Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 11/20 14.11.2020 16:24:34
|
|
|
|
Maraj
|
Dan mame. Mada je vec mrak Mi pokuci...standardno ovih dana. Spremala sam prebranac za rucak. Nesto mi L bojkotovao rucak. Ja sam nesto bljaks..mozda i zato sto ne izlazimo iz kuce. Kod mm u firmi sve vise ljudi pozitivno.. Smesko pojima nemam. Al svakako ne palim pre 9 ujutru, a ni posle 18h. Sad kad sme...pojima nemam
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/20 14.11.2020 16:27:54
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
I ja tako Maraj sa usisavacem. Mada, desi mi se nekad i da prekrsim to pravilo. Pa, ne cuju me komsije dok usisavam. Valjda sto imam tepihe, a i u prizemlju sam. Nervira me ovo vreme. Mracno je. Mm odmara, deca se igraju. Ja ucim. Dosta toga sam obavila sta imam, ali imam jos. Jess, srecan rodjendan medenkici. mama jo, srecna slava. Moji slave letnje svete Vrace. U ponedeljak je mamina devojacka slava. Ali oni vise ne slave kao pre dok je baka bila ziva. Prijatelji su nas zvali, ali necemo ici. Ipak je mnogo ljudi obolelo i plus moji. Jos mi fali i da se mi razbolimo. U stanu zagusljivo, skucen prostor, pusi se.
< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 14.11.2020 17:01:19 >
|
|
RE: Razgovori mama 11/20 14.11.2020 17:04:25
|
|
|
|
Maraj
|
Jess srecan vam rodjendancic Srecna i slava svima koji slave
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/20 14.11.2020 17:10:28
|
|
|
|
flamingos
|
Joj Smeško,i macu si skidala sa drveta.Poslu nikad kraja.Sedoh da popijem kafu,pa odoh još koje šta da završavam.Što se usisavanja tiče isto-ne pre 9,a ni posle 18 h. Maraj,kako ste?Ivanka,kako napreduješ?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/20 14.11.2020 22:37:38
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro vece devojke. Moje su u krevetima. Ja cu polako da vidim sta cu sad da radim. Bas se osecam nesto bezveze. Kaže mi T malo pre mama ti samo nesto radis. A moram da pohvalim nju, jer je sama dohvatila da zategne garnituru u dnevnoj i sređivala njihovu sobu. Mali zabusant joj se pridruzio. 🤣
|
|
RE: Razgovori mama 11/20 14.11.2020 22:41:16
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Gotova sam za danas. Bas sam se smorila. Kumovima bila slava danas, nismo isli. Slave samo oni u kuci. I mi cemo tako. Nije ovo vreme za bahacenje. Samo nek je zdravlja, bice druzenja. Odo pod vodu pa u krpe, laku noc 😍
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/20 14.11.2020 23:11:37
|
|
|
|
smeško
|
Sanjice i kod nas N sredjuje, a M se samo ponekad pridruzi. Cak i u skupljanju svojih igracaka redje asistira, vise statira. 😂 Ivanka, tako je i ok. I moji ce tako u ponedeljak. Idemo samo mi, ali sa nama se i vidjaju svakog dana. Hvala Vam na informacijama. Mi u kuci ukljucujemo usisivac sve dok smo sigurni da su moji budni. Van kuce se ne cuje. Ali, zgrada je nesto drugo. Ne bih da budem idiot koji ne postuje komsije, mada su pokazali da su blagi uzas, bar neki od njih. Ali, ne moram biti i ja. Puna sam nekih bisera ovih dana. Mogla bih malo i svoje da zapisujem. 😂
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/20 14.11.2020 23:44:39
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Sva su deca ista. Ovi mladji zabusanti. Mada P bude dobar kad je u raspolozenju i da pokupi i da baci smece i svasta. Al inace samo zeza sestru. Ja odgledala neki film. Neki horor. Ma smorila se. Dobila sam pa ne znam sta cu sa sobom. Sanjice i ja se brinem bas da se vratimo u klupe. Danas je bila slava u Futogu bili smo kupili bombone i neke igracke i posle kod bratanca na rodjendan. Bili samo mi. Bilo je lepo. Al moja deca ni tortu nisu jela. Vratili se kuci gladni. Katastrofa su majke mi
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/20 15.11.2020 7:14:11
|
|
|
|
flamingos
|
Dobro jutro.Da popijem kafu,pa odoh u kuhinju da pripremam jedno po jedno.Tako je Ivanka,,biće vremena za druženja samo da sve ovo prođe.Pozdrav svima.❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/20 15.11.2020 9:17:32
|
|
|
|
jess021
|
Dobro jutro! Mi smo juce bas lepo proslavili rodjendan, vreme na je posluzilo. I kod nas M zabusava sto se tice spremanja, L cesti sama sve spremi. Sanjice, Maraj kakvo je stanje kod vas? Napolju je oblacno, ne znam sta cemo danas.
|
|
RE: Razgovori mama 11/20 15.11.2020 10:22:05
|
|
|
|
pari
|
Mene sinusi i dalje bole i grlo me onako kao steže, čudan neki osećaj... A T jutros povratila dva puta malo.. prvi put u životu...Ne znam da li je od šlajma jer ga ima malo ili od jučerašnje hrane (jela je viršle koje im inače nikad ne dajem, posleednji put su jeli u julu u Americi jer mm nekad kupi)...Videćemo kako bude danas... Kako ste mame?
|
|
RE: Razgovori mama 11/20 15.11.2020 11:46:36
|
|
|
|
Milena18
|
Dobar dan! Jess! Super što je lepo prošla proslava! Pari, nadam se da je od hrane i da se neće ponavljati. M zabušava kada je sakupljanje igračaka u pitanju, ali hoće nama da pomogne kad sređujemo kuću. Vrlo često ona rasklanja, briše prašinu. Jednom je i usisavala 😄 Mame, posla sam u temi Insulinska rezistencija, bacite pogled ako imate vremena.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/20 15.11.2020 13:02:48
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Dobar dan,zene. Da se pridruzim temi, mpj M je zabusant kada treba da sakupi igracke, hoce on,nije da bas nece, ali to traje 3h.A npr tanjire postavlja bez problema. Stolnjak,escajg, case.. to voli da se petlja.Sro se tice domaceg postao jako lenj. Ni ne pokusa cak da uradi nesto nego kaze "a ne umem ti ja to". I zavrsio je. Pa se malo natezemo. A ja bila bolesna ostala bez glasa pa je malo koristio tu situaciju. Kako ste vi ?Pozdrav za sve.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/20 15.11.2020 14:19:19
|
|
|
|
Maraj
|
Dobar dan mame. U moja s je najbolja u razbacivanju igracaka po kuci. U poslednje vreme cepa knjige. Ja ludim od toga. I sinoc i jutros je pocepala korice knjige. Dakle 2 upropascene za manje od 12 sati. L je dobar. On sve hoce da radi. Posprema za sobom. Meni pomaze. Zna sam da se igra. Osim civece ne ljuti se...sad nas "juri" da se sa njim igramo te ige, dok S spava popodnevnu dremku. I tako...sta kazete na nove mere vlade. Ja sam ocekivala da cemo preci na on line ili produziti raspust...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/20 15.11.2020 14:40:05
|
|
|
|
smeško
|
Koje mere, Maro?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/20 15.11.2020 14:54:38
|
|
|
|
flamingos
|
Maraj,slušala sam o novim merama koje važe od utorka.Smeško,od 21 h ne rade kafići,restorani...Ostalo je isto-da nosimo maske,držimo distancu itd.U školu se ide.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/20 15.11.2020 15:15:28
|
|
|
|
Maraj
|
Smesko od 21h do 5 ujutru rade samo apoteke, benzinske pumpe, dostava hrane i privreda u 3.smeni. to je sve od mera...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/20 15.11.2020 15:23:05
|
|
|
|
pari
|
Meni T u 12 zaspala, spavala sat i po i posle toga imala 37.8. Jele smo supicu i bareni krompir. Ona je sad raspoložena, videću da joj opet izmerim temperaturu uskoro... nije povraćala od jutros, a i tad je baš malo. Nemam pojma šta je ovo sad...
|
|
RE: Razgovori mama 11/20 15.11.2020 15:28:37
|
|
|
|
Maraj
|
Pari ima neki stomacni virus sa povracanjem
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/20 15.11.2020 15:30:09
|
|
|
|
smeško
|
Verovatno neki virus, Pari. Nadam se da ce ubrzo da prodje. Hvala za info, nisam pratila vesti. Ne pratim ih jako dugo.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/20 15.11.2020 15:31:52
|
|
|
|
pari
|
Moguće da je stomačni...videćemo kako bude večeras i sutra ujutru...svakako neće sutra u vrtić
|
|
RE: Razgovori mama 11/20 15.11.2020 15:32:58
|
|
|
|
smeško
|
Ako ne povraca cesto, ja bih isto sacekala.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/20 15.11.2020 15:53:39
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: pari Moguće da je stomačni...videćemo kako bude večeras i sutra ujutru...svakako neće sutra u vrtić Pari,budite mi dobro.Ljubim vas.❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/20 15.11.2020 16:40:47
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Pari, mozda samo probiotik da joj das i tako sa laganom hranom. Nadam se da je bolje?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/20 15.11.2020 17:21:01
|
|
|
|
pari
|
Sad nema temp. Žali se ponekad na stomak i ne traži da jede uopšte što je kod nje čudno jer inače hoće stalno nešto da jede. Nisam joj ništa davala od lekova, nadam se da će samo proći
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.