|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  87 88 [89] 90 91   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Korona virus - 2. deo
12.11.2020 11:44:36   
vonavoj
Ja mog gazdu htela da uplasim,kazem kod mm u firmi 2 koleginice,kaze sta se bojis....nece to na tebe... 

Htela sam da se smenjujemo koleginice i ja,tako su one radile od marta do juna..ma kakvi...Javili smo koleginici koja je bolesna da ne dolazi jos celu sledecu nedelju...3 nedelje neka se oporavi.

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 2201
12.11.2020 12:52:49   
Sanjica26 RR
Eto covek zna🤣

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 2202
12.11.2020 12:56:52   
pari
Jao Von 😁

Jesu saopštili nešto od novih mera? Nisam gledala vesti

sitnice i emocije čine život...

Direktna veza do poruke: 2203
12.11.2020 13:46:41   
Andjelcicc
Nisu, ali su se slozili oko svega... Majko mila, ovo psihu razara

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 2204
12.11.2020 15:21:33   
IvanaSK RR
Oko čega su se složili?

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Andjelcicc)
Direktna veza do poruke: 2205
12.11.2020 15:46:12   
Andjelcicc
To bi i oni voleli da znaju, jos uvek nista nisu objavili, samo sam tako procitala... 

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 2206
12.11.2020 17:55:52   
mikica88
Ja sam se tako uspanicila danas.
Drugarica u 9 mes. Dobila temp.korona, porodjena hitno carskim, beba u inkubatoru a ona na respiratoru.

Direktna veza do poruke: 2207
12.11.2020 17:56:50   
Sanjica26 RR
Jao živote ☹️

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

(odgovor članu mikica88)
Direktna veza do poruke: 2208
12.11.2020 18:11:53   
Maraj

IZVORNA PORUKA: mikica88

Drugarica u 9 mes. Dobila temp.korona, porodjena hitno carskim, beba u inkubatoru a ona na respiratoru.

Strasno user posted image

(odgovor članu mikica88)
Direktna veza do poruke: 2209
12.11.2020 18:18:24   
flamingos
Joj Mikice,strašno.Samo du budu dobro.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 2210
12.11.2020 18:19:35   
smeško
Zasto na respiratoru?

(odgovor članu flamingos)
Direktna veza do poruke: 2211
12.11.2020 19:21:21   
mama Jo
Joj mikice, samo da budu dobro covece.

Kolega od mm preminuo... Pred penziju je, sa jednim bubregom. Prekjuce ga prikljucili na respirator i kazu samo jedan po jedan organ otkazuje... Bas se smorio danas kad je cuo. I ja sam...

,,Carpe diem"

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 2212
12.11.2020 19:53:07   
Ivanka 75
Majko mila... 😭😭😭

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 2213
12.11.2020 20:29:41   
lesli

IZVORNA PORUKA: mikica88

Ju strasno. 😰Nadam se da ce i ona i beba biti dobro.

Mama jo, bas mi je zao. 😔

(odgovor članu mikica88)
Direktna veza do poruke: 2214
12.11.2020 20:44:55   
Andjelcicc
O Boze moj :(

Molim se da budu dobro 

(odgovor članu lesli)
Direktna veza do poruke: 2215
13.11.2020 8:37:56   
Misha i Ljisha
Bas strasno. Cujem svuda ljudi pozitivni.

Ovi antimaskeri antivakseri anti anti anti ravna ploca ljudi su postali bas bezobrazni. Aman ni.meni nije strava sa maskom ali vredjati ljude kad ti neko kaze ne mozete u objekat sa maskom je krajnje nekulturno. Naslusala sam se ihaj komentara. Ma i od decem roditelji im govore da maske nicem ne sluze. Ma direktorka nasa veruje u teor0ije zavere. Sta reci onda.

Direktna veza do poruke: 2216
13.11.2020 10:29:55   
Dragica Draga
Boze moj. Sami da bude vec jednom dobro sve.

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 2217
13.11.2020 11:09:16   
flamingos
Mikice,kako ti je drugarica,njena beba?

(odgovor članu Dragica Draga)
Direktna veza do poruke: 2218
13.11.2020 19:49:51   
Maruska16
Joj Mikice nadam se da su drugarica i beba dobro... bas sam se prepala,strašno !!

(odgovor članu flamingos)
Direktna veza do poruke: 2219
14.11.2020 17:05:46   
Maraj
Kod mm na poslu sve vise pozotivnih. Krenulo lancano.
I sad mm i njegovi imaju "teoriju" da oboljevaju samo nepusaci. Tj kod njih na poslu ni jedan pusac nije oboleo, sve nepusaci

(odgovor članu Maruska16)
Direktna veza do poruke: 2220
14.11.2020 17:36:20   
dunja RR
Maraj, kod nas u kući dever koji je ozbiljan pušač, ima 54 godine, jedini nije imao nikakve simptome, a živeo u kući sa 7 zaraženih. NIje hteo da se testira, pa sad ne znamo da li je uopšte i bio zaražen na kraju. Moj svekar 81 godina, pušio preko 40 godina (ali ne puši poslednjih 10) bio najlakši slučaj od svih nas potvrđenih. To je naše iskustvo, mada sam pitala jednom Maslačak ovde, ini mi se da je pisala da nema baš veze.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 2221
14.11.2020 18:01:52   
Sanjica26 RR
Imamo i mi dva poznanika koji su prelezali koronu. Jedan je bio i na respiratoru. Dobro su obojica. Mislim da nema pravila. Jako je cudan virus. 

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 2222
14.11.2020 18:19:34   
Maslacak15
ma sigurno je da pusaci nisu zasticeni, ti anegdotalni primeri nemaju veze jer verovatno je nesto drugo a ne pusacki status. Ja isto znam licno slucajeve hospitalizovanih pusaca i to koji nisu stari pa ih je korona zestoko pokosila. Ono sto jeste tacno da pusenje nije neki posebno izrazen rizik samo po sebi kao kad su u pitanju sve durge bolesti. Znate svi znaju primere pusaca koji su docekali 85 i nista im nije bilo ali fakt ostaje: Od svih pacijenata od raka pluca 90 posto su pusaci. Ja sad radim sa tim probama i jeva cekam da dobijem neku da nije pusacko tkivo jel su ipak manje ostecene celije ( cak i ka eto imaju rak) ali se vrlo retko desava. Naidje poneko, 1 od 10 jeli....
E sad zasto kod korone pusenje samo po sebi ne komplikuje toliko situaciju, osim kad su pluca bas oslabljenja neznam i to je interesantno. Ali sigurno ne stiti. Nego je ljude uhatila frka pa sad traze patterne kojekakve. A iskreno, jako je tesko predvideti unapred ko je posebno ugrozen a kod koga ce proci bez problema. Ja pretpostavljam da su uzroci dobrim delom genetika tj sklop imunog sistema,

Direktna veza do poruke: 2223
14.11.2020 20:59:53   
Dragica Draga
O joj, zbrka totalna.

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 2224
14.11.2020 21:45:51   
Misha i Ljisha
I krece i kod nas u skoli. Verouciteljica je bolesna i cela njena familija. Kaze da su u strasnom stanju. A koleginica koja je prelezala na prolece kaze da ju je valjda i kosa bolela. Kaze takav neki grozan osecaj

(odgovor članu Dragica Draga)
Direktna veza do poruke: 2225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  87 88 [89] 90 91   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  87 88 [89] 90 91   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here