Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Da li znate da šijete? 7.2.2019 16:10:53
|
|
|
|
emicaa
|
Moja mama je davno radila kao snajderica(jel se i kod vas tako kaze) ali nikad me nije naucula da koristim masinu.Meni je mnogo zao zbog toga.Koliko god da sam je pitala sa nauci njoj se nesto nije dalo. Znam usiti dugme kao Suza ili zasiti neku rupicu 😂
|
|
RE: Da li znate da šijete? 7.2.2019 22:57:28
|
|
|
|
mati
|
Ne znam, ali bih zelela da naucim. Volim takve stvari. Jos da nabavim onu masinu-koferce... Svasta nesto bi izmisljala.
|
|
RE: Da li znate da šijete? 15.2.2019 13:20:16
|
|
|
|
branki*
|
ne znam i bas mi je zao zbog toga.umem da usijem dugme ili porubim nesto sitno,ali za sve drugo treba masina.
|
|
RE: Da li znate da šijete? 15.11.2019 16:32:17
|
|
|
|
mama ivane
|
Ne znam da sijem a volela bih da umem onda bih deci sila sama stvari
|
|
|
|
RE: Da li znate da šijete? 12.12.2019 5:49:57
|
|
|
|
Slavkic
|
Ne
|
|
|
|
RE: Da li znate da šijete? 12.12.2019 6:55:25
|
|
|
|
lepic
|
Da znam bas sve sa iglama. Sijem.pletem.vezem.
|
|
|
|
RE: Da li znate da šijete? 12.12.2019 8:20:55
|
|
|
|
mama Jo
|
Lepic blago tebi. Ja bih bas volela sve to znam. Ucim.. polako jer sam samouka, ali dobro, nauvicu valjda jednog dana
|
|
RE: Da li znate da šijete? 12.12.2019 9:19:27
|
|
|
|
Filadendronka
|
Znam pomalo. Baka mi je davala da se igram na singerici.
|
|
|
|
RE: Da li znate da šijete? 12.12.2019 14:23:47
|
|
|
|
Khaleesi
|
Malo da. Obozavam taj zanat
|
|
|
|
RE: Da li znate da šijete? 12.12.2019 15:41:34
|
|
|
|
Milica911
|
Skolski :)
|
|
|
|
RE: Da li znate da šijete? 7.8.2020 14:20:52
|
|
|
|
mama Jo
|
Da li znate kako se zove materija od koga se prave kabanice?
|
|
RE: Da li znate da šijete? 7.8.2020 15:18:59
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Zanm da sijem.. qli nemam masinu. Mozda dobijem od tate masinu 😉 Mama Jo, to su vodonepropusni materijali. Mislkm da se bas tako i zovu. Nisam sigurna.
|
|
|
|
RE: Da li znate da šijete? 7.8.2020 15:23:37
|
|
|
|
Didy
|
Ne znam da šijem. Jednom sam mm ušila dugme koje je otpalo sa košulje i počeo je da mi se smeje, otkinuo ga i ušio sam ponovo perfektno. Toliko imam na ovu temu da kažem. 😁
|
|
RE: Da li znate da šijete? 7.8.2020 15:25:35
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Nisam zena za sivenje. Mnogo mi je lakse da nisam jedina. Mm sam sebi i deci usiva.😁
|
|
RE: Da li znate da šijete? 7.8.2020 15:27:10
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Nisam ni ja znala. I verovatno ne bi ni znala da nisma nasla posao u jednoj fabrici. Tamo sam radila za masinom. I tako i naucila.A znam i rucno da sijem.
|
|
|
|
RE: Da li znate da šijete? 7.8.2020 16:33:23
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Znam da usijem dugme i ako se negde nesto rasije. Mozda ne bude savrseno ali sluzi.
|
|
RE: Da li znate da šijete? 7.8.2020 16:48:57
|
|
|
|
physio70
|
Ne znam da sijem, ali mogu da zasijem.
|
|
|
|
RE: Da li znate da šijete? 7.8.2020 18:57:47
|
|
|
|
Tiziana
|
Ja znam da sijem, ali nemam vremena vise. kao devojka sam svasta sila, i garderobu i tasnice i svasta. Kad sam bila mala, moja mama je svasta sila iz Burde. Nije bila snajderka, vec onako za svoju dusu... naucila i mene. Imam masinu i sad je uglavnom koristim za porubljivanje i slucno, davno nesto nisam napravila.
|
|
|
|
RE: Da li znate da šijete? 7.8.2020 19:02:59
|
|
|
|
Milena18
|
I ja kao Tiziana. Nekada sam i haljine i sakoe sebi šila, čak i jedan kaput. Ali baš dugo nisam ništa, ne znam ni da li bih umela nešto komplikovanije.
|
|
|
|
RE: Da li znate da šijete? 7.8.2020 19:47:29
|
|
|
|
Tiziana
|
Bravo Milena. Kaput? janisam bas na tom advanced levelu. Secam se kad sam prvu haljinu sila, nisam dobro nila prisila rukave ispod pazuha pa kako bi podigla ruke, tako bi mi se cela halji pidigla da se gace vide🤣 Ja sam deci sve maske za maskenbale tokom godina sila! uzivala sam u tome. Poslednja je bila Popi iz Trolova.. sad smo je pozajmili jednoj devojcici.
|
|
|
|
RE: Da li znate da šijete? 7.8.2020 22:09:16
|
|
|
|
flamingos
|
Ne umem da šijrm na mašini,ali da zašijem nešto,dugme ušijem-to znam.
|
|
|
|
RE: Da li znate da šijete? 7.8.2020 22:30:37
|
|
|
|
emicaa
|
Moja mama je bila krojačica.Davno nekad je radila taj posao.Kad sam odrasla stalnobsam je ganjala da me nauci kako da radim na masini ali je ostalo na tome.A bas mi je bila zelja da znam nesto sasiti.
|
|
RE: Da li znate da šijete? 7.8.2020 22:39:51
|
|
|
|
Milena18
|
I moja baka je bila krojačica. Ali nije me ona učila da šijem. Ima dosta tutoriala po netu, samo za to treba dosta vremena i strpljenja. Samo ja sad vremena nemam, a ni za strpljenje nisam baš sigurna.
|
|
|
|
RE: Da li znate da šijete? 7.8.2020 22:48:49
|
|
|
|
zivka
|
O daaa....to mi je "bensendin"!
|
|
|
|
RE: Da li znate da šijete? 8.8.2020 8:23:01
|
|
|
|
Duškić
|
Bas samo kad moram.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?