|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 12/20
17.12.2020 18:18:59   
pari
Hvala ti maslačak što si se javila i umirila :) za 3 nedelje punim 44...pretpostavljam da jeste do godina, stresa i svačeg...čekaću...Kako si ti?

sitnice i emocije čine život...

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 401
17.12.2020 19:46:12   
Maslacak15
stvarno mislim da je sve ok pari :) dobro smo nije lose, iako imamo hiljadu jednu temu i dilemu oko selidbe.  ali pozitivna sam, radujem se promeni, valjda cemo se nekako transportovati svi djuture...

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 402
17.12.2020 19:49:25   
pari
Drago mi je Maslačak, biće to dobro,jedno po jedno...

Von,kako si ti? Maraj,kako leđa?Ostale mame,kako ste?

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 403
17.12.2020 20:21:10   
vonavoj
I ja pari ocekujem vesticu..makar da dobijem na vreme..

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 404
17.12.2020 20:27:40   
pari
Ja ću sad da se opustim pa ću dobiti valjda dok ne krenemo...

Slatko jedem non stop pa mi to više nije reper kad treba da dobijem 😆

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 405
17.12.2020 22:14:48   
flamingos
Joj Pari,dobra si.Ja evo još malo pa dva meseca ne dobih.Maraj,razumem te u potpunosti.Boli opasno.Što je najgore položaj ne možeš da nađeš,ni da legneš,sedneš.Kljukam se lekovima.Trebala bih i na masaže,ali ćekam da ovo ludilo prođe.Kako si sad,popustili bolovi?Ostale mame,kako ste?

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 406
17.12.2020 22:49:31   
Tiziana

Pari, Maslacak, mi smo vrsnjakinje. Meni je u septembru ciklus preskocio. i nakon toga se nastavio u dan kao sto je bilo pre. U novembru sam bila kod mog dr i kad sam mu to rekla, odmah me je sasekao i rekao nije to sto mislite, stres je. Sve je ok, opustite se. Ja sam sigurna da si ti vec mesecima pod velikim stresom. Ja ne pisem cesto, ali citam kad imam vremena pa znam sta se desava... 

IZVORNA PORUKA: pari

Hvala ti maslačak što si se javila i umirila :) za 3 nedelje punim 44...pretpostavljam da jeste do godina, stresa i svačeg...čekaću...Kako si ti?

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 407
17.12.2020 23:34:06   
pari
Tiziana 🤗

Flamingos, i ti se mučiš sa leđima...baš je to zeznuto...Deca zaspala tek pre sat...a ja sad nikako da ostavim tel i spavam...

(odgovor članu Tiziana)
Direktna veza do poruke: 408
18.12.2020 6:38:37   
flamingos
Dobro jutro.Pari,da,mučim muku sa leđima.Kako si ti,tvoji sinusi?Bliži se vaš odlazak.Mnogo mi je drago zbog vas.Školarci,srećan raspust.Mame,kako ste?Duškić,klikćeš.Srećno,samo napred,navijam,izdrži još danas.Pratim šta se dešava.Pozdrav svima.❤

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 409
18.12.2020 7:48:04   
jess021
Jutro mame!

Probudila me macka. Nama se sad sve vrti oko nje, tako da ne znam sta drugo da kazem😁Sinoc smo bile napolju, nije uopste bilo hladno. Jos otisli i na igraliste na kome je bas mrak, ali nema veze. Deci super, nisu dugo bila. 
Flam, najvrednija si! 
Pari, jesi sve pripremila? Jesi pricala nesto sa M? 
Ljiso, kako si?

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu flamingos)
Direktna veza do poruke: 410
18.12.2020 7:53:51   
pari
Jess, rekla sam mu da ćemo ostati ovaj put duže i daćemo ds upišemo školicu/školu. Nisam išla u detalje i nisam forsirala priču.  Njemu je sve to ok. Videćemo da li će mu tata nešto reći. Dogovorili smo se da nećemo praviti big deal od svega toga.

Dobro jutro!

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 411
18.12.2020 8:00:20   
Maraj
Jutro mame.
Pari user posted image super si odlucila. Smatram da ga ne treba opterecivati...
Ja pijem kafu. Odvela S u vrtic. Posle cu ubskolu, sto pre neku dan neko rece "nogama" user posted image
Ledja su hvala Bogu bolje. Popila sam i magnezijum juce pored diklofenaka i midokalma.

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 412
18.12.2020 8:01:45   
emicaa
Dobro jutro,kod nas uobicajno.Dora otisla u skolu,David spava.Jos danas i odmaramo dvije sedmice.Trebala bi poceti narucivati poklone.

Maraj mrdas li?
Moja mama je u prvoj polovini 40.izgubila menstruaciju.Ali kod nje su veliku ulogu igrali lijekovi.Tako su joj rekli.Maslacak kad se selite?

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 413
18.12.2020 8:12:39   
pari
Maraj, dobro je da te je malo popustilo...

Emice, mislim da je kod mene sve ok osim stresa koji mi je verovatno poremetio skroz ciklus ...a i godine su sigurno.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 414
18.12.2020 8:37:51   
Sanjica26 RR
Dobro jutror.

Jos danas i raspust👏 Moja Sofi se probudila pre mene da bi spakovala knjige. Inace, kod nje sve mora da bude pedantno. Sinoc je otisla ranije u krevet, pa nije spakovala. I onda je zato ranije ustala. Sva je na mene. Dok sve ne obavim, nema mrdanja.T je junacki izdrzala online pracenje. Sedece polugodiste cemo je vratiti u skolu. Nadam se da ce se vratiti uciteljica. 
Jos malo leskarim, pa da dam detetu dorucak. I vodim je u skolu. 
I meni su popustila ledja. Mm mi maze kremu koju mi je preporucio maser. 

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 415
18.12.2020 9:50:24   
emicaa
Svi se radujemo pauzi sa skolom 🤣 mi se radujemo spavanju do kad hocemo.Nesto sam nacula da pojedini kantoni raznatraju da produze posle raspusta dvije sedmice skolu od kuce.Nek rade sta hoce

Pari nemoj me shvatit pogresno,ja sam mislila da si mladja.Izgledas mladje.Mislila sam da si jos u trideset_im

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 416
18.12.2020 9:55:28   
pari
Emice, i ja sam se tu negde zaustavila 😁 

Ostavila sam konačno auto na pranje, vežbala pola sata, sad ću videti šta ću dalje.Šta vi radite?

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 417
18.12.2020 10:00:17   
Sanjica26 RR
pari, kao sto rece maslacak sve je to normalno, s obzirom da imas 44.

Emi, ja se nadam dužem spavanjuuser posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 418
18.12.2020 10:03:30   
pari
Sanjice, nemam još 44 😁 još dve i po nedelje hehehe...

Čekaću svakako, doći će ciklus u nekom momentu

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 419
18.12.2020 10:06:48   
Sanjica26 RR
Necemo da sitnicarimouser posted image
Tako je i kod moje kume.

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 420
18.12.2020 10:08:43   
mama Jo
Dobro jutro mame, danas je petak verujem da to svima znaci 😊
Maraj, jesi bolje?
Pari, verovarno da si i nesveano pod streson a to sve utice. Ako je ikako moguce, probaj nekoliko dana da das sebi oduska pa da radis samo ono sto ti prija, tebi licno.
Jutros bas hladno nesto, i mracno, ja bih citav dan lezala i gledala serije. Ali ne Patrolne sape user posted image

,,Carpe diem"

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 421
18.12.2020 10:16:15   
pari
Hahaha mama jo, skroz te razumem...i ja uglavnom gledam crtane 🤪

Doduše sad imam i malo vremena prepodne pa gledam šta hoću...još malo pa neće biti ni toga 😁Žao mi je što ne mogu ni sa kim da se družim i vidim zbog ove situacije...to bi mi prijalo ali šta da se radi.  

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 422
18.12.2020 12:41:45   
flamingos
Jess,ustajem rano kad idemo pre podne u školu.Sat vremena iskuliram,pijem kafu,pa budim dete.Stigosmo iz škole.Išle smo u kupovinu,svašta napazarile i poklone za Novu godinu,potrepštine za kuću.Ovih dana još koje šta da pazarimo,dok ne budu veće gužve.Pari,znači uskoro rođendan.Pozdrav svima.❤

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 423
18.12.2020 12:43:07   
pari
Da,flamingos, rođendan 6og i sledeći dan putujemo 😊

(odgovor članu flamingos)
Direktna veza do poruke: 424
18.12.2020 16:14:34   
Maraj
Dan mame. Ja dosla s posla. Sto rece sanjica, raspust!! user posted image
Ubih se oko dnevnika...mislim da sam sve zavrsila....
Ledja su bolje, hvala na pitanju. Nikad mi nije bilo ovako. Ta ukocenost, tolika bol... uh bas je zeznuto. Al hvala Bogu, proslo...

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Značaj večernjeg obroka za bebe
Hranjivi sastojci koje beba unosi tokom dana, a posebno u večernjem obroku, imaju direktan uticaj na njihov noćni odmor,...
Pripremite bebinu kožu za hladno i vetrovi...
Od najranijeg perioda detinjstva potrebna je pravilna nega dečije kože kvalitetnim preparatima koji neguju i obnavljaju ...

image
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here