Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 11.11.2020 21:51:31
|
|
|
|
Tiziana
|
Mi i mimo korone stalno pijemo Zink iz drugih nekih razloga pa smo samo nastavili, a uzimamo vigantol. Deca su pila imunocink, ali sad nisam nasla pa sam kupila neke kombinovane vitamine.
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 11.11.2020 22:12:48
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Maraj, budite dobro, i da sto blaze i sto pre prodje!
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 11.11.2020 22:23:50
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: Andjelcicc Nikako nije dobro, nazalost, ja se premisljam da prebacim dete online od ponedeljka, peta uciteljica dolazi da menja nasu... Nisam pametna Mislim da uskoro svi idemo online.Nije dobra situacija.Maraj,držite se i da budete dobro.❤
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 11.11.2020 22:41:15
|
|
|
|
Milena18
|
Maraj, nadam se da ćete brzo pregurati, držite se. Sanjice, tek sad vidim za tvoju mamu. Kako se ona oseća?
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 12.11.2020 0:01:40
|
|
|
|
Tiziana
|
pre online nastave ce morati da zatvore klubove i splavove.
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 12.11.2020 7:44:34
|
|
|
|
milicicak
|
Ja mislim da nema ništa od online nastave. Sanjice, i tvoja mama bi trebalo da pije aspirin
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 12.11.2020 8:43:23
|
|
|
|
Maraj
|
Mm ode da snimi pluca. S posla mu se javljaju kolege. Malo malo neko salje da je pozitivan. Krenulo je lancano kod njih u firmi. Aod on line ja mislim da nema nista. Kriju se pozitivni. Servira se da je sve ok u skoli i vrtićima
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 12.11.2020 8:43:33
|
|
|
|
jess021
|
Sanjice, Maraj kakvo je stanje danas? Iskreno se nadam da ce sve biti ok
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 12.11.2020 8:53:25
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Cekam da mi mama podnese izvestaj. Maraj, naravno da kriju za skole i vrtice.
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 12.11.2020 8:55:17
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: Tiziana pre online nastave ce morati da zatvore klubove i splavove. To prvo moraju da zatvore.I ja sam da se ide u školu,ali...Maraj,kako ste?❤
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 12.11.2020 9:05:26
|
|
|
|
Dragica Draga
|
To su trebali vsc zatvoriti. Nemam rwci stvarno.
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 12.11.2020 9:20:31
|
|
|
|
Maraj
|
Evo suprug mi javlja da je ogroman red u kovid ambulanti za snimanje pluca. Ko zna kad ce zavrsiti. Brojeva nema nego stoje svi u redu. To je ino, kad su svi oni zarazeni, mogu i da se pomesaju strasno....
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 12.11.2020 9:31:49
|
|
|
|
vonavoj
|
Krije se po vrticima i skolama..ali tamo ne ide za sad lancano,bar sto ja znam..pojedinacni slucajevi su...Ogromne su guzve,a napolju se ceka..upala pluca 100%...ako nemas,dobijas..Ma mladi su nenormalni,kafici puni...Vigantola nema ni kod nas..ima samo neki od 600din..
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 12.11.2020 10:09:30
|
|
|
|
dunja RR
|
Kada smo se zarazili, kaže mm, ako je moralo, bolje u Bosni, tamo nema čekanja, hitna pomoć dođe na kuću , odvede te na snimanje pluća i vrati te. Isto i na testiranje, na vađenje krvi, svaki put su dolazili po nas sa kolima. Da li zato što je malo mesto, a ima veliku dobru bolnicu, u svakom slučaju bar to je išlo brzo. A nismo ni knjižice imali, samo su nam tražili matični broj, to im je bilo dovoljno. IZVORNA PORUKA: Maraj Evo suprug mi javlja da je ogroman red u kovid ambulanti za snimanje pluca. Ko zna kad ce zavrsiti. Brojeva nema nego stoje svi u redu. To je ino, kad su svi oni zarazeni, mogu i da se pomesaju strasno....
< Poruku je uredio dunja RR -- 12.11.2020 10:35:28 >
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 12.11.2020 10:12:09
|
|
|
|
dunja RR
|
Da i ja imam takav osećaj, kod nas se sporadično javljaju zaraženi roditelji i deca povlače, a nema još širenja, ni kod dece ni kod vaspitača. Što mi je čudno, jer koliko su pričali da su deca najbolji prenosioci. IZVORNA PORUKA: vonavoj Krije se po vrticima i skolama..ali tamo ne ide za sad lancano,bar sto ja znam..pojedinacni slucajevi su...
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 12.11.2020 10:38:38
|
|
|
|
vonavoj
|
Dunja,tu ste imali srece...moja komsinica se juce taksijem vratila,a odvezla je hitna....luda kuca..
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 12.11.2020 10:56:23
|
|
|
|
Maslacak15
|
nije to tacno da su deca najbolji prenosioci. To je sad pokazano. I zato su skole na zapadu i vrtici jos uvek mahom otvoreni. Deca mogu da se zaraze, mogu i da prenesu ali redje prenose nego odrasli pa i tinedzeri. Ne zna se zasto ali je tako, svi mladji od 10 godina relativno malo ucestvuju u sirenju epidemije. Ja mislim da je skandalozno odsustvo mera kod vas. Kao sto sam kritikovala vanredno stanje i zatvaranje penzionera ( uzasan potez) smatram ekstremno neodgovornim sta se sad radi. Da nisu u stanju i dalje da zatvore kafice i klubove, nego pominje se skracenje radnog vremena do 21 sat a i to mozda ne bude... katastrofa. Sad nije bitno kako ce bolnice da izdrze ocigledno. Javio mi se kolega jutros, cija majka je u domu u obrenovcu. Pozitivna je, imaju outbreak 18 njih ukupno :( ..... i tako..... Srecno, cuvajte Se !!!
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 12.11.2020 11:16:11
|
|
|
|
dunja RR
|
Pa to baš kažem, gledam po Savinom vrtiću, svi idu, i pored sporadičnih zaraza roditelja nema za sada širenja među decom. IZVORNA PORUKA: Maslacak15 nije to tacno da su deca najbolji prenosioci. To je sad pokazano.
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 12.11.2020 11:18:03
|
|
|
|
dunja RR
|
Skroz je skandalozno. A malopre se predsednik obratio i rekao da nam u decembru stiže vakcina, naručio je 1,8 miliona doza vakcina, kaže "verovatnio" od Fajzera ali pregovara i sa drugima, ccc. Nisam gledala, ali čitam na vestima. A čitam i komentare tapšača ispod vesti. IZVORNA PORUKA: Maslacak15 Ja mislim da je skandalozno odsustvo mera kod vas. Kao sto sam kritikovala vanredno stanje i zatvaranje penzionera ( uzasan potez) smatram ekstremno neodgovornim sta se sad radi. Da nisu u stanju i dalje da zatvore kafice i klubove, nego pominje se skracenje radnog vremena do 21 sat a i to mozda ne bude... katastrofa. Sad nije bitno kako ce bolnice da izdrze ocigledno. Javio mi se kolega jutros, cija majka je u domu u obrenovcu. Pozitivna je, imaju outbreak 18 njih ukupno :( ..... i tako..... Srecno, cuvajte Se !!!
< Poruku je uredio dunja RR -- 12.11.2020 11:32:30 >
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 12.11.2020 11:30:57
|
|
|
|
dunja RR
|
Piše i da je rekao da bi on najradije sve zatvorio na 15 dana.
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 12.11.2020 11:34:44
|
|
|
|
Maraj
|
Mm dosao kuci. Nisu mu slikali pluca. Samo ga ppslusala, pitala jel kaslje i vratila ga kuci. Kaze da ga ne zraci...pa ako krene da kaslje il dobije jos neki somptom da se javi. Ja sad pred kraj videla predsednika. Sta je on uopste pricao ...ja sam muslika da krizni strab zaseda vezano za skolu i nastàvak raspusta...
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 12.11.2020 11:35:52
|
|
|
|
vonavoj
|
Maraj,neka ostane na tome..da budete svi dobro!
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 12.11.2020 11:38:43
|
|
|
|
dunja RR
|
On je najavio vakcinu i rekao da brine o narodu, a da će krizni štab u 12 da saopšti mere, on bi najradije sve zatvorio na 15 dana. IZVORNA PORUKA: Maraj Sta je on uopste pricao ...ja sam muslika da krizni strab zaseda vezano za skolu i nastàvak raspusta...
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 12.11.2020 11:40:33
|
|
|
|
Maraj
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR On je najavio vakcinu i rekao da brine o narodu, a da će krizni štab u 12 da saopšti mere, on bi najradije sve zatvorio na 15 dana. IZVORNA PORUKA: Maraj Sta je on uopste pricao ...ja sam muslika da krizni strab zaseda vezano za skolu i nastàvak raspusta... Ma da,sad da zatvori, kad je uzelo maha. Ja ranije nikog nisam znala da je pozitivan. A sad...jezivo koliko ljidi je obolelo. Kod mm na poslu, samo jedna po jedan javljaju da su pozitivni
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 12.11.2020 11:42:07
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Maraj, vec su produzili raspust. Tako da, ovog puta ce verovatno akcenat da se stavi na nocne klubove.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?