kad sam jela beli luk. Pece me na usnama a u ustima nikakavnosecaj.  Bas jako cudno.
Inace sam ja dobro. Danas cak nisam popila lek za glavu. Tj glavobolja jenjava

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 511
19.12.2020 23:13:12   
Ivanka 75
Ljisho, imas li predstavu od koha si mogla da se zarazis? 

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 512
19.12.2020 23:16:43   
vonavoj
Ljisho,to znaci da imas koronu vec par dana...

Cudan osecaj skroz kad nestane ukus i miris...nista ne oset_is,aman nista..samo teksturu sta jedes..Meni se brzo vratilo..za neka 4 dana..ne skroz,ali se vratilo.

Direktna veza do poruke: 513
19.12.2020 23:21:06   
Beba987
Von, moji su u Smederevu, ni tamo nema nigde privatno da snimiš. Morali bi do Bg-a, a ko da se usudi da ga u takvom stanju spakuje u auto, tamo i nazad 2 sata vožnje.. Kod njih čak nemaš nigde ni da uradiš privatno testiranje niti krvnu sliku niti bilo šta takvo od subote od 14 do ponedeljka ujutru , ništa ne radi osim bolnice, a najbolje od svega je što nedeljom čak ni u bolnici ne testiraju. Probaće noćas da ga odvedu ili sutra pošto sam zvala covid ambulantu pa mi rekoše najbolje sutra, nedeljom navodno nije gužva jer ne rade testiranja. Ne može ništa ni preko veze, poznanica radi u bolnici pre neki dan čekala 5-6 sati, i to samo 5-6 jer je koleginica.. Valjda je pola bolnice zaarzeno i nema ko da radi..

Direktna veza do poruke: 514
19.12.2020 23:32:01   
Misha i Ljisha

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

Ljisho, imas li predstavu od koha si mogla da se zarazis? 

Mislim da je P doneo iz vrtica

Direktna veza do poruke: 515
19.12.2020 23:45:32   
Sanjica26 RR

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

Zet se mnogo bolje oseca nego prosle nedelje npr. Kaze sestra da i mnogo bolje izgleda nego pre. Izgleda da je oporavak bas bas spor 🙁

Spor je oporavak. Mojoj mami i sestri (laksi slucajevi) je trajalo vise od 20 dana. One su imale temp i malaksalost. Temp je brzo prosla, ali zato je kasalj trajao dugo. 

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

Direktna veza do poruke: 516
19.12.2020 23:53:59   
ivaMark
Beba, u Smederevu imas RTG privatno, moja mama je snimala ruku kad je slomila. Kucaj: Dijagnosticki centar Smederevo. 

Nema veće sreće, od ljubavi bebeće :)

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 517
20.12.2020 1:04:36   
Beba987
Hvala Iva, ja danas ceo dan tražim ljudi mi kažu ima u Lozoviku (selo 30ak km od Smedereva). Zvacu ih ujutru možda rade vikendom. I nadam se da primaju ljude sa temperaturom. 

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 518
20.12.2020 2:03:26   
dunja RR
Nisam stigla da napišem, ja sam bila ubeđena do pre neki dan da snimak pluća može privatno uglavnom svuda da se uradi, išla sam logikom, za pare sve može u Srbiji..Međutim, čula sam se sa S vaspitačicom kojoj je ipak tek sada potvrđena korona, izgleda da stavno prošli put nije bila, i ona je pokušala privatno u Euromediku čini mi se da uradi snimak pluća, ali su joj rekli da ne primaju kovid pozitivne.

< Poruku je uredio dunja RR -- 20.12.2020 3:30:54 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu Beba987)
Direktna veza do poruke: 519
20.12.2020 2:11:26   
Beba987
Tako je, u Euromedicu ne primaju. A tamo gde primaju možeš samo ako imas indikaciju lekara bar je tako u Bgu. Ali to je klasična otimačina para, kada sam zvala da pitam za muža pre nego što je imao potvrđenu upalu pluća rekli su mi da ako nema indikaciju lekara iz Covid ambulante onda može kod njihovog lekara i ako zahteva rtg njihovi lekari u glavnom nemaju problem sa tim. Čini mi se da je Belmedic bio u pitanju. Znaci samo im dodatno platiš pregled i sve može. 

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 520
20.12.2020 7:33:34   
Misha i Ljisha
E ovde je ipak malo i eticnostu pitanju a ne samo dodatne pare da se razumemo. To je zracenje ljudi i rabljenje aparata. Mogu samo misliti koliko ljudi im je doslo ove godine fim su kasljucnuli u panici da snimaju pluca. Tako da se s njihovom politikom slazem.

(odgovor članu Beba987)
Direktna veza do poruke: 521
20.12.2020 9:27:24   
vonavoj
Kod nas nema privatno bas zbog toga sto nemaju odvojeno zelenu i crvenu zonu...zato ne rade uopste.

Ljisho,tm kako je? Pa koliko je proslo dana od kad je kod P potvrdjeno?

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 522
20.12.2020 9:51:21   
Ivanka 75
Kod Pavla potvrdjeno? Znaci vrtic...

Uhhh... Da sto pre prodje... 

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 523
20.12.2020 10:55:07   
mama Jo
Milena, Ljisha kako ste?
Beba987, tvoji? Kako deka?

,,Carpe diem"

Direktna veza do poruke: 524
20.12.2020 11:02:42   
Beba987
Deka isto, danas i baba dobila temperaturu. Haos... Sad čekam mamu i tatu.. 

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here