|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  86 87 [88] 89 90   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Korona virus - 2. deo
11.11.2020 21:51:31   
Tiziana
Mi i mimo korone stalno pijemo Zink iz drugih nekih razloga pa smo samo nastavili, a uzimamo vigantol.

Deca su pila imunocink, ali sad nisam nasla pa sam kupila neke kombinovane vitamine. 

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 2176
11.11.2020 22:12:48   
Dragica Draga
Maraj, budite dobro, i da sto blaze i sto pre prodje!

(odgovor članu Tiziana)
Direktna veza do poruke: 2177
11.11.2020 22:23:50   
flamingos

IZVORNA PORUKA: Andjelcicc

Nikako nije dobro, nazalost, ja se premisljam da prebacim dete online od ponedeljka, peta uciteljica dolazi da menja nasu... Nisam pametna

Mislim da uskoro svi idemo online.Nije dobra situacija.Maraj,držite se i da budete dobro.❤

(odgovor članu Andjelcicc)
Direktna veza do poruke: 2178
11.11.2020 22:41:15   
Milena18
Maraj, nadam se da ćete brzo pregurati, držite se. 
Sanjice, tek sad vidim za tvoju mamu. Kako se ona oseća? 

(odgovor članu flamingos)
Direktna veza do poruke: 2179
12.11.2020 0:01:40   
Tiziana
pre online nastave ce morati da zatvore klubove i splavove. 

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 2180
12.11.2020 7:44:34   
milicicak
Ja mislim da nema ništa od online nastave.

Sanjice, i tvoja mama bi trebalo da pije aspirin

(odgovor članu Tiziana)
Direktna veza do poruke: 2181
12.11.2020 8:43:23   
Maraj
Mm ode da snimi pluca. S posla mu se javljaju kolege. Malo malo neko salje da je pozitivan. Krenulo je lancano kod njih u firmi.
Aod on line ja mislim da nema nista. Kriju se pozitivni. Servira se da je sve ok u skoli i vrtićima

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 2182
12.11.2020 8:43:33   
jess021
Sanjice, Maraj kakvo je stanje danas?

Iskreno se nadam da ce sve biti ok 

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 2183
12.11.2020 8:53:25   
Sanjica26 RR
Cekam da mi mama podnese izvestaj.

Maraj, naravno da kriju za skole i vrtice.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 2184
12.11.2020 8:55:17   
flamingos

IZVORNA PORUKA: Tiziana

pre online nastave ce morati da zatvore klubove i splavove. 

To prvo moraju da zatvore.I ja sam da se ide u školu,ali...Maraj,kako ste?❤

(odgovor članu Tiziana)
Direktna veza do poruke: 2185
12.11.2020 9:05:26   
Dragica Draga
To su trebali vsc zatvoriti. Nemam rwci stvarno.

(odgovor članu flamingos)
Direktna veza do poruke: 2186
12.11.2020 9:20:31   
Maraj
Evo suprug mi javlja da je ogroman red u kovid ambulanti za snimanje pluca. Ko zna kad ce zavrsiti. Brojeva nema nego stoje svi u redu. To je ino, kad su svi oni zarazeni, mogu i da se pomesaju user posted image strasno....

(odgovor članu Dragica Draga)
Direktna veza do poruke: 2187
12.11.2020 9:31:49   
vonavoj
Krije se po vrticima i skolama..ali tamo ne ide za sad lancano,bar sto ja znam..pojedinacni slucajevi su...Ogromne su guzve,a napolju se ceka..upala pluca 100%...ako nemas,dobijas..Ma mladi su nenormalni,kafici puni...Vigantola nema ni kod nas..ima samo neki od 600din..

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 2188
12.11.2020 10:09:30   
dunja RR
Kada smo se zarazili, kaže mm, ako je moralo, bolje u Bosni, tamo nema čekanja, hitna pomoć dođe na kuću , odvede te na snimanje pluća i vrati te. Isto i na testiranje, na vađenje krvi, svaki put su dolazili po nas sa kolima.
Da li zato što je malo mesto, a ima veliku dobru bolnicu, u svakom slučaju bar to je išlo brzo. A nismo ni knjižice imali, samo su nam tražili matični broj, to im je bilo dovoljno.

IZVORNA PORUKA: Maraj

Evo suprug mi javlja da je ogroman red u kovid ambulanti za snimanje pluca. Ko zna kad ce zavrsiti. Brojeva nema nego stoje svi u redu. To je ino, kad su svi oni zarazeni, mogu i da se pomesaju user posted image strasno....

< Poruku je uredio dunja RR -- 12.11.2020 10:35:28 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 2189
12.11.2020 10:12:09   
dunja RR
Da i ja imam takav osećaj, kod nas se sporadično javljaju zaraženi roditelji i deca povlače, a nema još širenja, ni kod dece ni kod vaspitača.
Što mi je čudno, jer koliko su pričali da su deca najbolji prenosioci.

IZVORNA PORUKA: vonavoj

Krije se po vrticima i skolama..ali tamo ne ide za sad lancano,bar sto ja znam..pojedinacni slucajevi su...

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 2190
12.11.2020 10:38:38   
vonavoj
Dunja,tu ste imali srece...moja komsinica se juce taksijem vratila,a odvezla je hitna....luda kuca..

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 2191
12.11.2020 10:56:23   
Maslacak15
nije to tacno da su deca najbolji prenosioci. To je sad pokazano. I zato su skole na zapadu i vrtici jos uvek mahom otvoreni. Deca mogu da se zaraze, mogu i da prenesu ali redje prenose nego odrasli pa i tinedzeri. Ne zna se zasto ali je tako, svi mladji od 10 godina relativno malo ucestvuju u sirenju epidemije.

Ja mislim da je skandalozno odsustvo mera kod vas. Kao sto sam kritikovala vanredno stanje i zatvaranje penzionera ( uzasan potez) smatram ekstremno neodgovornim sta se sad radi. Da nisu u stanju i dalje da zatvore kafice i klubove, nego pominje se skracenje radnog vremena do 21 sat a i to mozda ne bude... katastrofa. Sad nije bitno kako ce bolnice da izdrze ocigledno.

Javio mi se kolega jutros, cija majka je u domu u obrenovcu. Pozitivna je, imaju outbreak 18 njih ukupno :( ..... i tako.....

Srecno, cuvajte Se !!!

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 2192
12.11.2020 11:16:11   
dunja RR
Pa to baš kažem, gledam po Savinom vrtiću, svi idu, i pored sporadičnih zaraza roditelja nema za sada širenja među decom.
IZVORNA PORUKA: Maslacak15

nije to tacno da su deca najbolji prenosioci. To je sad pokazano.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 2193
12.11.2020 11:18:03   
dunja RR
Skroz je skandalozno.

A malopre se predsednik obratio i rekao da nam u decembru stiže vakcina, naručio je 1,8 miliona doza vakcina, kaže "verovatnio" od Fajzera ali pregovara i sa drugima, ccc. Nisam gledala, ali čitam na vestima. A čitam i komentare tapšača ispod vesti.

IZVORNA PORUKA: Maslacak15

Ja mislim da je skandalozno odsustvo mera kod vas. Kao sto sam kritikovala vanredno stanje i zatvaranje penzionera ( uzasan potez) smatram ekstremno neodgovornim sta se sad radi. Da nisu u stanju i dalje da zatvore kafice i klubove, nego pominje se skracenje radnog vremena do 21 sat a i to mozda ne bude... katastrofa. Sad nije bitno kako ce bolnice da izdrze ocigledno.

Javio mi se kolega jutros, cija majka je u domu u obrenovcu. Pozitivna je, imaju outbreak 18 njih ukupno :( ..... i tako.....

Srecno, cuvajte Se !!!

< Poruku je uredio dunja RR -- 12.11.2020 11:32:30 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 2194
12.11.2020 11:30:57   
dunja RR
Piše i da je rekao da bi on najradije sve zatvorio na 15 dana.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 2195
12.11.2020 11:34:44   
Maraj
Mm dosao kuci. Nisu mu slikali pluca. Samo ga ppslusala, pitala jel kaslje i vratila ga kuci. Kaze da ga ne zraci...pa ako krene da kaslje il dobije jos neki somptom da se javi.
Ja sad pred kraj videla predsednika. Sta je on uopste pricao ...ja sam muslika da krizni strab zaseda vezano za skolu i nastàvak raspusta...

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 2196
12.11.2020 11:35:52   
vonavoj
Maraj,neka ostane na tome..da budete svi dobro!

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 2197
12.11.2020 11:38:43   
dunja RR
On je najavio vakcinu i rekao da brine o narodu, a da će krizni štab u 12 da saopšti mere, on bi najradije sve zatvorio na 15 dana.

Sta je on uopste pricao ...ja sam muslika da krizni strab zaseda vezano za skolu i nastàvak raspusta...

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 2198
12.11.2020 11:40:33   
Maraj

IZVORNA PORUKA: dunja RR

On je najavio vakcinu i rekao da brine o narodu, a da će krizni štab u 12 da saopšti mere, on bi najradije sve zatvorio na 15 dana.

Sta je on uopste pricao ...ja sam muslika da krizni strab zaseda vezano za skolu i nastàvak raspusta...

Ma da,sad da zatvori, kad je uzelo maha. Ja ranije nikog nisam znala da je pozitivan. A sad...jezivo koliko ljidi je obolelo. Kod mm na poslu, samo jedna po jedan javljaju da su pozitivni

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 2199
12.11.2020 11:42:07   
Sanjica26 RR
Maraj, vec su produzili raspust. Tako da, ovog puta ce verovatno akcenat da se stavi na nocne klubove.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 2200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  86 87 [88] 89 90   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  86 87 [88] 89 90   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here