Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 20.8.2020 14:30:20
|
|
|
|
emicaa
|
ja sam juce drugarici pricala o Heather,sad i ona razmislja da krene 🤣 Isla sam sa davidom na cas fizickog,ubila nas ova sto vodi plankom
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 22.8.2020 21:30:08
|
|
|
|
jess021
|
Odradila trening sa Feelgodom, uspela sam da drzim plank 2 minuta, samu sam sebe iznenadila 😁
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 22.8.2020 21:46:40
|
|
|
|
doramar11
|
Hej pa bravo za planka! 2 minuta je bas dosta. U dobroj si formi jess..
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 22.8.2020 22:01:55
|
|
|
|
pari
|
Super jess! Ja radim standardno svako jutro po pola sata, nekad i vise, kako koji dan...
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 23.8.2020 7:44:49
|
|
|
|
jess021
|
E Pari nađoh neku sa pilatesom, vidim da je i ti pratis, sacuvala sam trening, pa cu nekad pokusati.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 23.8.2020 7:52:13
|
|
|
|
pari
|
Mislim da bi ti se svidele pilatesbykerstin i carlynewson
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 23.8.2020 8:09:36
|
|
|
|
jess021
|
Carly vec uveliko pratim, sjajna je, bas ima neku energiju. Ali jel ona radi pilates? Meni to lici na klasicni workout, ali bez kardio treninga.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 23.8.2020 9:26:20
|
|
|
|
pari
|
Carly ne radi pilates ali sam pomislila daje za tebe taman :)
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 23.8.2020 13:25:19
|
|
|
|
jess021
|
Daaa, sjajna je. Sacuvala sam neke njene treninge, pa kad dodje na red. Ja sam odradila danas sa Heather plus plank 2min😁🏋️♀️🏋️♀️🏋️♀️
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 24.8.2020 16:39:56
|
|
|
|
jess021
|
Gde ste zene? Ja odradila sa Heather neki trening inspired by yoga, nije uopste bilo lako.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 24.8.2020 16:53:04
|
|
|
|
pari
|
Videla sam taj jess, nije lak... Ja radila juce 45 min, danas 1h neki tezi pilates, crkla sam ali bas mi prija...
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 24.8.2020 19:46:55
|
|
|
|
pari
|
Ja i sad uradila pola sata neke vežbice za kukove, ruke i noge...po 10min
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 24.8.2020 20:51:53
|
|
|
|
jess021
|
Bravo Pari!!
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 24.8.2020 21:38:43
|
|
|
|
flamingos
|
Bravo Pari.👍
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 25.8.2020 7:56:42
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Kod mene je vezbanje svaki dan. Pravila sam pauzu sad za vikend. Sad kombinujem razne, ne samo za stomak. Sinoc sam vezbala oko 9. Jedino sam tada mogla.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 25.8.2020 8:01:56
|
|
|
|
jess021
|
Bravo Sanjice!!
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 25.8.2020 8:06:08
|
|
|
|
pari
|
Bravo Sanjice! Ja cu evo sad...
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 25.8.2020 8:15:07
|
|
|
|
Maraj
|
Jess pa zar nisi radila plank 5 ili 10 min...ja u cudu bila kada si pisala ranije. Jesi sigurna da je sada 2 min ili greska u kucanju
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 25.8.2020 8:44:53
|
|
|
|
Duškić
|
Ja pocela od juce. Samo vezbe i trbusnjake. Po 10 po seriji , i rastezanje.
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 25.8.2020 9:02:18
|
|
|
|
jess021
|
Maraj, jesam, ali taj plank od 5 ili 7 min je menjanje polozaja, cime se angažuju druge grupe misica pa je lakse. Ovaj od 2.5 min je u istom položaju, onaj klasican na podlakticama.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 25.8.2020 9:42:04
|
|
|
|
pari
|
Ja evo uradila jedno 45min
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 25.8.2020 15:27:32
|
|
|
|
Maraj
|
IZVORNA PORUKA: jess021 Maraj, jesam, ali taj plank od 5 ili 7 min je menjanje polozaja, cime se angažuju druge grupe misica pa je lakse. Ovaj od 2.5 min je u istom položaju, onaj klasican na podlakticama. Ja samo taj i radim. Klasican
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 25.8.2020 16:42:01
|
|
|
|
jess021
|
Maraj, imas 100 vrsta plankova, na podlakticama, na dlanovima, bocni, pa sa podizanjem nogu, ruku.. Obrnuti... Ja sam odradila 15 min cardio sa Heather i 10min stomak. Nista posebno, mogla sam i bolje.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 25.8.2020 16:47:10
|
|
|
|
pari
|
Dosta je i to jess
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 27.8.2020 8:09:32
|
|
|
|
jess021
|
Sinoc vezbala sa Feelgodom bbas dobar trening, iako sam vezbala vec posle 20h pa mi bude malo teze.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?