|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Korona virus 3.deo
14.12.2020 11:59:25   
Olga75
On je svojeglav i najpametniji- mislim da se i on oseća odgovornim za mene. Iskreno, već dva meseca se nismo videli i nedostaju mi i on i njegove cure ali to smo svi racionalizovali. Neće da ide na testiranje jer nema temperaturu, pije cink,magnezijum, vit C,D, svi oni piju suplemente.
Moj problem je što ga ne vidim user posted image i bojim se. Naš tata je umro sa 53 godine od infarkta, baka je umrla od infarkta, deda je imao opstruktivnu bolest pluća, drugi deda infarkt, ujak ima tromboze, ogromno gensko opterećenje. Kažem prestravljena sam.

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 351
14.12.2020 12:19:38   
vonavoj
Neka uvedu i aspirin protect i to je to,pokriveni su..

Moj muz se nije zarazio od mene,nisam se izolovala...tj.nije imao simptome...evo i maraj isto...polako,ne mora nista da znaci.

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 352
14.12.2020 12:23:28   
Olga75
Hvala na ohrabrenju user posted image
Ja sam za sebe uvek mislila da sam racionalna i sad sam se baš pokolebala.
Hvala još jednom user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 353
14.12.2020 13:01:32   
vonavoj
Olga,nije svejedno,znam..ali evo kaze ti neko ko je do juce imao koronu,bice to dobro,mora..

Imala sam i ja napade panike,ali shvatis da nemas nista od toga...sto kazy ima i gorih bolesti..

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 354
14.12.2020 14:06:23   
emicaa
Olga bice on dobro,ali potpuno razumijem tvoj strah.Ponusaj da se ne jedes.Svekrvi opet skocila temperatura,kad je pricala sa doktorom bila normalna,on rekao da nema potrebe da dolazi.Sad mi pise opet 38.7.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 355
14.12.2020 14:41:56   
Duškić

IZVORNA PORUKA: vonavoj

Olga,nije svejedno,znam..ali evo kaze ti neko ko je do juce imao koronu,bice to dobro,mora..

Imala sam i ja napade panike,ali shvatis da nemas nista od toga...sto kazy ima i gorih bolesti..

Bas tako Von. Ima.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 356
14.12.2020 15:04:16   
Maraj
Boze emice... da menja doktora? Kako to idw kod vas? Zena ima temperaturu vec 10 dana, zasto ke pustaju tako...

Olga mm isto, rece ti von , gubitak cula mirisa i ukisa, bolovi u misicima, jedan danT nesto iznad 37. Bili smo ubstanubsa njim 15 dana. Niko nista. Ni deca ni ja.
Bice to sve ok. Ne sekiraj se unapred

(odgovor članu Duškić)
Direktna veza do poruke: 357
14.12.2020 15:04:33   
Milena18
Olga, verujem da mnogo brineš, ali ne možeš ti tu ništa osim da probaš da pričas sa njim da ode da se testira ako ima neke simptome.
Emice, jesu li svekrvi snimali pluća? Mom poznaniku se tako navraćala temperatura, ispostavilo se da ima obostranu upalu pluća. Već dosta dugo to njoj traje.

< Poruku je uredio Milena18 -- 14.12.2020 15:05:34 >

(odgovor članu Duškić)
Direktna veza do poruke: 358
14.12.2020 15:56:53   
Ana RR
Danas pričam sa kolegama iz UK, svi su protiv vakcine. Kažu da se do sada facijalis pojavio kao side effect. Ja zaista ne znam ništa o vakcinama ali čini mi se da nešto što je napravljeno za tako kratko vreme ne može biti bezpropratnih efekata. I iskreno ne verujem da ću se odlučiti da je primim. Pa makar i u 6. kvartalu 2025. godine, što reče Kesić user posted image

Olga i ja bih brinula koliko i ti, ne možeš se isključiti. Ali sa druge strane ništa ne možeš da učiniš. Biće svi dobro user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 359
14.12.2020 18:50:50   
emicaa
Anci isto mislim o vakcini.Ko hoce samo naprijed,ja bih zaobisla.

Maraj ne moze ga tek tako promjeniti,mogla bi tek posle NG.Ali ovde svejedno na to gledaju malo opustenije.Nije joj snimao pluca,samo gledao u krvi ima li ikakve upale i preslusao pluca

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 360
15.12.2020 12:33:52   
smeško
Код нас је донет закон по којем нам могу одузети децу ако не приме вакцину.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 361
15.12.2020 12:42:57   
dunja RR
Moja knjigovođa je imala koronu nekih mesec dana pre mene, znači pre 5 meseci. Proverila antitela pre neki dan i još ima imunitet. Inače, nije bila težak slučak, bila je malaksala, nije imala upalu pluća, satuiracija joj je bila dobra, izgubila je čulo mirisa i dugo joj se vraćalo, tako je i meni, što je možda i omogućilo da ima duže imunitet.

Ali i pretpostavila je da je još imuna jer je u poslednjih mesec dana bila sa jedno 20 zaraženih u dugom direktnom kontaktu u zatvorenom prostoru. Radi kao knjigovođa u velikim firmama i stalno je u kontaktu sa puno ljudi. Svakog dana neko od njih sazna da je pozitivan.
Ali mi kaže da joj je hemoglobin 99, i kompletna krvna slika jako loša, bukvalno svi parametri kaže. Ali dobro se oseća.

< Poruku je uredio dunja RR -- 15.12.2020 12:50:26 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 362
15.12.2020 12:46:35   
Olga75

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Danas pričam sa kolegama iz UK, svi su protiv vakcine. Kažu da se do sada facijalis pojavio kao side effect. Ja zaista ne znam ništa o vakcinama ali čini mi se da nešto što je napravljeno za tako kratko vreme ne može biti bezpropratnih efekata. I iskreno ne verujem da ću se odlučiti da je primim. Pa makar i u 6. kvartalu 2025. godine, što reče Kesić user posted image

Olga i ja bih brinula koliko i ti, ne možeš se isključiti. Ali sa druge strane ništa ne možeš da učiniš. Biće svi dobro user posted image

Dok nama stigne vakcina ihahaj. Mislim do o tome ne treba "lupati glavu".
Inače moji samo šmrcaju i rečeno im je da sede u kući. I dalje sam prestravljena user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 363
15.12.2020 12:55:09   
dunja RR
Oldži, ne birini, ako nemaju T, biće to ok, verovatno su bili izloženi maloj koncetraciji virusa. A i mladi su svi.

Samo neka prate i prijavljuju simptome, vidim da nadrljaju uglavnom oni kriju i misle nije to ništa.

user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 364
15.12.2020 12:56:02   
dunja RR
Emi, da li može negde privatno da snimi pluća?
Jer ta duga T nije baš ok.
Kako ej danas?

IZVORNA PORUKA: emicaa RR

Maraj ne moze ga tek tako promjeniti,mogla bi tek posle NG.Ali ovde svejedno na to gledaju malo opustenije.Nije joj snimao pluca,samo gledao u krvi ima li ikakve upale i preslusao pluca

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 365
15.12.2020 13:00:42   
Olga75

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Oldži, ne birini, ako nemaju T, biće to ok, verovatno su bili izloženi maloj koncetraciji virusa. A i mladi su svi.

Samo neka prate i prijavljuju simptome, vidim da nadrljaju uglavnom oni kriju i misle nije to ništa.

user posted image

Dunja user posted image
ja brinem zbog genetike jer ,kažem, on baš ima opterećenje a pre jedno 7-8 godinana UZ je viđena hipertrofija leve komore, on je to i zaboravio jer jednom mu je rečeno a ja nisam videla snimak, on mi je rekao i naravno da nisam zaboravila.
Samo da ostane ovako

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 366
15.12.2020 13:01:58   
Ivanka 75
Moj zet bio juce kod lekara, KS mu je dobra, kazu miruje, temp ima ponekad, cista mu pluca, dali mu Pancef. I rekli da je ta duga temperatura normalna za covid. Bitno da su pluca ok. 

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 367
15.12.2020 13:11:36   
dunja RR
Iv, ako traje T dugo (a uglavnom ne traje, duže od 3-5 dana kod lakših slučajeva, svekar i ja smo imali samo jedan dan T, mm 3 dana, jedino je sverkrvi duže trajala, ali je ona bila jedina težak slučaj, od nas) svakako treba proveiti pluća, ali sam ja razumela Emi da svekrvi niko nije snimio pluća do sada, a dugo trahj T. Čak je pre neki dan neki dr pričao koliko se razlikuke rendgen od skenera, koliko je korona podmukla, čak i rendgen nekada previdi teško stanje. A slušanje pluća ne preporučuju kod korone kao nešto psoebno merodavno.
Tvom zetu su čista pluća, znači proverili su, i to je super.

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

Moj zet bio juce kod lekara, KS mu je dobra, kazu miruje, temp ima ponekad, cista mu pluca, dali mu Pancef. I rekli da je ta duga temperatura normalna za covid. Bitno da su pluca ok. 

< Poruku je uredio dunja RR -- 15.12.2020 13:19:09 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

Direktna veza do poruke: 368
15.12.2020 13:11:42   
emicaa
Olga bas sam htjela pitati kako su.Bice dobro,sigurna sam.

Dunja ptoblem je sto ne moze,za to bi morala u bolnicu ili negdje neku privatnu kliniku.A to ne moze otici ako joj doktor ne napravi termin.Opet je jutros imala temperaturu,doktor je zove svako jutro da provjeri kako je.Kaze nema potrebe da opet dolazi.Pojma nemam.Ona danima jede samo mandarine

Direktna veza do poruke: 369
15.12.2020 13:15:36   
dunja RR
Joj Emi ne znam.
Ja se sada tako kajem što nisam urgirala da negde odvedemo svekrvu privatno, ali nismo mogli, svi smo bili u karantinu a tamo nema privatnika, malo mesto.
Jedino smo mogli u Sarajevo da je pdvedemo, ali da nismo bili u karantinu. Njeni doktori su je od petka do ponedeljka držali na kućnom lećenju, sa teškom upalom puća, zato što vikendom ne snimaju pluća (a ona dobila T u petak uveče), I to je koštalo života.
Ona je baš kasno otišla u bolnicu.
Da smo bili u Beogradu, odmah bi je negde privatno odvela na snimanje, ovde možeš termin da dobiješ kada god želiš. Zato mi je čudno da to kod vas ne može?

< Poruku je uredio dunja RR -- 15.12.2020 13:23:29 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 370
15.12.2020 13:17:29   
dunja RR
Emi, jel ne kašlje?

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 371
15.12.2020 13:46:05   
Ana RR

IZVORNA PORUKA: smeško

Код нас је донет закон по којем нам могу одузети децу ако не приме вакцину.

Smeško, niko ne može da donese takav zakon. Možda amerikanci jedino haha. Ona Kisićka je rekla da to nije tačno.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 372
15.12.2020 14:06:25   
Sanjica26 RR
Ma i nije donet takav zakon. Ni ja to nisam cula. A i cula sam Kisic sta je rekla. 

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 373
15.12.2020 15:12:51   
smeško
Cekajte, ona kojoj svi ,,verujemo"? A jeste li citale o ,,mogucnostima" ministra? Kako li smo samo naivni, tesko nama. Kako znate da nije donet? 

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 374
15.12.2020 15:33:39   
smeško
Kucam na telefonu, ne mogu da izbrisem poslednju poruku. Izvinjavam se svima, obilazicu ovu temu. To sto ja ne verujem bilo kome od njih i mislim da nas sistemski ubijaju, trenutno nije za ovu temu. Izvinite zenske. 

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here