Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 27.8.2020 8:10:30
|
|
|
|
jess021
|
Mama Jo, Emice... Jel vezbate?
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 27.8.2020 9:27:43
|
|
|
|
mama Jo
|
Ja jos nisam pocela, prosle cele nedelje nisam... Evo jos uvek ne mogu da se nakanem 😒 Zaglavila sam u 9.nedelji. Idemo danas kod mojih, probacu tamo da nastavim...
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 27.8.2020 9:39:28
|
|
|
|
pari
|
Ja sam standardno uradila pola sata. S obzirom da sam noćas dobila, dobro sam i ovo uradila
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 27.8.2020 15:16:01
|
|
|
|
jess021
|
Ja sam malopre uradila 45min total body workout!
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 27.8.2020 15:22:34
|
|
|
|
pari
|
Bravo jess! Ja sam u ovo vreme mrtva...tek predveče budem malo bolje
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 27.8.2020 16:36:31
|
|
|
|
jess021
|
Sinoc sam radila uvece i puno mi je teze. Mi imamo tempo od jutra, Strand, kuci, rucak, spremanje po stanu, igraliste, kuci, vecera.... I onda posle toga nema sanse da vezbam. Ovo pre rucka mi bas odgovara. Kad vec pisem, vreme je da krenem na igraliste😁
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 27.8.2020 16:41:27
|
|
|
|
pari
|
Zato ja radim ujutru, sve znam...uspem nekad da uguram nešto oko 8...
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 28.8.2020 7:45:16
|
|
|
|
Queen Lady
|
Zdravo dame. Evo i ja da se javim ovde, iako jos nisam krenula sa vezbanjem. A trebalo bi uskoro da pocnem. Malo sam iscitavala postove na ovoj temi, pa se setih da vam posaljem jedan YT link, Mozda ce nekoj dami odgovarati ove vezbe. Ja sam ih koristila kada sam drzala fitnes aerobik i sluzila sam se njihovim vezbama i kod kuce. Inace sam godinama isla u plesnu skolu. I mnogooooo mi nedostaju ovakve vezbe i ovakav nacin vezbanja i druzenje sa devojkama. Evo linka https://www.youtube.com/channel/UCgBTevPW8fsH4pQNrLufOsQ Cak sam jedno vreme i sama kuci radila TaeBo Evo linka https://www.youtube.com/channel/UCMGIp3jifsoufZv_y8_c1Qg Pa birajte ako nekome odgovara i ako neko voli ovakav vid vezbanja (TaeBo) Pozdrav
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 28.8.2020 8:17:50
|
|
|
|
emicaa
|
Ja se nadam da cu se od sledece sedmice opet aktivirati.Ne stizem nikako.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 28.8.2020 8:32:23
|
|
|
|
mama Jo
|
Ispisah post u pogresnu temu. Sorry.
< Poruku je uredio mama Jo -- 28.8.2020 8:34:01 >
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 28.8.2020 9:13:10
|
|
|
|
pari
|
Ja sam evo odvežbala svoje :)
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 28.8.2020 9:49:13
|
|
|
|
Maraj
|
Imam pitanjce za vas koje ste rekle da ne jedete hleba Sta jedete za dorucak i veceru? Jaja sa cim jedete? Sendvic ne jedete? Sta vam ne zamena za hleb? Kao sto rekoh, ja kad ne jedem hleb, kao da jela nisam. Praznina u stomaku. A kad jedem hleb, onda mi se nakon hleba jede nesto cokoladno
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 28.8.2020 15:39:29
|
|
|
|
jess021
|
Pecem tj pekla sam svoj hleb, odlican je. Ako hoces poslacu ti recept.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 28.8.2020 16:22:45
|
|
|
|
emicaa
|
Maraj i ja obavezno pecem hljeb.Od kupovnog mi ne naduva stomak,od domaceg ne
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 28.8.2020 17:18:20
|
|
|
|
mama Jo
|
Ja napravim kao klot proju, ili pitu tako na taj fazon... Jaja, nesto mlecno i izmesam brasna razna, i to jedem umesto hleba.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 28.8.2020 18:03:51
|
|
|
|
Maraj
|
IZVORNA PORUKA: jess021 Pecem tj pekla sam svoj hleb, odlican je. Ako hoces poslacu ti recept. Moze Salji
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 2.9.2020 15:15:26
|
|
|
|
jess021
|
Juce sam radila pilates 20min i to def nije za mene . Danas sam odradila cardio 30min plus 6 min abs.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 2.9.2020 21:21:16
|
|
|
|
pari
|
Ja i dalje vežbam pilates svaki dan :)
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 6.9.2020 8:26:58
|
|
|
|
jess021
|
Ju, ovde niko ne pise. Ja nisam vezbala juce a necu ni danas, u petak sam odradila pilates sa Heather, super je bilo.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 6.9.2020 11:24:28
|
|
|
|
jess021
|
Ipak sam odradila, 30min tabata sa Heather plus neke pilates vezbe, navukla me Pari😁
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 6.9.2020 12:00:23
|
|
|
|
mikica88
|
Samo vezbajte. Ja uskoro online vezbe .
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 6.9.2020 20:58:20
|
|
|
|
pari
|
Super jess 😊 Ja radim i dalje svako jutro po 30-45min i plus nekad predvece malo
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 6.9.2020 21:02:37
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ja ne stizem da vezbam. Dovoljno mi je sto svaki dan pređem vise od 5 km, a od ponedeljka cu sigurno jos vise jer krecem i sa svojim casovima. I vec vidim da sam smrsala od ovolikog set_anja.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 6.9.2020 21:33:39
|
|
|
|
jess021
|
Sanjice, ako toliko pesacis, vezbe ti i ne trebaju 😊😊 Mama Jo, ima li te u ovoj temi?
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 6.9.2020 21:34:54
|
|
|
|
pari
|
Sanjice,super za pešačenje, to je odlično!
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?