|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kakva kolica?
11.12.2009 21:47:00   
cicko
I ja!!!user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

IZVORNA PORUKA: Nedja

Bas sam se ismejala, mislim da Nedja ima pa onda ja mislim da Simke imauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 276
11.12.2009 22:11:57   
indy_25
Moj muz navija za ova kolica a i meni se svidjaju, marka je Stokke i nisu nimalo jeftina e to mi se jedino ne svidja.

user posted image

(odgovor članu mejra81)
Direktna veza do poruke: 277
11.12.2009 22:14:00   
cicko
Neobicna su, verujem da su ok, ali meni deluju nekako nestabilna.

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 278
11.12.2009 22:16:06   
simke
Ta kolica ce ti sluziti dok ne krene da sedi,a posle moras kupiti drugauser posted image

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 279
11.12.2009 22:20:02   
indy_25
Pa ima dodatak i za sjedenje i svasta jos nesto dodje uz njih. Ne bih ja kupovala da nece dugo posluziti. Ona su od 0-4 godine.

(odgovor članu simke)
Direktna veza do poruke: 280
11.12.2009 22:21:09   
simke

IZVORNA PORUKA: indy_25

Pa ima dodatak i za sjedenje i svasta jos nesto dodje uz njih. Ne bih ja kupovala da nece dugo posluziti. Ona su od 0-4 godine.

Aaaaahhaaa,e pa onda kupujuser posted image

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 281
11.12.2009 22:23:28   
LillyT
Meni nisu bas nesto kompaktna, nekako su mi nesatbilna (rastimovana). Naravno, sa slike se ne moze puno zakljuciti. Off pitanje, zar se dete od 4 god stavlja u kolica user posted image

Zgodna nisam, ali nezgodna jesam

...and all I can do is try

(odgovor članu simke)
Direktna veza do poruke: 282
11.12.2009 22:30:17   
gagana83
Jao Indy,meni se ova kolica bas svidjaju,pisala sam vec o njima na prethodnim stranicama,ali meni je to mnoooogo para.A i nema ih u Srbiji.
I verujte ,uopste nisu nestabilna kao sto se cini na prvi pogled.

< Poruku je uredio gagana83 -- 11.12.2009 22:31:23 >

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu simke)
Direktna veza do poruke: 283
11.12.2009 22:48:49   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: LillyT

zar se dete od 4 god stavlja u kolica user posted image

user posted image

Moje će u januaru 3,5, i da, desi nam se da sedi u kolicima. Retko, ali desi se.

Recimo, letos su nam kolica bila spas kada smo bili na moru, jer je on spavao u njima, a mi smo šetali, sedeli u kafiću... šta bismo da ih nismo imali?

Ili, ako jako duva vetar, ili pada kiša, a ja MORAM nekuda, najjednostavnije mi je da ga tutnem u kolia i brzo stižem gde želim.

Prosto, po nekada baš prija što ih imam. Mnogo mi je lakše da ga doguram kući iz centra kada se umori nego da ga donesem, a nije mi problem da guram prazna do centra.

(odgovor članu LillyT)
  Direktna veza do poruke: 284
11.12.2009 22:54:05   
LillyT
Hvala Tasho (imenjakinjo moja)

A ja kao debil sa pitanjima o deci, a svi odgovori su logicni.

Zgodna nisam, ali nezgodna jesam

...and all I can do is try

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 285
11.12.2009 22:58:18   
Anoniman
Nisi debil, sve se to uči u hodu. user posted image

(odgovor članu LillyT)
  Direktna veza do poruke: 286
12.12.2009 0:03:51   
dajdaj
mi imamo grakova zelena mozaik i nisu nam ni malo praktična..puno para a bezveze su...

< Poruku je uredio dajdaj -- 12.12.2009 0:05:11 >

mamina maza Maja 25.05.2009.

(odgovor članu cicko)
Direktna veza do poruke: 287
15.12.2009 21:30:22   
desea
Cao drage moje,

ja se danas prikljucih vasem malom carstvu.

Jurim kolica za blizance i dosla sam do zakljucka da je bolje kupiti odvojena kolica i onu rucku koja ih spaja, tako da mogu i sama da ih setam, a mogu i da ih razdvojim, po potrebi.
Da li neko zna gde mogu da nadjem tu rucku? Da li je ona kompatibilna sa svim kolicima ili moram da pazim da proizvodjac ima to u svojoj ponudi? Da li je neka od vas vec kupila tako nesto?
Pomagajte!
Hvala unapred!

(odgovor članu dajdaj)
Direktna veza do poruke: 288
15.12.2009 22:11:05   
engimengi
IZVORNA PORUKA: desea

Cao drage moje,

ja se danas prikljucih vasem malom carstvu.

Jurim kolica za blizance i dosla sam do zakljucka da je bolje kupiti odvojena kolica i onu rucku koja ih spaja, tako da mogu i sama da ih setam, a mogu i da ih razdvojim, po potrebi.
Da li neko zna gde mogu da nadjem tu rucku? Da li je ona kompatibilna sa svim kolicima ili moram da pazim da proizvodjac ima to u svojoj ponudi? Da li je neka od vas vec kupila tako nesto?
Pomagajte!
Hvala unapred!

Ja jurim te spojnice odavno,u Nišu ih nema,pa ću morati sve u Beogradu da kupujem,a pošto bebe očekujem u martu kupiću najverovatnije chicco multiway nisu loša i lagana za leto!!

(odgovor članu desea)
Direktna veza do poruke: 289
22.12.2009 13:43:19   
desea
zvala sam predstavnike svih brendova, aksa babt planetu, chicco, str meda u piramidi i evo sta su mi rekli.

ne postoje dobra kolica a da mogu tako da se podele. odnosno, covek mi je rekao da bi mozda i mogla da nadjem tu rucku, ali da ona nije sigurna. s druge strane, u chicco prodavnici u merkatoru su mi rekli da ce 10.januara dobiti nove modele kolica koja ce to moci, a takodje sam videla i jedan model chicco kolica cija se rucka po sredini odvaja, i to bi eventualno moglo da se praktivno samo poveze spolja, umesto unutar rucki i da tako vozim. dalje, ne znam koliko je sigurno i prakticno voziti dvoje dece, sto vec daje neku tezinu, a da je spojeno samo tu na ruckama. zar se kolica nece razilaziti? da li je rucka uopste dovoljno duga da uopste mogu da se voze uporedo dvoja kolica? sve se to pitam...

(odgovor članu engimengi)
Direktna veza do poruke: 290
22.12.2009 17:38:44   
Anoniman
Koja kolica za blizance? KLIKNI

(odgovor članu simke)
  Direktna veza do poruke: 291
10.1.2010 22:21:42   
Anoniman
dEVOJKE, danas smo muz i ja svratili u KIKU i tamo videli jedna kolica sasvim lepa..
- lep dezen
- tri polozaja
- ima onaj deo za novorodjence pa do velike bebe
- sklapaju se
- rucka im se podesava da mozes da gledas u bebu ili da beba gleda napred
- tezina oko 13kg
- itd

Prodavacica nam je pokazala sve funkcije...CENA JE 21000

MOje pitanje:
1. Da li je bitno i da li treba da me brine to sto je marka nepoznata (makar meni)...Ubite me zaboravila sam kako se zocu ali nisu ni PegPerego, ni Graco ni Chicco...Nijedna od tih...
2. Da li je tezina od 13kg podnosljiva ili je bolje da trazim neka laksa???

user posted image user posted image

Ova su nam se bas bas dopala...
Imaju i veliku fijoku dole (onaj prostor za stvari) i jednu torbicu ..

(odgovor članu desea)
  Direktna veza do poruke: 292
10.1.2010 22:32:10   
Lu
Marka...gledaj da su čvrsta,lako sklopiva i da ti mogu stati u gepek!
Jedan prijedlog...uz kolica kupiti i nosiljku jaje koja će ti trebati od prvog dana za bebu,a isplativije je to dvoje u jednom kupiti(ne moraš i onu korpu ako nećeš,ja nisam jer mi nije trebala).
Mnogo je praktičnije sa kolica skinuti nosiljku i ubaciti sa bebom u auto!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 293
10.1.2010 22:34:18   
Anoniman
E pa Lu, ova kolica imaju tu nosiljku koja se moze izvuci napolje...
Lak je proces sklapanja ali kad se sklope nisu bas mala...A ovako nisu mnogo golamazna...

A 13kg? je l to strasno? videla sam da ih ima i za 6,7kg...

sad mi zao sto nisam slikala da vam pokazem...

hvala LU!

(odgovor članu Lu)
  Direktna veza do poruke: 294
10.1.2010 22:35:53   
gagana83
IZVORNA PORUKA: Lu RR

Marka...gledaj da su čvrsta,lako sklopiva i da ti mogu stati u gepek!
Jedan prijedlog...uz kolica kupiti i nosiljku jaje koja će ti trebati od prvog dana za bebu,a isplativije je to dvoje u jednom kupiti(ne moraš i onu korpu ako nećeš,ja nisam jer mi nije trebala).
Mnogo je praktičnije sa kolica skinuti nosiljku i ubaciti sa bebom u auto!

Slazem se.Mi smo uzeli kolica koja imaju sediste za kola i nosiljku za male bebe i prezadovoljna sam.Una uglavnom u setnji zaspi pa kad dodjemo kuci samo skinem nosiljku i unesem je unutra.
Tezina-mislim da nije puno,mislim da su nasa oko 12 kg
Marka ne mora da bude bitna,ja sam uzela kolica ne bas poznate marke(Chippolino) i nisam se pokajala.

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 295
10.1.2010 22:36:23   
Trcosava
oti ja mislim da su skoro svi oko 13kg (barem ono što sam ja gledala....)a jel su na 3 točka? user posted image

chipolino ima i moja sestra... eno 2 dete se voza u njima - prevezla je ko zna koliko kg iz prodavnice i još su cela

p.s. jedna mana kod mojih kolica - ona ručka gde ih guraš je razdvojena, tj moraš sa obe ruke da držiš.. dok ona koja imaju spojeno - lako mogu da se voze sa jednom rukom, a drugom recimo držiš sladoled...user posted image

< Poruku je uredio Trcosava -- 10.1.2010 22:38:20 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 296
10.1.2010 22:37:29   
Anoniman
hvala gagana...
sve karakteristike su bile dobre samo sam mislila :
"sta ako je marka neka nepoznata pa se zeznem?"
videli smo kolica i za 70.000 i za 60.000 ali mi toliko ne mozemo da damo...

videcemo jos a hvala vam

(odgovor članu gagana83)
  Direktna veza do poruke: 297
10.1.2010 22:38:24   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Trcosava

oti ja mislim da su skoro svi oko 13kg (barem ono što sam ja gledala....)a jel su na 3 točka? user posted image

nisu, imaju cetiri tocka...
jooj, slikacu ih sledeci put...ili cu sad da vidim na sajtu ako ima...

(odgovor članu Trcosava)
  Direktna veza do poruke: 298
10.1.2010 22:38:35   
Lu
Ja ne znam kakva mogu biti od 6-7 kg,možda ona kišobran kolica,nemam pojmauser posted image
Ja mislim da su i moja tu negdje 12-13,preko 10 su sigurno.

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 299
10.1.2010 22:38:44   
gagana83
IZVORNA PORUKA: OTI

E pa Lu, ova kolica imaju tu nosiljku koja se moze izvuci napolje...
Lak je proces sklapanja ali kad se sklope nisu bas mala...A ovako nisu mnogo golamazna...

A 13kg? je l to strasno? videla sam da ih ima i za 6,7kg...

sad mi zao sto nisam slikala da vam pokazem...

hvala LU!

Ta kolica od 6,7 kila su sigurno kisobran kolica i nisu za male bebe.Ta koja si ti videla imaju dosta funkcija i moraju biti teza.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

13 znakova da očekujete dečaka
Da li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće
Koliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?

image
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana. Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here