Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Da li znate da šijete? 13.11.2013 9:25:06
|
|
|
|
Torbica
|
IZVORNA PORUKA: Peace* Pa to i mene buni. Iskreno, meni izgleda kao da je lepljeno recimo silikonom, pa stavljeno pod nešto teško dok se ne osusi, npr, pod Vujakliju. Ne nosim kozno, ni nemam nista slicno, pa stvarno ne znam kako s tim.
|
|
RE: Da li znate da šijete? 13.11.2013 9:29:32
|
|
|
|
Peace*
|
To je "kožno" a ne kožno.
|
|
RE: Da li znate da šijete? 13.11.2013 9:32:21
|
|
|
|
Torbica
|
Lepo ti stoje!
|
|
RE: Da li znate da šijete? 13.11.2013 9:48:19
|
|
|
|
Peace*
|
Pa da. I ja mislim. Zato me i nervira ebeni porub!
|
|
RE: Da li znate da šijete? 13.11.2013 10:12:08
|
|
|
|
Torbica
|
Bilo bi dobro kad bi imala parce tog materijala, ponekad zna da ga bude u rezervi sa unutrasnje strane struka, kao zakrpa. E onda bi mogla lepo viledon i peglu pa da probas. Ovako je rizicno jer ne znam da li bi se viledon zalepio preko pelene, njemu treba toplina da otopi taj lepkic...
|
|
RE: Da li znate da šijete? 13.11.2013 12:24:43
|
|
|
|
Nestrpljivaa
|
Torbice nisam znala da znas da sijes :-) Eto mene kod tebe na kurs . Ja znam da sijem zavrsila srednju ali nije mi se dalo.Sada mi se bas igra sa tim ali Opet ali.žDonela masinu od mojih kad ona zajebava i ne mogu da namestim.Tako da nista od toga.
|
|
|
|
RE: Da li znate da šijete? 13.11.2013 12:36:37
|
|
|
|
Brand new mama
|
Ja sam sila u pubertetu,ucila me baba,ali od tada nista...sad me uhvatilo da hocu da sijem jastuke za decju sobu(kad stalno sede na podu),a imam brdo nekih starijih stvari koje bih mogla da iskoristim..Za pocetak to :)A kasnije mi je nebo granica
|
|
RE: Da li znate da šijete? 13.11.2013 12:38:40
|
|
|
|
Nestrpljivaa
|
Jastuke,pokrivace je najlakse sasiti nema tu neke matematike...Ja sam htela jos letos neke haljine da sasijem ali dzaba kada masina tera po svom.
|
|
|
|
RE: Da li znate da šijete? 13.11.2013 12:41:35
|
|
|
|
Torbica
|
Nestrpljiva, pravac kod Save Singera u Vrsacku!
|
|
RE: Da li znate da šijete? 13.11.2013 12:48:12
|
|
|
|
Nestrpljivaa
|
sta cu kod njega kada imam TEBE
|
|
|
|
RE: Da li znate da šijete? 13.11.2013 13:28:38
|
|
|
|
Torbica
|
Draga, ma on je serviser masina! Prvo da se opremis!
|
|
RE: Da li znate da šijete? 13.11.2013 13:53:13
|
|
|
|
Nestrpljivaa
|
Hehehe bas sam blesava E a meni samo donji konac mrsi ne mogu nikako na cunku da namestim.Jedan dan sam se mucila 6 sati i na kraju mi je doslo da je izbacim kroz terasu.
|
|
|
|
RE: Da li znate da šijete? 13.11.2013 14:06:46
|
|
|
|
Torbica
|
Uh, ja poludim kad mi endlarica podivlja...... E, svakako mora da se podmaze, rastavi taj deo sto drzi cunak, treba da je odneses serviseru pa si mirna. Pa cemo divaniti!
|
|
RE: Da li znate da šijete? 13.11.2013 14:17:05
|
|
|
|
adulence
|
Sve ti je fenomenalno ali tunika,hocubja jednu ovakvu...predivna je IZVORNA PORUKA: Torbica Evo jedna tunikica za moju princezu!
|
|
RE: Da li znate da šijete? 13.11.2013 15:10:56
|
|
|
|
little_one
|
Torbice svaka cast! Pravi si umjetnik! Tvoja cera ce da ti zadaje posla kad udje u pubertet...ima svake sedmice nesto da narucuje da joj sijes
|
|
|
|
RE: Da li znate da šijete? 13.11.2013 17:31:08
|
|
|
|
Torbica
|
Adulence, hvala, imam i ja majicu od tog materijala, i bilo je sa njene strane - hocu takvu tuniku! Napravi se za par sati, nikakav problem. LO, ne stedi me ona ni sad, opasna je! Hvala ti! Ja sam ti priucena, nema sta!
|
|
RE: Da li znate da šijete? 13.11.2013 22:55:30
|
|
|
|
Brand new mama
|
Torbice,mozda glupo pitanje,ali da li bih mogla da uzmem samo endlericu? Odnosno,da ne uzimam i obicnu?
|
|
RE: Da li znate da šijete? 14.11.2013 10:32:32
|
|
|
|
adulence
|
Bas je lepa i romanticna...hehe...boje...sve sve je divno...
|
|
RE: Da li znate da šijete? 23.11.2013 21:42:58
|
|
|
|
Torbica
|
IZVORNA PORUKA: Brand new mama Torbice,mozda glupo pitanje,ali da li bih mogla da uzmem samo endlericu? Odnosno,da ne uzimam i obicnu? Sorry, nisam ulazila ovde pa sad vidim pitanje. Elem, po skoli, bez obzira sto endlarica sije sa 4 konca, uvek se i prosije. Veruj, od stvari koje mi deca dobiju od baka, uvek se lako opara, pocepa, ipak sve ide i na masinu, bez obzira sto je endlano. Ono sto nije prosiveno je fals, definitivno. Kad hoce da se zbrza a da nije kvalitetno. Evo sinoc i jutros, tunika i helanke. Program mi nije dao da obrnem sliku pa izvinte zbog krivljenja vratova!
< Poruku je uredio Torbica -- 23.11.2013 21:44:34 >
|
|
RE: Da li znate da šijete? 23.11.2013 21:51:13
|
|
|
|
vikiveki
|
Bravo Torbice,malo mi je trebalo da ispravim vrat kompletić ti je ekstra...svaka ti čast
|
|
RE: Da li znate da šijete? 23.11.2013 21:56:28
|
|
|
|
Torbica
|
Hvala draga
|
|
RE: Da li znate da šijete? 23.11.2013 22:00:43
|
|
|
|
jole82
|
Torbi još jednom veliko
|
|
RE: Da li znate da šijete? 23.11.2013 22:03:29
|
|
|
|
adulence
|
Blago tvojoj Tasi,samo cu to da kazem,divno je..
|
|
RE: Da li znate da šijete? 23.11.2013 22:46:18
|
|
|
|
Torbica
|
Jole, Adulence, divne ste, hvala vam puno
|
|
RE: Da li znate da šijete? 23.11.2013 22:51:21
|
|
|
|
nata11
|
Woouu Torbice, divno je. Svaka cast
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?