|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Korona virus 3.deo
15.12.2020 15:46:19   
flamingos
Olga,biće sve ok.ne brini.Ivanka,bitno da su pluća u redu.Pomoćiće mu pancef da se reši i tih muka,da ne brinete više.❤

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 376
15.12.2020 15:58:37   
Ana RR

IZVORNA PORUKA: smeško

Cekajte, ona kojoj svi ,,verujemo"? A jeste li citale o ,,mogucnostima" ministra? Kako li smo samo naivni, tesko nama. Kako znate da nije donet? 

Smeško, iskreno sumnjam da smeju da donesu takav zakon. Ali ko zna, ni ja im ne verujem ni reč. Ja doduše zaobilazim sve vezano na ovu temu u širokom luku, tv ni ne palim.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 377
15.12.2020 16:15:59   
smeško
To je najpametnije.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 378
15.12.2020 17:02:20   
emicaa
Dunja pocela je kasljati,dao joj sirup za kasalj.Ona kaze nema potrebe za doktorom ne bole je pluca 🙄 Dora je u februaru imala upalu pluca i nije je bolilo.Samo temperatura kao kod nje sad i jak kasalj.Isto nema temperature i po 24 sata skoro i opet dobije.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 379
15.12.2020 17:20:11   
dunja RR
Emi, ja se iskreno nadam da je ok, ali veruj mi, psole onog što smo prošli, ne samo sa svekrvom već i sa nekoliko bliskih ljudi uposlednjih par dana. Svi su imali tu T koja se vraćala i kašalj. Ne želim da te plašim, ali jedan prijatelj mm je preminuo pre par dana, inače jako bogat čovek, mogao je na pregled gde god je želeo. On je izabrao da se leči sam kod kuće. Kada je otišao u bolnicu (moj muž ga nagovorio), nije bilo kasno, već prekasno, mi smo ostali zatečeni umro je za 3 dana u bolnici. Od simptoma je imao kašalj i T, koja je trajala par dana, ništa ga nije bolelo. Da naglasim da je čovek imao 70 godina.

Naša Dr Julka je isto imala par dana T, i kašalj. Ja sam je zamolila da se testira, posle svega sa svekrvom meni je po glasu kako je zvučala sve bilo poznato, ona je verovala da nema koronu (mislila je da je T od iscpljenosti jer je pre 3 nedelje sahranila majku, sahrana, sve sama završavala, u drugom gradu ..), ali se ipak testirala, bila negativna (nisam sigurna, ali moguće da je uradila brzi test, koji znate već, često bude pogrešan). Posle još nekoliko dana kašlja i T, primaju je u bolnicu u teškom stanju, i potvrđena korona tek tada. Odmah su je stavili na kiseonik, hvala Bogu, ja mislim da nije bilo potrebe za respiratorom. Njega retko ko preživi, ima slučajeva, ali retko. Dr Julka je isto starija žena, da naglasim.

Nije ista ta duža T kod mlađih i kod starijih ljudi, mada sada nisam sigurna, tvoaj svekrva možda i nema puno godina, jer znam da si ti mlada.

Ja bi uradila da sam na njenom mestu snimak pluća, pa nek sve bude u redu (što se iskreno nadam), ali biće mirna, i nastaviti lečenje kući.

< Poruku je uredio dunja RR -- 15.12.2020 17:39:06 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 380
15.12.2020 17:29:02   
Sanjica26 RR
Emi, evo i primera mog zeta. U pravu je Dunja. Ne treba cekati kad toliko dugo traje temp. 

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 381
15.12.2020 17:39:19   
emicaa
Ima 61 godinu.Sve ja razumijem,i sama joj svaki dan govorim da zove doktora da ne ceka.Ja sa svoje strane samo to mogu,ostalo je na njoj.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 382
15.12.2020 17:43:28   
dunja RR
Sada razmišljam, ja sam od simptoma imala T samo 2 sata možda, nedelja je bila, i taj dan malo grebuckanje grla, ali ne kao kod prehlade, mnogo blaže, u ponedeljak sam odmah odradila odmah snimak pluća. Takva je bila procedura u Bosni.
Čulo mirisa sam tek kasnije izgubila, ali to je sve, nit sam kašljala, nit bila malaksala. Sve kao i obično.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 383
15.12.2020 18:24:34   
vonavoj
Kad vratim film,mislim da sam se zarazila kod frizerke 14.11.(pre mene je bila jedna devojka,i posle sam bila sama sa frizerkom,ali ista prostorija) ona je 20og dobila temp,a mene su od 21.og bolela jako ledja i vrat..ali mislila sam da je to ono moje.posle me je 24og grebuckalo malo grlo,ali sam mislila da je od vrata,da umisljam..i cele nedelje me boleo vrat,ramena...da bi 27.og izgubila culo mirisa i ukusa..jer ne verujem da je prvi simptom gubitak cula..ali nisam povezivala sa bolom u ledjima...nisam imala temp,groznicu,nista.

Emice,kako su kod vas tako laganini...

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 384
15.12.2020 18:36:38   
dunja RR
Von ja sam vam onomad pisala da sam sigurna da je zaova pokupila koronu kod frizera, ili kada je radila nokte/farbala trepavice (do tada nisam ni znala da neko i to radi), jer to su jedina mesta na koja ide, ona zapravo visi tamo.

< Poruku je uredio dunja RR -- 15.12.2020 18:59:03 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 385
15.12.2020 18:39:26   
dunja RR
E a sećam se kada si stavila siku frizure, jel mi veruješ da sam pomislila tada da ja ne bi smela sada da idem kod frizera, iako verovatno imam imunitet još uvek. Ali jok, farbam se kod kuće sama, ne želim da razmišljam.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 386
15.12.2020 18:45:21   
Maraj
Sanjice kako su tvoji?
Von, ti?
Emice... ne znam ... meni se isto ne svidja to oko svekrve... bas dugo dana ima T.
Od mog djaka juce preminula baka. I to je odvezli iz Bg-a za Nis u bolnicu. Tamo.umrla. Stric u bolnici. ...

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 387
15.12.2020 19:39:37   
Ivanka 75
Emice, rekla bih da su ovi nasi ladovina, ali i tamo su izgleda.... 

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 388
15.12.2020 20:07:11   
vonavoj
Dunja,kontala sam ima malu decu,pazi se,sto i jeste tako bilo..ali ocigledno nas je obe zarazila osoba pre mene...nas dve smo bile same u salonu od 11 do 15,a pre mene je bila samo ta devojka,koja je mogla da nas zarazi.

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 389
15.12.2020 20:36:44   
emicaa
Ivanka oa kolika su ldovina govori cinjenica da su za Doru govorili 3 sedmice da je virus,nisu htjeli ni krv uzeti a na kraju Tbc bila.Ja uvjek kazem da je ovde stvarno loto naici na dobrog doktora.Oni kojui su bas dobri rade u bolnici

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 390
15.12.2020 20:37:14   
pari
I ja se baš brinem oko frizera. Ja bih jedino htela keratin da uradim nedelju dana pre nego što krenem ali ne znam da li mi treba taj rizik. Moja frizerka je sad imala koronu, vratila se juče na posao.

sitnice i emocije čine život...

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 391
15.12.2020 21:03:25   
vonavoj
Pari,ja sam bas zato isla kod ove,jer radi samo sa jednom musterijom..ali...gotovo sad. Mislim da tebi ne treba taj rizik,iskreno..jedino ako ces biti sama u salonu i trazi da izluftira pre nego sto sednes.

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 392
15.12.2020 21:05:22   
Ivanka 75

IZVORNA PORUKA: vonavoj

Dunja,kontala sam ima malu decu,pazi se,sto i jeste tako bilo..ali ocigledno nas je obe zarazila osoba pre mene...nas dve smo bile same u salonu od 11 do 15,a pre mene je bila samo ta devojka,koja je mogla da nas zarazi.

Ostao zarazen vazduh posle nje...😔

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 393
15.12.2020 21:07:48   
Sanjica26 RR
Moja kosa vapi za frizerom, ali neka hvala. Strpicu se

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

Direktna veza do poruke: 394
15.12.2020 21:12:32   
Ivanka 75
Pa kad stric mog supruga ne zna kako je mogao da se zarazi... Ni gde. Covek koji zivi sam, jedino sto ide u nabavku povremeno. Jedino akp je isao nekome u poset_u, sto nije iskljuceno. 

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 395
15.12.2020 21:17:50   
vonavoj
Ja samo to vidim da je bilo rizicno..frizerka sw razbolela posle 6 dana od kad smo bile zajedno. I to je bas nagrabusila,14dana nije ustajala iz kreveta...ja sam dobro prosla...jer se samo bukvalni indirektno bilo.nista mi drugo ne pada na pamet...

Direktna veza do poruke: 396
15.12.2020 21:28:52   
Ivanka 75
Jeste li nosile maske u salonu?

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 397
15.12.2020 21:32:51   
vonavoj
Nosile smo masku,ali ona je pila kafu,ja sam jela neki keks.tad sam skinula..nas dve smo bile na razdaljini...ostalo u prostoriji,nije luftirala.

Direktna veza do poruke: 398
15.12.2020 21:51:07   
Ivanka 75
Toliko je zarazan izgleda... Ja bila kod frizera pre 10ak dana, maska sve vreme, samo ja i 2 radnice u salonu. I to sam uzela novu, nekoriscenu masku, zategla je da mi nista ne prodje. 

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 399
15.12.2020 21:57:32   
Filadendronka
Kolega iz moje kanc ima temperaturu. A taman sam mislila da je malo proslo. Aman vise. Brat sutra na kontrolu, nema vise temp, ali je sav slomljen i dalje. 

Direktna veza do poruke: 400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here