|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Korona virus 3.deo
10.12.2020 10:58:48   
vonavoj
Ne.ne,onda nije imala..sad je dobila. Posle 2 nedelje...

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 326
10.12.2020 12:01:25   
Ivanka 75
Auuuuu

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 327
11.12.2020 14:43:18   
Beba987
Von, moguće je i da je tek sada dijagnostifikovana upala, ko zna.. Sad više i ne snimaju pluća ako nemaš konkretne tegobe vezane za pluća.. A upala može da bude asimptomatska..
Komsije mojih roditelja izgubili čula i naravno nisu ni isli kod lekara vec su se samoizolovali, ona čak ide i na posao sa koronom jer ima mnogo posla a sama je u knacelariji, pa bude tamo par sati..user posted image Mlađi ljudi oko 45 godina..
Sestra od strica mm pozitivna, javila se na testiranje posle 7 dana, na snimku joj videli blagu covid upalu (tako su joj rekli), ona bila još 7 dana u izolaciji, popila hemomicin i izasla iz kuce otisla da radi.. Da napomenem radi sa ljudimauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 328
12.12.2020 14:19:08   
vonavoj
Moguce da zena nije snimala.pluca,u pravu si.

Ja sam odradila privatno kks i crp,sve je u granicama.Emice,kako su svekijevci?

(odgovor članu Beba987)
Direktna veza do poruke: 329
12.12.2020 15:24:19   
Filadendronka
Mom bratu pcr negativan, a on sigurno 10 dana ima temp i ne moze da mrdne. Krenulo je na bolje, poceo da jede. Dvoje rodjaka na kiseoniku. :( 

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 330
12.12.2020 15:46:54   
flamingos
Fil,drago mi je da je krenulo bolje.Proćiće.Samo da prestane temperatura.

(odgovor članu Filadendronka)
Direktna veza do poruke: 331
12.12.2020 18:21:55   
Didy
Držite se, ljudi! Da prođe što brže!

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu flamingos)
Direktna veza do poruke: 332
13.12.2020 17:13:27   
emicaa
Moja svekrva i dalje ima temperaturu,slabost,muka joj stalno. Skoro nista ne jede.U petak je bila kod doktora,sutra ce vjerovatno opet morati.Svekar ponekad ima malo temperaturu,ali zato apetit za dvoje

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 333
13.12.2020 17:55:51   
jess021
Emice, ima li sanse da primi infuziju? 

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 334
13.12.2020 18:00:50   
emicaa
Jess stvarno ne znam,vidjece sutra.njoj je u utorak 10.dan karantena.Teoretski bi mogla izaci ali nema nista od toga dok je jos ovakva

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 335
13.12.2020 18:19:54   
Ivanka 75
Emi, tako je i moj zet, proliv i povracanje. Plus temp povremeno. 

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 336
13.12.2020 23:33:40   
Sanjalicaaa
I meni je bilo strasno muka danima. Nisam mogla nista da progutam. Jedem a gadi mi se. Gutam a ne silazi niz grlo. Ja sam to prepisala hemomicinu. Sad da li jeste ili je i to simptom korone ko ce znati. 

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 337
14.12.2020 6:47:42   
emicaa
Sanjalice ona ne pije nista osim paracetamola ali ima mucnine.A i od drugarice muz je prije ostalih simptoma imao mucninu.

Njoj je danas 9.dana od pocetka simptoma,nadam se da ce se brzo poceti smirivati

(odgovor članu Sanjalicaaa)
Direktna veza do poruke: 338
14.12.2020 9:00:29   
Maraj
Emice a da ode do laboratorije. Bas se muci zena.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 339
14.12.2020 9:42:38   
emicaa
Maraj ovde sve ide preko doktora.Nema nigdje posebno laboratorij,to sve radis kod svog kucnog doktora.Zvace je opet danas pa ce joj reci treba li opet ici

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 340
14.12.2020 9:45:00   
Maraj
Pa strasno...mi ovde navikli, cim nesto fali, odmah u lab.pa kod dr user posted image
Al ozbiljno,bas su u poslednje vreme guzve u laboratorijama.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 341
14.12.2020 10:14:01   
vonavoj
Ja na poslu,nikoga nema..boje se..gazda mi trazi da uradim analizu da li sam jos zarazna..pa da dodjem..to samo moze iz krvi,ono da li je aktivan virus,pojma nemam...moram da se raspitam.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 342
14.12.2020 10:29:39   
mama Jo
Svi se plase user posted image

,,Carpe diem"

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 343
14.12.2020 10:30:18   
Maraj
Von rasterala si celu firmu user posted image
Salim se.
Pa ko ce da plati taj test? Ti ili on?

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 344
14.12.2020 10:32:35   
mama Jo
Da htedoh i da napisem, pa zar nije mogao to da ti kaze ranije pa danas da odes to i uradis, bar bi i danas imala slobodan dan onda? Dok ne dodju rezultati

,,Carpe diem"

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 345
14.12.2020 10:33:22   
milicicak
Von, ja moje nisam puštala na posao bez negativnog PCR.

U svakom slučaju treba ti bris, da li ćeš da radiš antigenski koji je jeftiniji (ne preporučujem) ili PCR je na tebi. U svakom slučaju, izolacija traje 10-14 dana od prestanka simptoma ne od početka
Seroliški, tj testovi iz krvi ne znače ništa da se proveri da li si i dalje infektivna

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 346
14.12.2020 11:08:00   
vonavoj
Mili,ja sam radila 28.11.test,necu raditi jos nedelju dana..mislim da je glupo raditi pcr,procice 3 nedelje kad se budem vratila..danas sam sama na poslu. Kod mene je blaza slika,gubitak cula mirisa i ukusa i bolovi u misicima..u subotu sam radila kks i crp,sve mirno.Puno mi 6000..a ne radim od 26.11. Ja sam 28.11 izgybila cula,to nije prvi simptom,mislim da sam bila j pre zarazena..bolovi u ledjima su poceli 21.11..ali kontaala sam to je ono moje.

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 347
14.12.2020 11:34:51   
Olga75
Moj brat i njegova porodica su u karantinu od danas. On sve meni ne govori ništa "da se ne sekiram" ovako mi je gore. U petak je neka koleginica koja ide sa njima na posao (auto, njih petoro) dobilapozitivan test, bolesna je. On mi zvuči da priča kroz nos, snaja ne, decu nisam čula. Prestravila sam se. Ja imam samo njega i mlađi je osam godina i osećam se odgovornom i eto ne znam šta da radim.

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 348
14.12.2020 11:48:10   
vonavoj
Prvo bez panike,to je najveci neprijatelj danas. Ako govori kroz nos,tako sam ja,izgubice cula i procice sa laksom slikom..aj kreni tako da mislis.

Ja stvarno mislim da je ovo rat..svi su preplaseni,u panici. Neka uradi test,pokazace vec sad..a terapija je saka vitamina i mirovanje.

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 349
14.12.2020 11:49:45   
Ivanka 75
Olga, znam kako ti je. Mene osecaj nemoci jos ne napusta 😔

Misli pozitivno! 

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here