|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Korona virus 3.deo
8.12.2020 18:26:56   
emicaa
Von nista,samo paracetamol.Samo ako pocnes otezano disati javljas se doktoru,do tad sjedis u stanu i ne mrdas

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 301
8.12.2020 18:42:14   
vonavoj
Pretpostavila sam...kod nas ide odmah hemomicin..mada su sad smanjili,kako koji doktor...

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 302
8.12.2020 19:33:02   
emicaa
Vi imate i kontrole,ako se ne varam?ovde jedino sto doktor zove svaki dan da pita kako si,povremeno zovu i iz udruzenja za plucne bolesti i naravno ovi sto provjeravaju jel postujes izolaciju.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 303
9.12.2020 8:49:51   
nata11
Ma kakve kontrole. Mozda u gradovima gde je manji broj zarazenih. Cekas 2 nedelje i ako se osecas OK to je to. Nema novog testiranja nema odlaska kod dr.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 304
9.12.2020 9:18:05   
emicaa
Onda sam pogresno shvatila.U stvari Von je pisala da je isla snimati pluca.

Svekrva jos uvjek ima temperaturu,ali ne bole je misici vise.Svekar je otisao na testiranje

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 305
9.12.2020 13:17:10   
emicaa
Svekru radili brzi test i negativan.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 306
9.12.2020 15:02:00   
lesli
Emice, znam zenu(lekar je) kojoj su 2 razlicita brza bila negativna, imala je simptome i urade joj pcr i pokaze da je pozitivna...

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 307
9.12.2020 15:11:54   
emicaa
Valjda ce ovaj brzi test slati u lab. na testiranje.Ja se stvarno ne razumijem u sve to,ali nekad mi sve ovo stvarno nema smisla.Umjesto da odrade bris pa salju u lab. oni salju brzi test na testiranje.Mozda sam ja idiot,ali meni su oni veci...

< Poruku je uredio emicaa RR -- 9.12.2020 17:52:57 >

(odgovor članu lesli)
Direktna veza do poruke: 308
9.12.2020 15:29:36   
vonavoj
Nekako se u okruzenju pokazalo,ko ima negativan brzi test,a ima sve tegobe,da je vec otislo na pluca..spusta se.i onda pcr pokaze pozitivan rezultat.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 309
9.12.2020 17:58:04   
emicaa
On ima samo temperaturu 38,nista drugo.Ako i testiranje testa bude negativno,sledeci cetvrtak mu se zavrsava karantin.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 310
9.12.2020 21:01:32   
Filadendronka
Obilazim temu. Moj brat vise od sedam dana ima blagu temp, brzo test negativan. Pre dva dana ga hitna tokom nocu odvezla u bolnicu,  ali posto su pluca cista vratili ga kuci tj. tata ga dovezao. 🤬Ceka rezultate pcr, sve ga boli do te mere da me pitao je hoce li se izvuci. Danas je malo bolje. Popio dve kutije hemomicina. Trudim se da ne razmisljam o roditeljima. 

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 311
9.12.2020 21:07:12   
flamingos
Ufff,Fil.Držite se.Biće sve ok.Ljubim te,ne brini.Proćiće.Muke,da poludi čovek od briga.

(odgovor članu Filadendronka)
Direktna veza do poruke: 312
9.12.2020 21:12:09   
dunja RR
Emi, treba biti obazriv sa T, jer kod mnogih u početku i jeste samo T, sv edrugo ok, ljudi se opuste, pa onda nakon par dana ide naglo pogoršanje, i takvi slučajevi završe u teškom stanju.
Nadam se da će svekar ostati lakši slučaj, ali budite obazrivi.

IZVORNA PORUKA: emicaa RR

On ima samo temperaturu 38,nista drugo.Ako i testiranje testa bude negativno,sledeci cetvrtak mu se zavrsava karantin.

< Poruku je uredio dunja RR -- 9.12.2020 21:28:34 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 313
9.12.2020 21:13:46   
dunja RR
Fil, verujem da će biti ok, sve je bilo ovako i kod mm, na kraju se dobro završilo. Molim se da bude brat dobro user posted image

Ali pratite roditelje, oni su u ugrženiji, a koliko shvatam, bili su u kontaktu?

IZVORNA PORUKA: Filadendronka

Obilazim temu. Moj brat vise od sedam dana ima blagu temp, brzo test negativan. Pre dva dana ga hitna tokom nocu odvezla u bolnicu,  ali posto su pluca cista vratili ga kuci tj. tata ga dovezao. 🤬Ceka rezultate pcr, sve ga boli do te mere da me pitao je hoce li se izvuci. Danas je malo bolje. Popio dve kutije hemomicina. Trudim se da ne razmisljam o roditeljima. 

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu Filadendronka)
Direktna veza do poruke: 314
9.12.2020 21:19:45   
dunja RR
Meni su sada javili da je naša dr Julka, pedijatar naš koji odgovara na pitanja na Ringeraji, skinuta sa kiseonika, a bila je u teškom stanju. Kada sam videla malopre poziv, progutala sam knedlu, a kada sam čula vesti, da je mnogo bolje, i da se izvukla, rekla sam da ću večeras da popijem nešto. I hoću! Alkohol! Kolikos sam se isplakala sada.
Ona je prva starija osoba koju znam, još sa komorbiditetima, a da se izvukla iz teškog stanjai da je preživela koronu. U Mišoviću je i izlazi nadamo se vrlo brzo.

Eto nama naše dr Julke opet na forumu user posted image

Pišem ovo jer ima šanse da se preživi, ima, Bogu hvala!

< Poruku je uredio dunja RR -- 9.12.2020 21:21:21 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu flamingos)
Direktna veza do poruke: 315
9.12.2020 21:45:32   
Sanjica26 RR
Jao, hvala Bogu. Mnogo se radujem zbog nje❤️

Fil, bice dobro brat. 

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 316
9.12.2020 22:16:09   
emicaa
Nisam znala za dr Julku da je bolesna.Drago mi je da je bolje.

Fil bice sve dobro,javljaj kakvo je stanje.
Dunja mene svekar brine jer je on teski panicar,on je imao jednom neku kvrzicu na vratu.Umro kad nije od brige,smrsao tad.Nije nista jeo.Na kraju nije bilo nista,ali on to i dalje spominje.Nadam se da ce sad ostati smiren.Svekrva opet imala 39.2 temperaturu.

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 317
9.12.2020 22:23:08   
vonavoj
Dunja,pa to su stvarno lepe vesti!

Volim i zelim da cujem samo lepe stvari.necu ruzne.Fil,ima puno slucajeva takvih,ali to je virus,temp dugo traje,organizam se bori,ne znace nista ti antib...Emice,ne svidja mi se sto opet ima i to visoku temp. Kako su kod vas tako laganini.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 318
9.12.2020 22:25:06   
Maslacak15
divno Dunja!!!! puno je pozdravi. divan covek, vidi se kako pise....jako se radujem.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 319
9.12.2020 23:16:40   
flamingos
Divna vest,Dunja.Bog neka je u pomoći svima.Fil,mislim na vas.Biće dobro brat.

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 320
10.12.2020 0:26:11   
lesli
Dunja, divna vest!

Direktna veza do poruke: 321
10.12.2020 9:13:42   
emicaa
Pozitivan je i svekar,jutros stigli rezultati testa.Ipak je brzi bio netacan

(odgovor članu lesli)
Direktna veza do poruke: 322
10.12.2020 9:38:16   
flamingos
Emice,baš mi je žao.Biće sve ok.Muke...

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 323
10.12.2020 10:10:08   
vonavoj
Znala sam emice...bilo je za ocekivati. Kako su oni?

Mm kaze koleginica koja se vratila pre 2 nedelje na posao,posle 16dana kod kuce zbog korone...ima ypalu pluca...znaci strasno. 

Direktna veza do poruke: 324
10.12.2020 10:52:42   
Ivanka 75
Von, ta koleginica sad ima upalu pluca? Ili je imala?

Ovo je strasno, u medjuvremenu sam cula za jos nekoliko osoba koje su umrle,, starijih...

Ovi moji su kao dobro, kasljucaju...

< Poruku je uredio Ivanka 75 -- 10.12.2020 10:54:57 >

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here