Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 16.10.2020 11:10:44
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Dobar dan. Ja u super pogonu od jutros. Al dobro. Zurim kao manijak imam previse posla pa kao da me bicuju. Citala sam vas. Pari treba ti ab garant. I meni isto. Za nos. Sto posto. Jess super za pregled
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 16.10.2020 13:08:07
|
|
|
|
mikica88
|
Samo da vam mahnem. Kako ste mame?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 16.10.2020 14:33:23
|
|
|
|
pari
|
Hvala sto pitate za mene!Pocela sam juce sa ab...sad mi je kasalj najgori, ponekad se toliko zakasljem da skoro povracam, iscrpljuje me... Dok su oni u vrticu, trudim se da se odmaram. Doduse napravila sam projice i kolac ali osim toga, nista specijalno. Sanjice 🤗 Von, sve te razumem...mi zene smo sposobne za sve. Kako ste mame?
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 16.10.2020 14:59:31
|
|
|
|
flamingos
|
Dobar dan.Nije bilo struje do sada,zato me nema. Pari,nadam se da od antibiotika budeš dobro.❤Lepo Von,uživajte sutra sa svojim gostima.❤Izvolite na kafu,da ispijem,pa odoh po dete i da nešto pazarimo.Pozdrav svima.❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 16.10.2020 15:25:10
|
|
|
|
Queen Lady
|
Mi napokon sada za vikend idemo kod sestre da vidimo bebce. Peri, bice bolje sada od ab Kako ste mame? Ja sam sada ok, blizi se 16h, pa uzvanje za vikend
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 16.10.2020 17:27:38
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Ja pravim pogacice sa cvarcima. Moj tajni specijalitet 😁 imam tajni sastojak hihi... Poslala sam ekipu u prodavnicu po pek papir. Bas mi prija da jedno popodne nemam obaveza. Zato sam i uzela da mesim danas jer mi za njih trebs pola dana.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 16.10.2020 17:35:55
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ljiso, ja se pravim petkom da nemam obaveze🤣 Ja cu za veceru jednu fokacu. meni je relaksirajuce kuvanje i citanje knjiga. Kad se umorim, ja se bacim na to
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 16.10.2020 17:40:23
|
|
|
|
Maraj
|
Ma sta vam je ta fokaca. Vec par dana je spominjete. Malo malo neko je pravi Moji L i S su poludeli. Svako posle podne cika i vriska po kuci. Ne znam sta im je. Tazele se jedan drugog kada se vrate iz vrtica, al ubrzo ta ljubav preraste u vrtistanje i plač
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 16.10.2020 18:01:27
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Evo Maraj. Ja dodam masline i ceri paradajz. Samo ukucaj izacice ti recept.
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 17.10.2020 7:22:44
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Dobro jutro. Jao kog vraga uopste citam vesti. Sad sam procitala za dete od godinu dana da je preminulo u vrticu. Sids verovatno. Kako je to strasno. P spava. D ustaje bas rano u poslednje vreme. I pre 6. Nem pojma koji joj je 😁 Danas onako dan. I obaveza i ne obaveza
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 17.10.2020 8:42:41
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro. Ja sam se odavno probudila. Uvila sam se u cebe u dnevnoj i cituckam neku beletristiku. S se isto probudila. Ostali spavaju. Danas sam planirala svasta da radim. Videcu da li cu uspeti da uradim to sto sam isplanirala.
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 17.10.2020 8:59:05
|
|
|
|
jess021
|
Jutro mame! Ja pijem kafu, moji spavaju. Sanjice, kakvo vam je grejanje? Ja u potkosulji 🙂 Pari, kako si? Bas mislim na tebe. Ja cu danas malo da spremim stan, ali nista posebno. I da, i ja volim fokacu, ali nisam dugo jela, a ni pravila.
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 17.10.2020 9:01:42
|
|
|
|
flamingos
|
Dobro jutro.Joj Ljisho,strašno.Nemam reči...Nisam čitala vesti,a i bolje.Dete sad ustalo,ja u kuhinji,pa da odem do pijace i prodavnice. Pari,kako si?❤Ostale mame?Želim vam prijatan vikend.❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 17.10.2020 9:11:48
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Jess, mi nemamo u novom stanu centralno grejanje. Nije do nas stiglo. Grejemo se inverter klimu. Ubija koliko je jaka. Sad nam stoji na 23. Volim ja i kad je toplo da se ususkam sa knjigom.😊
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 17.10.2020 9:16:52
|
|
|
|
jess021
|
Sanjice, samo uzivaj. Jeste da plaćamo cele godine ali je stvarno super toplo preko cele zime, a i bar mi se bes osusi brzo🙂
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 17.10.2020 9:17:31
|
|
|
|
pari
|
Dobro jutro! Ja sam baš kilava...kašljem još uvek dosta, a od jutros mi je i muka,da li od lekova ili od tog kašljanja jer jako naprezem stomak. Uglavnom poludeću od ovog stanja 🙄 Idemo malo do mojih u Ns, da se vidimo i na ručak. Deluje dosta hladno, ne znam da li ćemo napolje malo... Kako ste vi mame?
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 17.10.2020 9:48:59
|
|
|
|
flamingos
|
Pari,lepo se provedite i da budeš dobro.❤ Jess,mi imamo centralno grejanje.Odlično je,toplo,milina.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 17.10.2020 10:04:35
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: jess021 Sanjice, samo uzivaj. Jeste da plaćamo cele godine ali je stvarno super toplo preko cele zime, a i bar mi se bes osusi brzo🙂 To je tacno. Grejali smo se na centralno. I sad nam je super sa klimom. Inace bio je neki kvar, pa ceo grad nije imao grejanje. Meni se ves susi u masini. Odlicna investicija.
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 17.10.2020 12:53:48
|
|
|
|
flamingos
|
Kvarovi se dešavaju svuda,pa i kod njih.Centralno grejanje je odlično,sad-stvar izbora.Koliko puta se desi da nema vode,pa šta sad?Rade ljudi ili se desi kvar,što je i normalno. Sačekamo,dođe,tako i sa grejanjem.U kupatilu imam ugrađenu sušilici za veš,uveće raširim i do ujutru je suv.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 17.10.2020 12:59:36
|
|
|
|
flamingos
|
Iznad radijatora je sušilica.Super je,sklopi se i ne vidi se,iz inostranstva je.Izvučem je kad širim veš i sklopim kad pokupim veš.Mada,fina stvar je mašina koja suši veš.Nemam gde da je stavim,a i ova mi je nova,neka saćeka malo.Doćiće i ona na red.Neka mene lepo služi ova,a za sad super pere.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 17.10.2020 14:49:04
|
|
|
|
Milena18
|
Dobar dan! Evo nas kod frizera, M se šiša, a ja čekam svoj red. Večeras nam dolaze prijatelji. Pravila sam malopre čiz kejk. Mm će posle neke slaniše. Pari, je l'' ima dva dana kako piješ ab? Trebalo bi već danas-sutra da ti bude bolje ako je bakterijski.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 17.10.2020 14:51:31
|
|
|
|
jess021
|
Mi bile napolju, smrzleeee se, bas bas. Ja sad zavrsavam rucak i zamesila sam fokaću🙂 Gladna sam kao vuk. Pari, kao sto kaze Milena trebalo bi da ti je vec malo bolje a?
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 17.10.2020 15:14:06
|
|
|
|
Maraj
|
Pozdrav mame. I ja malo sredjivala po kuci. Usisavala... Citala sam recept za fokacu. Jel stavljate masline ? Hoce deca da vam jedu sa maslinama?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 17.10.2020 15:37:04
|
|
|
|
flamingos
|
Maraj,moje dete voli masline.Fokaču nisam pravila,ali evo pitam je i kaže"Može".Praviću je i ja ovih dana-iako ne volim nasline.🙄
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 17.10.2020 16:32:30
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: Maraj Pozdrav mame. I ja malo sredjivala po kuci. Usisavala... Citala sam recept za fokacu. Jel stavljate masline ? Hoce deca da vam jedu sa maslinama? Stavila sam sinoc, ali zelene. Jele su. T je cak uzela tri parceta. Ja sad sedoh, pa da prionem na ucenje. Kuvaj, peri sudove. Masina mi je kod majstora.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Hidratacija najmlađih u letnjim danimaTokom letnjeg perioda i visokih temperatura koje su sve češće, najvažnije je redovno se hidrirati. Ovo se najviše odnosi...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?