dunja RR
|
Emi, ja se iskreno nadam da je ok, ali veruj mi, psole onog što smo prošli, ne samo sa svekrvom već i sa nekoliko bliskih ljudi uposlednjih par dana. Svi su imali tu T koja se vraćala i kašalj. Ne želim da te plašim, ali jedan prijatelj mm je preminuo pre par dana, inače jako bogat čovek, mogao je na pregled gde god je želeo. On je izabrao da se leči sam kod kuće. Kada je otišao u bolnicu (moj muž ga nagovorio), nije bilo kasno, već prekasno, mi smo ostali zatečeni umro je za 3 dana u bolnici. Od simptoma je imao kašalj i T, koja je trajala par dana, ništa ga nije bolelo. Da naglasim da je čovek imao 70 godina. Naša Dr Julka je isto imala par dana T, i kašalj. Ja sam je zamolila da se testira, posle svega sa svekrvom meni je po glasu kako je zvučala sve bilo poznato, ona je verovala da nema koronu (mislila je da je T od iscpljenosti jer je pre 3 nedelje sahranila majku, sahrana, sve sama završavala, u drugom gradu ..), ali se ipak testirala, bila negativna (nisam sigurna, ali moguće da je uradila brzi test, koji znate već, često bude pogrešan). Posle još nekoliko dana kašlja i T, primaju je u bolnicu u teškom stanju, i potvrđena korona tek tada. Odmah su je stavili na kiseonik, hvala Bogu, ja mislim da nije bilo potrebe za respiratorom. Njega retko ko preživi, ima slučajeva, ali retko. Dr Julka je isto starija žena, da naglasim. Nije ista ta duža T kod mlađih i kod starijih ljudi, mada sada nisam sigurna, tvoaj svekrva možda i nema puno godina, jer znam da si ti mlada. Ja bi uradila da sam na njenom mestu snimak pluća, pa nek sve bude u redu (što se iskreno nadam), ali biće mirna, i nastaviti lečenje kući.
< Poruku je uredio dunja RR -- 15.12.2020 17:39:06 >